Byla jsem spokojená, vše bylo v pořádku a v termínu dodáno
- velký výběr a dobré ceny
- zboží mělo dorazit do 1 měsíce a zatím nedorazilo ani do 2 měsíců a nikdo mně nekontaktoval
hrozně dlouhé dodací lhůty
- mame tez objednany nabytek, ktery mel byt dodan zacatkem kvetna. nikdo se neozval, , webove stranky zruseny, telefon zruseny, na email nikdo nereaguje...tato firma je jedna velka katastrofa a rozhodne nedoporucuji. pokud jsou v insolvenci, meli dat zakaznikum vedet, ze je jejich objednavka zrusena...jeste ze jsme se rozhodli pro pladbu az pri predani....
nedoporucuji!!!
- Zboží nedorazilo,telefon nikdo nebere,email se vrací..
Obchod naprosto nepoužitelný..
- V insolvenci, zboží nedodáno. Peníze fuč!
- Informace pro zamestnance:POZOR pozorne čtěte
- Firma mt nabytek,Exiteria,ADM Stodulky, je jedna a tatéž společnost.Pro nezaplacení mzdy,které dluží ADM Stodulky,zamestnancum je nutne podat na ADM navrch na insolvenci,jsou to podvodnici,Exiteria je v upadku,ale ADM Stodulky stále funguje
- Nedodržení dodací doby
- Absence (?) kontroly dodávaného zboží
- Problémová webová aplikace pro přijímání reklamací (viz nahrávání příloh)
- Neřešení přijaté a uznané reklamace ještě v době před vyhlášením insolvence
Zakoupené zboží (platba předem) dorazilo s výrazným zpožděním dne 22. března 2017, navíc s výrobní vadou (několikacentimetrová prasklina v bukovém dřevě). Ještě týž den podaná reklamace byla posléze uznána, proběhla domluva ohledně vyzvednutí balíku dopravní službou prodejce. Tím ovšem jakákoliv další komunikace skončila. Tři týdny poté jsem narazil na informaci, že provozovatel e-shopu, společnost Exiteria, na sebe 11. dubna 2017 sám podal návrh na insolvenční řízení.
- Žádné.
- Objednali jsme stůl a mimo automatického e-mailu o objednávce nic dalšího nedorazilo.
- Dodací lhůta byla cca. 14 dnů, tak čekáme a nic.
Objednaný stůl nedorazil a ani jakákoliv zpráva z obchodu ohledně stavu objednávky, což značí, že tam budou mít pěkný bordel nebo už skončili.
- Od 23.3.2017 mám objednané a zaplacené zboží a na email a tel nikdo nereaguje nevíte co dělat?!
Nedoporučuji
- ŠPATNÁ KOMUNIKACE !!!!!!
- NEDOSTUPNÝ TELEFON!!!!!!
- NEJSPÍŠE I ŠPATNÁ EMAILOVÁ ADRESA !!!!!!!
V obchodě MT nábytek jste nakoupil(a) 10.4.2017 16:35 tyto produkty:
Konferenční stolek Volman
Prostorná komoda Veria bl
DO 28.04.2017 VÁM BUDE ZÁSILKA DORUČENA :) DNES JE 8.5.2017 ŽÁDNÁ ZÁSILKA, ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ NA EMAIL, TELEFON STÁLE NEDOSTUPNÝ
JAK BY JSTE TEDY SHRNULI MŮJ NÁZOR PRO OSTATNÍ NAKUPUJÍCÍ ?????? -
- Už jsem jednou v tomto obchodě nakupovala a bylo vše v pořádku .
- Dobrý den, mám dotaz . Proč se nemohu dostat na stránky MT nábytek ? Mám objednaný nábytek od 27.4. a zatím žádná odezva. Nábytek už nutně potřebuji ,tak potřebuju vědět jestli si ho mám objednat jinde nebo nadále čekat a doufat ?
už jsem jednou v tomto obchodě nakupovala a bylo vše v pořádku až do ted .
- Loni v květnu jsem si objednala postel a rošty a matrací a dvě komody. Za super cenu. A nábytek mi skvěle slouží. A proto jsem letos neváhala,kde si k nábytku dokoupit šatní skřín. Tu jsem si objednala 7.4.a objednávka byla potvrzená s tím,že jsem si zvolila platbu předem. Zkušenost byla skvělá,tak proč ne. Poslala jsem peníze a bylo mi slíbeno,že skřín dorazí 3.5. Tak už jsem se na ní těšila.
- Náhodou jsem se chtěla po velikonocích podívat na jejich stránky a jak jsem se divila,že už neexistují. bez vysvětlení,bez peněz..co k tomu dodat..telefon hluchý..volaný učastník je nedostupný..
Co z toho plyne? Jen pěkně z ruky do ruky..
- V tomto obchodě jsem nakupovala několikrát a vždy jsem byla plně spokojená a to jak s kvalitou zboží, tak s rychlostí dopravy. Řidič mi dokonce pomáhal s odnesením, ačkoliv jsem odnos neměla zadaný. Je to velká škoda, že takový obchod skončil v insolvenci. Podvedených zákazníků je mi líto, ale snad slušnost zvítězí a oni dostanou zpět alespoň peníze.
viz předchozí
- Komunikace.
Objednávka byla potvrzena, měla dorazit před 14 dny.Na dotaz mailem nikdo neodpověděl a uvedený telefon má obsaz.ton.
Jsem velmi nespokojena. Ze strany MT nábytku žádná reakce, telefonní linka hluchá, webové stránky zrušeny.Ani se neobtěžovali nám oznámit,že nám sedací soupravu nedodají.
- Obchod je v insolvenci.
Skříň je perfektní, kvalitní, jednoduchá montáž. Jsem velmi spokojená! Děkuji a doporučuji!!!
Hanba, Hanba i zaměstnancům MT.nábytku. Hyeny.Vyžadovali
po mně peníze a už věděli,že nedorazí ani skříńka ani peníze.¨
Jsem samoživitelka s postiženým dítětem, na skříňku jsem šetřila
krvavě,to pochopí jen samoživitelky,bez výživného...opravdu ,že
se nestydíte,ale všeho dočasu........... odplata přijde. -
Zboží zatím stále nedorazilo, na písemné dotazy nikdo už tři pracovní dny neodpovídá, telefonicky se do firmy nedá dovolat (dva pracovní dny)
- Mám,ten samý problém potvrzená objednávka 9.4.a dodání 25.5 nechci čekat na něco co nejspíš nepříjde.
Přijemné ceny