Výborný obchod, vše precizni, mockrat děkuji. Eva Hortová
Reakce obchodu MUZIKER.cz
je skvělé číst o Vašich pozitivních zkušenostech s naším obchodem. Děkujeme za recenzi :)
Michal - Muziker -
- Velmi rychlé vyskladnění a doručení zboží.
- Obvykle nejlepší cena na trhu
Momentálně podle mě vítězí nad největším tuzemským konkurentem o koňskou délku. Jak sortimentem, tak třeba ochotou se se zákazníkem dohodnout. Mezi Vodami v Modřanech by asi měli přidat!
Vždy spokojenost.
Michal - Muziker -
Vše v pořádku a rychlé. Děkuji.
Reakce obchodu MUZIKER.cz
děkujeme, že u nás jste naším pravidelným zákazníkem a doporučujete náš obchod. Těšíme se na vaši příští návštěvu v našem e-shopu.
Michal – Muziker -
dobrá cena, rychlé jednání, zboží na skladě
Reakce obchodu MUZIKER.cz
Děkujeme za vaši reakci. Jsme vděční za kladné hodnocení, které jste nám dali a potěšíme se, když u nás nakoupíte i příště :)
- Dobrý sortiment, najlepšie ceny
- Doručenie objednávky trvalo dost dlho
Michal - Muziker -
- pokud není skladem "na krámě" (což často není), tak musíte platit "manipulační poplatek", což speciálně u malých zakázek bolí
Michal - Muziker -
Velmi rychlé dodání zboží.
Michal – Muziker -
- Vždy mi vyšli vstříc,co jsem chtěl měli.Jsou skvělí odborníci a umí dobře poradit.
Michal – Muziker -
Vyřízeno rychle. Zboží v pořádku. Děkuji a doporučuji.
Michal - Muziker -
Všechno v pořádku, zboží super, chválím. Nakoupím znovu.
- Široký výběr zboží
- Dobré ceny
- Rychlost doručení
- sortiment
- komunikace
- Bezproblemove reklamace
Michal – Muziker -
- Spolehlivost, výběr zboží.
- "Black Friday" je jenom fraška, stejný produkt po slevě jsem zakoupil cca o 150 Kč dražší, než před "Black Friday" :+)))
Michal – Muziker -
Zboží bylo požkozené. Ne dopravou. Obchod mne o tomto neinformoval, pozor na podvod.
Reakce obchodu MUZIKER.cz
mrzí nás, že vám bylo doručeno poškozené objednané zboží. V tomto případě prosím vyplňte reklamační formulář: https://www.muziker.cz/claim_damages/new. Následně prosím počkejte, dokud vám nekontaktujeme ohledně dalšího postupu. V tomto případě jste si objednal zánovní zboží, čemuž odpovídala i jeho cena. Na tuto skutečnost jsme zákazníky upozorňovali v názvu, ale také v popisu produktu. V každém případě by však zboží nemělo být poškozeno.
Věříme, že váš další nákup v našem e-shopu proběhne v pozitivnějším světle.
super
Jako vždy vše O.K.
Michal - Muziker -
- tváří se to o trochu levnější než konkurence
- místo obalu na piano mi přišla sluchátka
- obchod komunikuje primárně skrze umělou inteligenci a nefunkční formuláře, které se neustále aktualizují a mažou, takže reklamace byla očistec
- už nemám zájem zde v budoucnu nakupovat
Opravdu nedoporučuji
Reakce obchodu MUZIKER.cz
za způsobené komplikace se vám omlouváme. Evidujeme, že vaše reklamace byla vyřešena stažením zboží na naše náklady a následně refundací.
Michal - Muziker -
- dobrá cena, rychlé dodání
- široký sortiment
- rychlé doručení