• Velmi rychle dodani

• Vyřízení požadavku nad rámec běžného

Perfektně zabaleno,včas dodáno

• Rychlá a perfektní komunikace. Potřebovala jsem náhradní díl, který nebyl na eshopu. Díl mi hned poptali a i když bylo těsně před svátky a počítala jsem s řešením až po Novém roce, vše zařídili ještě během svátků a díl hned odeslali

Rychle dodávání

• Rychlost, spolehlivost, jednoduchost

rychlá reakce a rychlé odeslání zboží

Česká pošta opět zklamala, dle mailu o doručení jsem čekal celé odpoledne doma a nedočkal jsem se druhý den opět nedoručeno a nakonec jsem si pro zásilku musel jet na poštu
    katastrofa - otřesné jednání

Vše proběhlo bez problému a rychle

Rychlé dodání.

Obchod má zpoždění jako české dráhy.

Reakce obchodu Muj-BaByliss.PRO

Dobrý den, vzniklá situace s chybou na straně České pošty, které jsme předali objednávku i dle sledování do 12 hodin od objednání, nás velmi mrzí. Bohužel i přes opakovaný apel na obchodní zástupkyni a provoz české pošty nebyla u Vaší zásilky sjednána náprava, za což se vám omlouváme. Bohužel jsme ze strany eshopu nemohli udělat víc. Zásilky vždy odesíláme ihned po objednání, jelikož nabízíme produkty které máme vždy reálně skladem na našem skladu.

• Rychlost

Doporučuji. Dodání do druhého dne. Super a dekuji

• rychle doruceni, velky vyber zbozi
    • nakupuji zde opakovane
    • zadna

vse Ok, DOPORUCUJI!

Rychlé doručení.

V tomto obchodu jsem nakupoval poprvé. Nahrazoval jsem hóóódně starý strojek značky, BaByliss.PRO, zase stejnou značkou. S tím starým, asi desetiletým, jsem byl spokojený, proto tato volba. K samotnému obchodu nemám žádné připomínky. Zboží bylo velice dobře zabalené, standardním zacházením při přepravě nemohlo být poškozeno. Velká spokojenost, doporučuji každému, kdo si rád připlatí za kvalitní výrobek.

• Rychlost doručení, informace o provedených krocích

• rychlé vyřízení objednávky
    • bez problémů