Po objednání položky obchod telefonicky zrekapituloval údaje k doručení a sdělil předběžný termín. V den doručení byla zaslána nová upresňující SMS s termínem.
- Vše v pořádku. 100%
- Rychlé vyřízení, příjemné jednání.
Dlouhá dodací doba
- Vše proběhlo bez problémů a rychle
- Nezaznamenal jsem nic
Dobrý den Vážení- ráda bych ohodnotila, ale nemám co. když obj .nepřišla.
Ráda bych věděla ,kdy příjde . S pozdravem p.Brázdová - RCE -
- skvělá komunikace obchodu
Skvělá komunikace při prvotním stavu objednávky. Slečna se mnou z rekapitulovala celou objednávku a při tom jsme zjistili, že se tam nacházela chybička, kterou okamžitě slečna upravila . Domluvili jsme se na konkrétním termínu dodání a i ten byl v rozmezí dvou dnů splněn.
Takových eshopů více. -
obchod ni spoluprace v poradku
Doručeno v pořádku ještě před termínem-řidič byl ochotný.Vše v pořádku
zatím nemohu porovnávt neb stojan na kytky ještě nedorazyl i když to trvá dva týdny s délkou dodání nejsem spokojen.
- Poslali půl skříně hloubku 50 cm a půl 60 cm úplně jinou . Návod úplně na jinou skříň.
Reakce obchodu Nabytek-bydleni.cz
mrzí nás Vaše recenze, ale v případě této skříně tam jsou opravdu 2 rozměry hloubky. Montážní plánek je pro většinu skříní tohoto typu stejný. Pokud byste měl nějaký problém, neváhejte nás kontaktovat. Přejeme hezký den. -
- Jak bylo dojednáno tak se dtalo. Spolehlivost
Reakce obchodu Nabytek-bydleni.cz
děkujeme za kladnou recenzi, která nás moc těší a přejeme Vám krásný den. -
Přes měsíc čekám na objednávku, když jsem volala, kde objednavka je omluvili se, že se kamion zasekl na hranicích. Nevím proč v tomto případě nepřijde alespoň upozornění na e-mail, že se objednávka opozdí, ještě k tomu takhle před Vánocemi.
Reakce obchodu Nabytek-bydleni.cz
mrzí nás Vaše špatné hodnocení, bohužel ani nám dodavatel nedal vědět, dokud jsme nezačali urgovat objednávky. Vím, že to není omluva, takže jen pro vysvětlení. Samozřejmě Vás chápeme a ještě jednou se omlouváme. Děkujeme a přejeme hezký den -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Spokojenost po všech stránkách
moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, které nás moc těší. Přejeme krásný den -
- zboží mi ani 3 týdny od objednávky nedorazilo
- Obchod na mé mejly k datu dodání nereaguje
Zboží mi ani 3 týdny od objednávky nedorazilo a obchod na mé mejly k datu dodání nereaguje.
- výborná komunikace
- výhodnější ceny než jinde
bohužel nelze platit kartou
Reakce obchodu Nabytek-bydleni.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Ano, platba kartou bohužel v tuto chvíli není možná, ale pracujeme na nápravě a do budoucna určitě bude. . Děkujeme a přejeme krásný den. -
zatím vstřícnost, ale zboží zatím nemám a tudíž nemohu dále hodnotit
- Výborná a příjemná komunikace, funguje perfektně callcentrum, den dopředu zavolají, že Vám budou doručovat zboží. Operativně uměli změnit doručovací adresu. Dodací lhůta mě mile překvapila oproti uvedené na stránkách
moc nás těší Vaše recenze a vážíme si toho. Děkujeme a přejeme krásný den -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- příjemný zákaznický servis
- výběr zboží
- dlouhá doba dodání
Výběr zboží i kvalita je obstojná. Bohužel, doba dodání je nejistá a nakupující se musí sám pídit po stavu své objednávky. Zákaznický servis je ochotný, ale to nic nemění na tom, že by nebylo na škodu alespoň průběžně posílat informace o stavu objednávky.
....chybí návod na montáž, dodání do druhého dne což si myslím že je dlouho při emailové poště...