- komunikace žádná
Je to super
Dobrý den, pane Martine,
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen, a budeme se těšit na další spolupráci!
Team Můj nábytek -
stoleček je krásný a plně funkční. úžasný na dětské hraní.
Dobrý den, paní Michaelo,
moc děkujeme za milá slova. Jsme rádi, že se vám stoleček líbí a skvěle posloužil při dětských hrách. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Vše proběhlo v pohodě.
Dobrý den, paní Petro,
děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
Team Můj nábytek -
- Komunikace a dodací doba v pořádku
- Matrace zabalena jen do jednoho pytle který byl hodně natržený a drolil se.
Dobrý den, paní Martino,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že komunikace i dodací doba proběhly v pořádku. Mrzí nás ale, že balení matrace nebylo dostatečné. Vaši připomínku předáme skladu i dopravci, aby se podobná situace již neopakovala.
Pokud by matrace byla během přepravy poškozená, neváhejte nás, prosím, kontaktovat – vše rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Team Můj nábytek -
- ozvali se, ze prijedou az v den, kdy bylo zbozi na ceste
Dobrý den, paní Kataríno,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že nás doporučujete dál – toho si opravdu vážíme.
Dovolíme si však upřesnit, že jsme Vás kontaktovali již den před doručením – zaslali jsme Vám informační e-mail s podrobnostmi o zásilce. V den doručení Vás následně kontaktovala kurýrní společnost GLS.
Je nám líto, pokud to mohlo působit jinak, a děkujeme za pochopení.
Team Můj nábytek -
- Bohužel moc dlouhá doba dodání, nikomu nedoporučuji pokud nechce měsíc čekat.
Dobrý den, paní Renáto,
velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení. Rádi bychom Vás ujistili, že z naší strany nedošlo k žádnému pochybení ani k nedodržení předem stanoveného termínu doručení.
Doba dodání je vždy uvedena u každého jednotlivého produktu a nastavujeme ji tak, abychom ji byli schopni dodržet. Ve Vašem případě byla doba dodání stanovena na 2-4 týdnů, přičemž nábytek bude doručen v rámci této lhůty, tedy v souladu s časem vyřízení objednávky.
Team Můj nábytek -
- Rychlé zpracování objednávky, dobrá komunikace a rychlé doručení zboží.
Dobrý den, pane Karle,
děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým vyřízením objednávky, komunikací i doručením. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.
Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další spolupráci!
- Spolehlivost
- Dobré ceny
Dobrý den, paní Kataríno,
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete naši spolehlivost a příznivé ceny. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Přejeme hezký den a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
Team Můj nábytek -
jsou ochotní i když se nám kšeft nepovedl,dík
Dobrý den, pane Zdenku,
moc děkujeme za Vaše milá slova. Velmi si vážíme toho, že jste ocenil naši ochotu a doporučil nás dál, i když se nám objednávku tentokrát nepodařilo zrealizovat. Vaše důvěra a podpora pro nás opravdu hodně znamenají.
Vše proběhlo v pořádku.
Dobrý den, paní Adélo,
děkujeme za Vaši zprávu a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud budete cokoli potřebovat nebo budete mít další otázky, jsme Vám kdykoli k dispozici.
Přejeme Vám hezký den!
Team Můj nábytek -
rychlé dodání, skvělé ceny, velky vyber, jejich sofer byl velmi mily a se zbožím mi pomohl
Dobrý den, paní Kláro,
moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání, našimi cenami i širokou nabídkou. Zvlášť nás těší pochvala našeho řidiče – rádi mu to vyřídíme!
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Team Můj nábytek -
- Hezké zboží za rozumnou cenu
Dobrý den, paní Soňo,
moc děkujeme za Vaši hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená s naším zbožím i cenou.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
Team Můj nábytek -
rychle dodání, pomohli mi s výběrem, dobře ceny
Dobrý deň, paní Beáto,
moc děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla spokojená s rychlým dodáním, naším poradenstvím i cenami.
Kdykoli budete něco potřebovat, jsme Vám rádi k dispozici.
Prišlo včas. Doporučuji
Dobrý deň, paní Kataríno,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že Vám vše dorazilo včas a že jste spokojená. Budeme se těšit na další spolupráci!
- Dobrá cena
S nákupem jsem veľmi spokojena
Dobrý deň, paní Janko,
velmi děkujeme za Vaši pochvalu. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojena a že jste ocenila rychlé dodání i dobrou cenu. Pokud budete cokoli potřebovat, jsme Vám k dispozici.
- Komoda bola krásná
- Komunikace na výborné úrovni
Dobrý den, paní Karolíno,
moc děkujeme za Vaše milá slova! Jsme rádi, že jste spokojená s rychlým dodáním, krásnou komodou i naší komunikací. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Kdybyste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit.
Team Můj nábytek -
- Rychlost vyřízení objednávky, doprava super, celková komunikace
Komoda je krásná a velmi kvalitní. Sestavení jednoduché. Co se týká doručení, komoda byla dodána dokonce v kratší lhůtě, než bylo avizováno přímo u produktu. Doprava velmi profesionální, vstřícný a ochotný řidič.
Dobrý den, paní Evo,
moc Vám děkujeme za krásnou a milou recenzi. Jsme rádi, že jste s komodou spokojená – jak s její kvalitou, tak i s jednoduchostí sestavení. Velmi nás těší i Vaše slova o rychlém doručení a profesionálním přístupu řidiče.
Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na případné další setkání.
Super
Dobrý den, paní Evo,
moc děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojená – to nás vždy potěší. Budeme se těšit na případnou další spolupráci.
- Komunikace
- U produktu nebyl návod k montáži
Dobrý den, paní Martino,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že u produktu chyběl montážní návod. V takovém případě nás klidně můžete kontaktovat – rádi bychom Vám návod obratem poskytli.
Pokud ho stále potřebujete, dejte nám vědět a zašleme Vám ho co nejdříve.
Team Můj nábytek