- neochotné chování
- neochotné chování
totální propadák
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář. Zboží jste objednal 07.09.2012 08:49 a zvolil osobní odběr ve výdejním místě v Brně - termín dodání do Brna byl na našich stránkách uveden 8.9.. Objednávka byla 07.09.2012 14:52 připravena k odeslání na odběrné místo. 07.09.2012 16:11 nám voláte, zda bude možné vyzvednout dnes, dostanete informaci, že toto není možné - zkrátka neumíme doručit zboží v řádu hodin z Prahy do Brna - proto také na avizujeme dodání do druhého dne. Objednávka byla na Vaší žádost zrušena.
Mshop.cz -
Prodavač rozvalený na židli, polohu nezměnil ani po našem příchodu.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy.
- žádný
- Nekontrolují zboží, které vydávají. Zboží bylo zníčené a reakce krámu nebyla adekvátní. Bylo jim to jedno.
Dlouo zase nebudu nakupovat v obchodu, který nemám prověřený. Doporučuji v tomto obchodu nenakupovat. Jejich přístup k výdeji zboží je tragický.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, zboží jste u nás vyzvedával osobně, takže jste měl možnost vše zkontrolovat. Zboží jste nám přinesl zpět mechanicky poškozené, přesto Vám byla obratem vrácena uhrazená částka. Vaše hodnocení nepovažuji za adekvátní.
Mshop.cz -
- láká pouze levnou cenou
- elektronická cigareta ego-T na první pohled nebyla originál. Pouze náhražka za pár stovek z číny.
kdybych nedostal náhražku, ale kvalitní originál byl bych spokojen.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář. Cigarety pod značkou JoyeTech máme také v nabídce, vy jste si vybral OEM výrobu, která je o více jak polovinu levnější.
Mshop.cz -
- Posílají svým zákazníkům špatné zboží...
Reakce obchodu Mshop.cz
Vaše objednávka byla na základě telefonické žádosti zrušena 14.08.2012 13:47, žádné zboží jste od nás neobdržel, natož pak špatné, jak uvádíte...
- Je na internetu
- Nepřehlednost, špatný vzhled.
Koupil jsem šroubováček pro iPhone 4 a dorazilo něco tak tupého, že to nešlo použít. Nevím, jaké je ostatní zboží, ale tohle byl kšunt, takže nedoporučuji. E-mailová komunikace je slabá, půjdu zboží vrátit na prodejnu.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář. Pokud zboží není v pořádku, můžete jej reklamovat, případně vrátit do 14-ti dnů.
Na Váš e-mail z 10.8.2012 16:20 bylo odpovězeno 10.8.2012 19:29.
- VYHODY JSEM NESHLEDAL
- VYUBRAZENO JINE ZBOZI NEZ DODANO!? A V MINULOSTI PRI POKUSU OBJEDNAT HNED PO OBDRZENI PRESENTACE NEBYLO MNOHDY ZBOZI SKLADEM..?
KONKRETNE PO TOMTO POSLEDNIM NAKUPU JIZ DUVODY K DALSIMU NAKUPU NEMAM.SHRNUJI: NARAMKY KTERE JSEM KOUPIL PROTI KOMARUM A HMYZU-OBCHOD MEL VYOBRAZENY NARAMKY "SILIKONOVE"-KTERE SE BEZNE POUZVAJI JIZ RADU LET...NAMISTO NICH JSEM OBDRZEL KUS MATERIALU SO SE POUZIVA DO PODSIVEK A NEBO VE SPITALECH JAKO JENDORAZOVA FORMA POTAHU NA LEHATKO..TOTO BYLO POSTRIKANO NEJAKYM REPELENTEM POCHYBNEHO PUVODU(ZADNE RADNE CESKE ZNACENI A OZNACENI CHEMICKEHO SLOZENI, ZADNY CHEMICKY ATEST. NARAMKY NEJDOU ANI POUZIT NA NOSENI, NEBOT NEMAJI KVALITNI UCHYT.NENI TAM ANI DELKA TRVANLIVOSTI OCHRANY CHEMICKE LATKY A SAMOTNA LATKA TEDY MUZE BYT ZDRAVI NEBEZPECNA. CENA ZA KJTEROU JSEM NAKOUIPIL JE NEHORAZNA-KDYBYCH STRIKL BIOLIT NA KUS HADRU A OMOTAL KOLEM RUKY, BUDE TO KVALITNEJSI. ZBOZI JSEM ZLIKVIDOVAL JAKO CHEMICKY ODPAD A OBCHOD ABSOLUTNE NEDOPORUCUJI. NENI MOZNE VYOBRAZOVAT JEDNO ZBOZI A ZASLAT JINE. NEMLUVE O TOM ZE JE ZDE JESTE STALE UREDNI REC CESTINA A NE CINSTINA. VYROBEK JSEM NEVRACEL, NEBOT BYCH PRODELAL JESTE NA POSTOVNEM. ALE ZABLOKOVAL JSEM JAKYKOLIV MAIL OD OBCHODU MSHOP A VICE S NIM NECHCI MIT NIC SPOLECNEHO...KDO JEDNOU PRODA SMEJD, TAK PRODA I PRISTE...JESTE JEDNOU: DLE MNE SE JEDNA O NETESTOVANOU CHEMICKOU "BOMBU" - KTERA MUZE POSKODIT ZDRAVI UZIVATELE A NEBO I DOMACICH ZVIRAT...OKOLI...
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, pokud zboží nevyhovuje, můžete je vrátit do 14-ti dnů zpět, bude Vám vrácena cena zboží včetně poštovného.
- Žádné
- Bez ohlášení mění cenu objednávky
- Neumí počítat
- Lžou
Objednal jsem si u společnosti pouzdro v hodnotě 110,-Kč
Zvolil jsem si přepravu PPL v hodnotě 119,-Kč souhrn objednávky mi potvrdil přijetí objednávku se zvolenou přepravou prostřednictvím společnosti PPL
Avšak již zde byla uvedena chybná cena 110+119=230 no dejme tomu, to bych jistě přešel z koruny se dnes nestřílí když to nestačí ani na rohlík.
Následně mi bez mého souhlasu, nebo alespoň informování změnili přepravu z PPL na českou poštu
Po mém dotazu k této záležitosti mi uvedli, že to nebude mít vliv na čas, kvalitu ani cenu doručení.
Bohužel opak byl pravdou, dobírkovou částku mi zvýšili z deklarovaných 230,-Kč na 240,-Kč
Tedy výsledek je, že mi bude doručována objednávka jinou přepravní společností než jsem zvolil, za jinou cenu než mi měla být správně účtována, no a nakonec i za jinou cenu než byla v potvrzení objednávky sdělena.Reakce obchodu Mshop.cz
řešení problému Vám bylo nabídnuto, nicméně vzhledem k tomu, že jste zaměstnancem konkurenční firmy, byl účel objednávky asi trochu jiný....
Mshop.cz -
nakup probehl sice bez problemu,jenze to sklicko na dotykac,co jsem zde koupila neni funkcni. Takze v tomto smeru nejsem vubec spokojena.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy. Bohužel není v našich silách testovat každou položku, pokud zboží není plně funkční, stačí zaslat na reklamaci, případně na výměnu. Za komplikace se omlouváme.
Mshop.cz -
nefungovala dokovací stanice, nabíjet šlo lze pouze kabelem, čili kolébkový stojánek je k ničemu
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy. V případě problému se zbožím nás kontaktujte na [email protected] - zboží je možné vrátit, případně nechat vyměnit.
Mshop.cz -
- kupovala jsem flash disk swarovski (my memoria LX-8 16 GB). Na obrázku v mshopu byl zlatý a došel stříbrný. Vzhledem k ceně (zlaté jsou dražší než stříbrné) jsem si v duchu říkala, že možná přijde stříbrný. Nevadilo mi, to, disk vyměnit nechci, ale je to svým způsobem klamání zákazníka. Přišlo něco jiného, než jsem si objednala.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za reakci, prověřoval jsem a skutečně byl u tohoto disku obrázek se špatným barevným provedením. Za komplikace se omlouváme a v případě zájmu zajistíme výměnu za zlaté provedení, stačí nás kontaktovat na [email protected].
- Zatím nevím.
- Objednané zboží máte označené skladem v eschopu a skladem není.
Stát se to může, jiné zkušenosti s obchodem zatím nemám.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za komentář. U zboží, které jste objednala nebyl potvrzený termín dodání - v políčku dostupnost velký červený křížek s popisem Zboží je nedostupné - termín nepotvrzen, tato informace Vám také přišla do mailu v okamžiku objednávky.
Mshop.cz -
- Zboží bylo nabízeno za výhodnou cenu, bohužel ani jeden dostupný kus, to jsem se dozvěděla ale až po zapalcení.
- Zboží není dostupné, prý až za cca měsíc!
Nedostupnost zboží zjistíte až po zaplacení, doporučuji kupovat maximálně na dobírku. Peníze vrátili rychle, ale musela jsem storno objednávky urgovat, můj první mail jim údajně nedorazil.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, bohužel se může stát, že dojde k doprodání zboží - informaci jsme Vám sdělili cca 15 min po odeslání objednávky - chtěla jste počkat... pak jste změnila názor a po odeslání Vaší žádosti byla objednávka obratem zrušena a úhrada vrácena zpět na Váš účet. Omlouváme se za komplikace, ale lépe a rychleji bohužel nebylo možné postupovat.
Mshop.cz
Mshop.cz -
- Najdete si zbozi na obrazku je nadherny a realita je uplne jina
Nic zde nekupujte,objednal jsem si zde model na obrazku ok ale prislo mi auticko uplne jiny jenze cislo ojednavky ok a cislo produktu taky ok proste nafotim to nejlepsi ale budu prodavat klumpy
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za komentář. Pokud Vám dorazilo jiné zboží, máte možnost jej vrátit do 14-ti dnů. Stačí nás kontaktovat na [email protected] . Za komplikace se omlouváme.
- žádné , je na nic
- byla to chyba se na obrátit. Doporučím přátelům, aby zde nenakupovali. Dosud nemám zboží. Je to absolutní nespolehlivost něco nabízet a nemět možnost to do 3 dnů dodat. Tak nechápučemu se věnují. propusťte je.Pěkně mně nakrkli.
Nedoporučuji. Ještě jsoi arogantní.
Není spokojenost ,ale nespokojenost, tak proč tu nemáte tuto variantu.Reakce obchodu Mshop.cz
pokud objednáváte zboží, označené jako nedostupné, bez termínu - může stát, že již nebude k dispozici, předpokládám že jste o této skutečnosti byl informován a byla Vám nabídnuta alternativa (pokud to bylo možné). Vzhledem k tomu, že hodnotíte anonymně, těžko konkrétně reagovat. V případě zájmu nás můžete kontaktovat na [email protected] .
Mshop.cz -
- u zboží jsou uváděny napravdivé dodací lhůty,alespoň tak bylo v mém případě - Televizor SENCOR SLE 24FO6T
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář. Jak jste byl informován, u tohoto modelu došlo k výpadku dodávky a byl Vám zaslán náhradní termín dodání. Za zpoždění zásilky se omlouváme.
- Nevím o žádných
- Nabízí zboží, které nemá na skladě a nemůže jej (nebo nechce) již ani objednat! Za objednané nabízí jiné zboží. Má u popisků zboží mylné informace.
Nedoporučuji. Nákupem si zákazník jen přidělá starosti.
Mshop.cz -
- U zboží chyběl návod, takže jsem kvůli jeho zprovoznění musel do odborného servisu.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy. Pokud u zboží chyběl český návod, stačí nás kontaktovat na [email protected], návod Vám samozřejmě zašleme.
10 DNU SE NIC NEDEJE A NIKDO ME NEINFORMOVAL KDY MOJE OBJEDNAVKA CCA DORAZI
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, pokud Vám nedorazila žádná zpráva o dostupnosti, pravděpodobně jste objednal(a) zboží, které máme uvedeno jako nedostupné - bez potvrzeného termínu, v takovém případě Vám dojde informace až v případě změny termínu. Pro upřesnění nás můžete kontaktovat na [email protected].
Mshop.cz -
- Komunikace,doručování objednaných předmětů.
Objednal jsem si zboží 23.3.2012 a dodnes 3.4.2012 jsem zboží ještě neobdržel.Akorád mě po mé urgenci dnes 3.4.2012 volali,zda ještě zboží chci.Je to můj první a poslední nakup v této prodejně.
Reakce obchodu Mshop.cz
děkujeme za Váš komentář, bohužel došlo k prodloužení dodacího termínu - o této skutečnosti jste byl informován mailem 29.3, následně Vám pak byl odpovídán dotaz ohledně dostupnosti 3.4. Na žádný z mailů jste nereagoval, takže Vám byl termín upřesněn dnes telefonicky, s čímž jste souhlasil. Za zpoždění zásilky se omlouváme.
Mshop.cz