• doba dodání

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, vyřízení objednávky se zdrželo díky inventuře u našeho dodavatele. Příště budeme určitě rychlejší.

• nekomunikativnost

Není zřejmé,zda-li zboží je skladema přijde,nebo není a pak budete čekat,aniž by jste věděli co se děje.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, dodávka zboží se bohužel díky inventurám prodloužila - telefonicky se nám Vás nepodařilo zastihnout, informace zaslána e-mailem.

• nevim asi žadné
    • esshopu nečtou meily zakazníku.

objednal jsem si baterii do mobilu ale napsal jsem do poznamek typ telef. a jestli jde do mobilu aby mne dali info. nikdo se neozval a baterka přišla ale jina.zaplatil jsem 400kč z duchodu a telefon nefunkuje a další naklady to poslat spět hruza obchod.hesoun miroslav české budějovice.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy. Informace o kompatibilitách baterii naleznete v detailu každé baterie. Byla Vám zaslána baterie HTC BA S590, kterou jste objednal. E-mailový dotaz jste nám zaslal 27. prosince 2012 11:01 zodpovězeno bylo 27. prosince 2012 11:21...

• nekomunikuji
    • deklaruji zbozi skladem, prestoze neni
    • neberou telefony

Opatrne! Nedovolate se, nedomejlujete se!

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář. Objednal jste zboží, které bylo skladem a následující den bylo předáno na výdejní místo, tak jak deklarujeme na našich stránkách. O všem jste byl informován e-mailem, stejně tak všechny Vaše dotazy zodpovězeny v den jejich odeslání. V předvánoční době bohužel není možné očekávat odpověď na e-mail do 10-ti minut, jak je u nás jinak běžné.

Mshop.cz

• dlouhé čekací výdejní fronty

nedoporučuju, najděte si byť o pár kaček dražší, ale lépe vybavený obchod

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy. V době vánoc jsou bohužel na výdejních místech uloženka.cz vetší fronty, kterým se lze vyhnout doručením zboží přímo na Vaši adresu.

• netuším...
    • Vážený zákazníku,
    • objednávka 3205794 se právě přepravuje na zvolené výdejní místo. K odběru bude připravena následující pracovní den.Datum odeslání: 13.12.12 15:53:19 !!!
    • Dnes je 25/12 2012.
    • Objednávku jsem zaplatil do Výdejny Praha 9.Dodnes!!! nemám ani zboží ani výzvu Výdejny,Kolbenova 931/40b, Praha 9 - Vysočany.Měla být k převzerí,podle vyjádření Mshop, 14/12 2012.
    • Nevím co ještě dodat....
    • .

Ať si každý obrázek udělá sám. Sliby - chyby...

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, jak sám uvádíte, z naší strany bylo zboží odesláno včas. Bohužel síť výdejních míst Ulozenka.cz před vánoci nezvládala dostatečně nápor zásilek, takže docházelo k poměrně velkému zdržení. Pokud svoje zboží stále nemáte, kontaktujte nás prosím na [email protected], necháme prověřit.

Mshop.cz

Zboží jsem objednal, ale ani po několika urgecích zatím nedorazilo tak stále čekám sned někdy dorazí.Už si asi u nich neobjednám.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, Vase zailka byla predana ulozence, bohuzel vydejni misto v Ostravě nestiha,
    takze nepripravuje zasilky v garantovanem case. Omluvam se za
    komplikace, ale momentalne nemame moznost jak vydej urychlit, verim ze Vam vyzva prijde co nejdrive.

Zasilky pak bude mozne vyzvedavat i v sobotu a nedeli, oteviraci dobu naleznete na

dekujeme za pochopeni

• Zadne
    • Naslibuji hory doly, potvrdi objednavku a pak zrusi......bez omluvy....

I kdyz je uvedeno ze je zbozi skladem tak neni spolehnuti ze dorazi.....

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, bohužel Vámi objednané zboží se nám vyprodalo, o této skutečnosti jste byl informován druhý den od objednání. Bohužel nám nyní přišla zpráva od dodavatele, že do konce roku zboží již nebude naskladněno. Objednávka proto byla zrušena a byl Vám odeslán e-mail s vysvětlením.

Mshop.cz

• N ulová komunikace se zákazníkem..

Pokud rušíte objednávku..raději telefonicky..email nejspiš neotvírají každý den...!!!!

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář. Žádost o zrušení objednávky jste nám posílala 5.12.2012 17:48, zodpovězeno 5.12.2012 18:47 - tzn. do hodiny, pokud potřebujete rychleji, pak skutečně lépe telefonicky.

Mshop.cz

• po zaplacení zboží nulové informace

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, jak jste byl informován, objednané zboží je bohužel nedostupné, je možné počkat na naskladnění, nebo objednávku zrušit, stačí nás kontaktovat na [email protected]. Do doby naskladnění Vám žádné jiné informace nepřijdou.

Mshop.cz

• Relativne bohaty vyber.
    • Neoverana dostupnost ci nedotupnost zbozi !

Vzhledem k cene dopravy a neoverene dostupnoti u "dodavatele" jde o prumer.
    Proste nic extra.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, dostupnost zboží se u nás aktualizuje dle dodavatele několikrát denně, bohužel v tomto exponovaném období se může stát, že dojde k vyprodání zásob, o této skutečnosti jste byl informován.

• O žádných výhodách nevím
    • nakoupil sem páč to bylo to co sem chtěl
    • letmo se prolétl tento web, některé zboží je více než drahé, předražené

Nakoupil sem proto páč zboží co jsem chtěl bylo za pro mě přijatelné peníze, třešničkou na dortu byla doprava zdarma, ale pro mě nebyla rozhodující páč k výdejnímu místu to mám cca kilometr. Obchod jako takový má hodně zboží NEDOSTUPNÝ, co se týče cen, úsudek, každý sám

Mshop.cz

• Zatím spokojenost ale to se pozná až při reklamaci!

• širší sortiment výrobků
    • možnost osobního vyzvednutí
    • nedodržení inzerované dodací lhůty
    • platby navíc -při osobním vyzvednutí
    • platby navíc i při platbách předem

dosud jsem - po 11 dnech od objednání a 8 dnech od zaplacení na účet - neobdržel objednané položky, několikrát mi až po mých dotazech bylo vždy sděleno, že se čeká na dodání jedné ze 2 objednaných položek.
    Přitom je nabízeno toto zboží ze skladu, k dodání v centrále firmy již další den, na uložence druhý den.
    Dosud tedy čekám na zprávu firmy o možnosti vyzvednutí objednaného.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, bohužel u jedné z položek Vaší objednávky došlo k prodloužení dodacího termínu - o této skutečnosti jste byl informován a bylo Vám nabídnuto poslání ostatního zboží, zrušení objednávky, nebo počkání na dodávku kompletního zboží. Na tyto informace jste reagoval až včera. Omlouváme se za komplikace.

• Žádné
    • Jednání zaměstnanců

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, pokud je jakýkoliv problém, kontaktuje nás na [email protected].
    Mshop.cz

Telefonicky zjistovany vlastnosti zakoupeneho produktu (baterie) a ze strany prodejce jsem byl o nich ujisten. Dorazilo ovsem zbozi se stejnym oznacenim, lec jinymi vlastnostmi (jina kapacita).

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář. Omlouváme se za komplikace, pokud zboží neodpovídá, můžete jej samozřejmě zaslat zpět - vyměníme za správné, případně vrátíme zpět peníze.

• žádné
    • Po 14 dnech se neozvali.

Neseriozní.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář. Druhý den po Vaší objednávce vám bylo voláno, s tím, že máme skladem pouze 1ks objednaného zboží - další budou později. Objednávku jste chtěl kompletní, s tím že počkáte na opětovné naskladnění. Domlouvali jsme se, že Vám dáme vědět až bude vše skladem, vzhledem k tomu, že zboží stále není, nikdo Vás také nekontaktoval. Není důvod Vám volat zrovna po 14-ti dnech. Pokud o objednávku nemáte již zájem, můžete ji zrušit zasláním mailu na [email protected].

děkujeme
    Mshop

• Nalezl jsem na jednom z mála obchodů to, co potřebuji
    • po 11 dnech ani nevím, jestli zboží min. na skladu je, nebo není, mám to hledat někde jinde?!? žádná reakce po takové době

zatím nevím. Můj první nákup zde a zatím nevím co si myslet

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář. Skladovou dostupnost máme uvedenou na stránkách. Ve Vašem případě byl u zboží velký červený křížek s popisem "Zboží je nedostupné - termín nepotvrzen". Do mailu s potvrzením objednávky Vám přišla informace: Informace o dostupnosti: Tato položka není momentálně skladem, po potvrzení termínu dodávky Vás budeme informovat.
    Dostupnost se zatím nezměnila, proto ani žádná informace o od nás nemohla přijít.

• vyzvednutí v Brně
    • dodací doba

Nečekala jsem ,že za osobní vyzvednutí se platí 49,- To se mi nelíbí

děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy.
    Výdejní místo v Brně je provozováno přes Uloženku a proto je zpoplatněno - tato informace je uvedená na našich stránkách a potvrzovala jste ji také při odesílání objednávky.
    Zdarma nabízíme osobní odběr pouze přímo u nás na Praze 4. Více na http://www.mshop.cz/doprava-a-platba/ .

• Dlouhá dodací lhůta.

Urgoval jsem dodávku zboží, přesto po 12 dnech nedorazilo.
    Jsem trpělivý tak stále čekám.
    Tento obchod z důvodu dlouhé dodaci lhůty nedoporučuji.

Reakce obchodu Mshop.cz

děkujeme za Váš komentář, budeme se těšit na Vaše další nákupy a věřím, že příště budeme rychlejší.