Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• komunikace žádná

Je to super

Dobrý den, pane Martine,
    moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen, a budeme se těšit na další spolupráci!

Team Můj nábytek

stoleček je krásný a plně funkční. úžasný na dětské hraní.

Dobrý den, paní Michaelo,
    moc děkujeme za milá slova. Jsme rádi, že se vám stoleček líbí a skvěle posloužil při dětských hrách. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.

Vše proběhlo v pohodě.

Dobrý den, paní Petro,
    děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Team Můj nábytek

• Komunikace a dodací doba v pořádku
    • Matrace zabalena jen do jednoho pytle který byl hodně natržený a drolil se.

Dobrý den, paní Martino,
    děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že komunikace i dodací doba proběhly v pořádku. Mrzí nás ale, že balení matrace nebylo dostatečné. Vaši připomínku předáme skladu i dopravci, aby se podobná situace již neopakovala.
    Pokud by matrace byla během přepravy poškozená, neváhejte nás, prosím, kontaktovat – vše rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Team Můj nábytek

• ozvali se, ze prijedou az v den, kdy bylo zbozi na ceste

Dobrý den, paní Kataríno,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že nás doporučujete dál – toho si opravdu vážíme.
    Dovolíme si však upřesnit, že jsme Vás kontaktovali již den před doručením – zaslali jsme Vám informační e-mail s podrobnostmi o zásilce. V den doručení Vás následně kontaktovala kurýrní společnost GLS.
    Je nám líto, pokud to mohlo působit jinak, a děkujeme za pochopení.

Team Můj nábytek

• Bohužel moc dlouhá doba dodání, nikomu nedoporučuji pokud nechce měsíc čekat.

Dobrý den, paní Renáto,
    velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení. Rádi bychom Vás ujistili, že z naší strany nedošlo k žádnému pochybení ani k nedodržení předem stanoveného termínu doručení.
    Doba dodání je vždy uvedena u každého jednotlivého produktu a nastavujeme ji tak, abychom ji byli schopni dodržet. Ve Vašem případě byla doba dodání stanovena na 2-4 týdnů, přičemž nábytek bude doručen v rámci této lhůty, tedy v souladu s časem vyřízení objednávky.

Team Můj nábytek

• Rychlé zpracování objednávky, dobrá komunikace a rychlé doručení zboží.

Dobrý den, pane Karle,
    děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým vyřízením objednávky, komunikací i doručením. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.
    Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další spolupráci!

• Spolehlivost
    • Dobré ceny

Dobrý den, paní Kataríno,
    moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete naši spolehlivost a příznivé ceny. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
    Přejeme hezký den a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Team Můj nábytek

jsou ochotní i když se nám kšeft nepovedl,dík

Dobrý den, pane Zdenku,
    moc děkujeme za Vaše milá slova. Velmi si vážíme toho, že jste ocenil naši ochotu a doporučil nás dál, i když se nám objednávku tentokrát nepodařilo zrealizovat. Vaše důvěra a podpora pro nás opravdu hodně znamenají.

Vše proběhlo v pořádku.

Dobrý den, paní Adélo,
    děkujeme za Vaši zprávu a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud budete cokoli potřebovat nebo budete mít další otázky, jsme Vám kdykoli k dispozici.
    Přejeme Vám hezký den!

Team Můj nábytek

rychlé dodání, skvělé ceny, velky vyber, jejich sofer byl velmi mily a se zbožím mi pomohl

Dobrý den, paní Kláro,
    moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání, našimi cenami i širokou nabídkou. Zvlášť nás těší pochvala našeho řidiče – rádi mu to vyřídíme!
    Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

Team Můj nábytek

• Hezké zboží za rozumnou cenu

Dobrý den, paní Soňo,
    moc děkujeme za Vaši hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená s naším zbožím i cenou.
    Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Team Můj nábytek

rychle dodání, pomohli mi s výběrem, dobře ceny

Dobrý deň, paní Beáto,
    moc děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla spokojená s rychlým dodáním, naším poradenstvím i cenami.
    Kdykoli budete něco potřebovat, jsme Vám rádi k dispozici.

Prišlo včas. Doporučuji

Dobrý deň, paní Kataríno,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že Vám vše dorazilo včas a že jste spokojená. Budeme se těšit na další spolupráci!

• Rychlé dodání
    • Dobrá cena

S nákupem jsem veľmi spokojena

Dobrý deň, paní Janko,
    velmi děkujeme za Vaši pochvalu. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojena a že jste ocenila rychlé dodání i dobrou cenu. Pokud budete cokoli potřebovat, jsme Vám k dispozici.

• Rychlé dodání
    • Komoda bola krásná
    • Komunikace na výborné úrovni

Dobrý den, paní Karolíno,
    moc děkujeme za Vaše milá slova! Jsme rádi, že jste spokojená s rychlým dodáním, krásnou komodou i naší komunikací. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
    Kdybyste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit.

Team Můj nábytek

• Rychlost vyřízení objednávky, doprava super, celková komunikace

Komoda je krásná a velmi kvalitní. Sestavení jednoduché. Co se týká doručení, komoda byla dodána dokonce v kratší lhůtě, než bylo avizováno přímo u produktu. Doprava velmi profesionální, vstřícný a ochotný řidič.

Dobrý den, paní Evo,
    moc Vám děkujeme za krásnou a milou recenzi. Jsme rádi, že jste s komodou spokojená – jak s její kvalitou, tak i s jednoduchostí sestavení. Velmi nás těší i Vaše slova o rychlém doručení a profesionálním přístupu řidiče.
    Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na případné další setkání.

Super

Dobrý den, paní Evo,
    moc děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojená – to nás vždy potěší. Budeme se těšit na případnou další spolupráci.

• Komunikace
    • U produktu nebyl návod k montáži

Dobrý den, paní Martino,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že u produktu chyběl montážní návod. V takovém případě nás klidně můžete kontaktovat – rádi bychom Vám návod obratem poskytli.
    Pokud ho stále potřebujete, dejte nám vědět a zašleme Vám ho co nejdříve.