Super.
Reakce obchodu MUZIKER.cz
je skvělé číst o Vašich pozitivních zkušenostech s naším obchodem. Děkujeme za recenzi :)
Michal - Muziker -
Ohromný výběr zboží za bezkonkurenční ceny. Ráda bych také ocenila profesionální, kdykoliv dostupnou zákaznickou linku, která funguje perfektně a poradí s čímkoliv. Navíc poprvé jsme vraceli zboží, objednali jsme malou velikost. Vyzkoušeli jsme tedy i proces vrácení - velice jednoduché, informovanost o převzetí balíčku zpět, peníze byly bleskově zpátky vráceny na účet. Chválím jak za perfektní zboží (dcera nakupuje pravidelně) i za profesionální přístup k zákazníkovi. Všem doporučuji.
Reakce obchodu MUZIKER.cz
děkujeme, že u nás jste naším pravidelným zákazníkem a doporučujete náš obchod. Těšíme se na vaši příští návštěvu v našem e-shopu.
Michal – Muziker -
- Tak v minulosti jsem už v Muzikeru nakupoval. Vstřícný přístup personálu k zákazníkovi. Dobrý výběr , hezká prodejna v centru blízko metra Anděl...
- Na zboží nemusí zákazník dlouho čekat když si ho objedná...
No to bych tady strávil ještě několik chvil než bych napsal úplně všechno. Muziker doporučuji taky i z toho důvodu , že má teď nejlepší ceny na našem trhu...
Reakce obchodu MUZIKER.cz
Děkujeme za vaši reakci. Jsme vděční za kladné hodnocení, které jste nám dali a potěšíme se, když u nás nakoupíte i příště :)
- Rychlé doručení zboží
- Výhodná cena
- Kvalitně zabaleno
Michal - Muziker -
- Široký sortiment, slušné ceny, rychlé dodání.
Michal - Muziker -
- zavedený obchod s hudebninami v centru města, kvalitní služby
- Rychlost, komunikace
- Thomann, nebo kytary.cz, jsou na rozdíl od Muzikeru již v 21. století a nabízí dnes již běžnou službu vrácení zboží bez nutnosti službu platit.
Michal – Muziker -
- Omylem jsem objednal nástroj pro leváka, ale na zákaznické lince mi ochotně poradili, jak postupovat dál.
- Zbozi ktere melo byt dodano za 2 -3 dny, mi kurýr doručoval po více jak týdnu
Reakce obchodu MUZIKER.cz
opravdu nás mrzí, že Vaše zkušenost s nákupem v našem obchodě nenaplnila Vaše očekávání. Přijměte prosím naši omluvu. V tomto případě pochybila přepravní společnost DPD. Uděláme vše proto, aby se podobná situace nezopakovala.
Děkujeme.
- Velký výběr
- Příznivé ceny
- Dobrá nabídka zboží
- Solidní ceny
- Osobní vyzvednutí rychlé a snadno dostupné
- Nelze zboží vyzkoušet při převzetí ani reklamovat v jejich prodejnách
- Nákup poprvé, maximální spokojenost
Michal – Muziker -
- rychlé jednání, zboží v odpovídajícím stavu, kvalitní seřízení
rychlé jednání, kvalitní služby
- Velký výběr, dobré ceny
- Rychlost,dostupnost
rychlé dodání
Michal - Muziker -
- Vstricny postup pri spatnem vyberu
Michal – Muziker -
Rychlos poslání a cena super
RYCHLÉ DODÁNÍ,VŠE V POŘADKU,
Michal - Muziker