som spokojný
- Doporučuji. Nákup proběhl bez problémů. Komunikace na 1.
Zatím čekám na zboží tak nemůžu hodnotit.
Zatiaľ je tovar len objednaný, bližšie sa vyjadrím až príde, alebo nepríde včas a v poriadku.
- Vstřícnost profesionalita
- tovar bol dodaný v dohodnutom termíne, pekne zabalený, komunikácia počas výroby super
doporučujem každému
- Našla som tam jedalenskú súpravu ktorú v kamenných obchodoch ani inde na internete nenájdete. Pán Novotný je veľmi ochotný, dokonca mi poslal video aby som si mohla pozrieť detailne farby, nemá chybu
Nenašla som
- Velmi ma zaujal vzhlad postele i jej cena.
- Slubovany termin dodania sa, zial, nesplni.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- rychlost dodání
- rýchle vybavovanie zakázky
mato to svoju vyhodu
Velmi ochotný pan majitel/jednatel/obchodník. Vyfotil i požadovanou barvu, skutečně příjemné jednání :).
- dobrý poměr ceny k hodnotě
- bylo by dobré k nábytku dodávat podrobnější návody
Objednaný tovar ešte nebol dodaný.
Už som mala doručený tovar z Nabytok Eno a je to kvalitný tovar. Preto som objednala ešte raz a ak budem zase niečo potrebovať, tak určite znovu objednám.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Jsme spokojeni z domova objednávka i když doručení delší dobu ale omluvili se.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- dobrá nabídka
stolek doručen 11. 11. 2021
v kalendáři nelze označit správné datum :) -
Hrozně dlouhá čekací doba. Botník přišel snad až po 6 týdnech, ale na to jsme byli upozorněni. Botník přišel ve složeném stavu, což je naprosto super. Jenom rozbalíte, pověsíte a užíváte. :) Barva krásná - matný grafit.
Před doručením mi přišel email a ještě mi paní volala, jestli nám termín sedí a můžou botník doručit. :) Doporučuji -
Rychle dodani, prijemna komunikace
Zboží je skladem, dodací lhůta cca 10 dnů. Dnes je to 7. den a zatím níc.