• Rychlé jednání,za dobrou cenu kvalitní výrobky . Příjemná komunikace, vše,co uvádí, platí.Vlastní doprava,prima řidič Velká spokojenost.Mihu jen doporučit!

Dobrý den paní Šárka,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Velmi nás těší, že jste nejen spokojena s nákupem u nás ale is našimi službami. Budeme se těšit na Váš další nákup!

• Rychle
    • Vše supr
    • Vlastní doprava

Doporučuji

Dobrý den pan Leonard,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Velmi nás těší, že jste nejen spokojeni s nákupem u nás ale is našimi službami. Věříme, že nabytek Vám bude sloužit po dlouhá léta a budeme se těšit na Váš další nákup!

www.mujnabytek.cz

Dobrá komunikace od objednání až po doručení.

Dobrý den paní Svetlana,

• Rychle doručeni
    • Skvělé ceny
    • Komunikace obchodu na vysoké úrovni

Skvěly nákup, moc jsem spokojená, doporučuji

Dobrý den pan Oskar,

www.mujnabytek.cz

V obchodě nám maximálně vyšli vstříc. Na základě moc milé komunikace a nadstandardní snahy nám postel dodali v rekordně krátkém čase. Ze strany obchodu bylo vše perfektní, můžeme jen a jen doporučit!!

Dobrý den paní Veronika,
    děkujeme Vám za zpříjemnění dne Vaší recenzí a doporučením. Velmi nás těší, že jste nejen spokojena s nákupem u nás ale is našimi službami. Věříme, že dětská patrová postel Vám bude sloužit po dlouhá léta a budeme se těšit na Váš další nákup!

• Supr nakup, rýchli

Dobrý den pan Eliáš,

www.mujnabytek.cz

Nabytek je pěkný, přesně jak jsem chtěla. Také informace o dodání byla přede

Dobrý den paní Stanislava,

• rychlé dodání
    • skvělá cena
    • dobrá komunikace

Dochvilnost v dodání zboží - volali, že objednávku doručí v 8.00 hod., opravdu se tak stalo :-)

Dobrý den paní Marcela,
    děkujeme Vám za zpříjemnění dne Vaší recenzí a doporučením. Velmi nás těší, že jste nejen spokojena s nákupem u nás ale is našimi službami. Věříme, že nabytek Vám bude sloužit po dlouhá léta a budeme se těšit na Váš další nákup!

• Rychlost dodání
    • Cena

OK

Dobrý den pan Michal,

Vše supr, rychlo

Dobrý den pan Petr,

www.mujnabytek.cz

• Zboží bylo dodáno do týdne a bezvadné kvalitě. Jsem spokojená.

Dobrý den pani Elena,

www.mujnabytek.cz

Nakoupil jsem se slevou, kterou nabízeli a nakonec to bylo zrušené a nabídli mi to dražší, se slovy, že sleva už skončila. Měli by to mít ošetřené aby to nešlo zadat.

Dobrý den pane Rudolf,
    uvědomujeme si chybu, která nastala při Vaší objednávce a upřímně nás to mrzí. Chyba bohužel nastala v našem systému. Standardně se nám to nestává. Věříme, že v budoucnu Vás už nezklameme a Vaše spokojenost bude 100%.

www.mujnabytek.cz

• Vynikající komunikace obchodu i řidiče ohledně objednávky a jejího doručení
    • Ochota přizpůsobit termín doručení mým časovým možnostem
    • Rychlá odpověď při dotazu na detailní rozměry stolu
    • Stůl byl opravdu důkladně a bezpečně zabalen proti možnému poškození při přepravě
    • Komunikace ze strany obchodu i řidiče ve slovenštině

Dobrý den pan Petr,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Velmi nás těší, že jste nejen spokojeni s nákupem u nás ale is našimi službami. Věříme, že stůl Vám bude sloužit po dlouhá léta a budeme se těšit na Váš další nákup!

www.mujnabytek.cz

rychlost doručení a vyřízení objednávky

Dobrý den pane Milane,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Těší nás, že jste spokojený s nákupem u nás. Budeme se těšit na ten další!

• Perfektní rychlé dodání
    • Není

Obchod reagoval velice rychle na moji objednávku. Zboží přivezli v pořádku, ještě před termínem dodání.Předem mi zavolali kdy zboží dovezou a samotný pan řidič mi ještě volal půl hodiny před příjezdem. DOPORUČUJI

Dobrý den paní Simona,
    děkujeme Vám za zpříjemnění dne Vaší recenzí a doporučením. Velice nás těší, že jste spokojená nejen s nákupem u nás ale is našimi službami. Budeme se těšit na vaši příští návštěvu na našem e-shopu!

• Nabytek je velmi pěkný
    • Doručení bez problémů
    • Vlastní doprava
    • Komunikace výborná a rychlá

Určite doporučuji všem, děkuji!

Dobrý den pan Oliver,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Velmi nás těší, že jste nejen spokojeni s nákupem u nás ale is našimi službami. Věříme, že nábytek Vám bude sloužit po dlouhá léta a budeme se těšit na Váš další nákup!

www.mujnabytek.cz

Všechno byli ok, jsem spokojena s cenou i kvalitou.

Dobrý den paní Adriano,
    děkujeme Vám za zpříjemnění dne Vaší recenzí a doporučením. Velice nás těší, že jste spokojená s nákupem u nás. Budeme se těšit na Váš další nákup!

www.mujnabytek.cz

Deset dnů od objednání a žádná zpráva o dodávce.

Dobrý den pane Martine,
    velmi nás mrzí, že jsme Vám zboží nestihli doručit do 10 pracovních dnů jak máme uvedeno na e-shopu, ale měli jsme jednodenní zpoždění. Standardně se nám to nestává. Věříme, že v budoucnu Vás již nezklameme a Vaše spokojenost bude 100%.

• Vse v pohode
    • Rychle doruceni

Velika spokojenost, dekuji za vse.

Dobrý den paní Zdenka,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi a doporučení. Budeme se těšit na Váš další nákup!

www.mujnabytek.cz

Můj první nákup - vše proběhlo v pořádku

Dobrý den paní Marie,