Nepřišlo mi všechno objednané zboží a účtováno mi bylo za všechno,i nedodane zboží.Vrchol arogantního jednání
Přišla jiné zboží a komunikace je mizerná
10.9 jsem objednal a zaplatil předem a zatím nic nedorazilo.Komunikace žádná telefon nezvedaji a na zprávy nereagují.
při druhé objednávce jsem zaplatil kuličky a aplikátor...
v balíčku přišly jen kuličky..bez jakéhokoliv upozornění...?!
po urgování přes chat jsem byl stroze upozorněn..
že aplikátor momentálně nemají a že až dorazí..
tak mi ho pošlou...???
trochu podivné jednání..?
poslední dodávka kuliček je na vyhození...
jsou měkké jako modelína a není možné je aplikovat
do náplní..aniž by okamžitě praskly...!!!Reakce obchodu Mr.Blast
Hezký den,
děkujeme Vám za hodnocení.
Co se týče dárku, tak ano, jedná se doopravdy pouze o dárek ( z naší dobré vůle) a v daný okamžik nebyl skladem, což může stát a to také znamená, že by Vám byl doposlán, jakmile by byl skladem, což vždy děláme. A stále je to pouze dárek, proto věříme, že to není tak velký problém a na všem se dá domluvit. Proto nerozumíme, proč píšete, že je to "trochu divné jednání". Zkrátka nebyl v daný okamžik skladem a byl Vám doposlán :)
Dále hodnotíte kuličky, že jsou měkké. Bohužel toto nemůžeme posoudit, jelikož podobnou reklamaci neevidujeme. Mohlo se stát, že byly například na místě, kam svítilo sluníčko a mohly polevit. Nicméně nám od Vás nepřišla zpráva a jakékoliv info, že je s kuličkami problém. Napsal jste nám pouze tehdy, když jste postrádal dárek, který dáváme k objednávce zdarma.
Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme Vám hezký den.
- Špatné zboží
Přišla boruvka chtěl jsem mentol
Hezký den, Milane,
bohužel Vám byla zaslána chybná příchuť, za což se omlouváme. I to se může stát, jsme jen lidi.
Avšak z Vaší strany nám nepřišla jediná zpráva, že by byla chyba. Pokud by se tak stalo, zdarma Vám necháme příchuť, která Vám chybně přišla a na naše náklady bychom zaslali správnou příchuť.
Bohužel se tak nestalo a pouze jste nám udělil špatné hodnocení bez možnosti vyřešit to a ještě záměrně použil smyšlené jméno u hodnocení.
Záměna nás mrzí, avšak vše by se vyřešilo během jediné zprávy.
Přejeme Vám hezký den,
tým Mr.Blast -
- Špatná komunikace,objednávka od 7.3.2024 ještě nedorazila.Dnes je 20.3.2024 a ze strany eshopu žádné zprávy.
Zřejmě poslední objednávka z mé strany.Od 7.3 do dnešního dne 20.3 24 žádná zpráva proč tomu tak je,že dosud zboží nedošlo .Tj.žádná komunikace že strany e-shopu.
- Plnička aromatických kuliček ke na Slim cigarety, tudíž na klasik filtr je otvor malý
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás Vaše hodnocení, avšak plničku využíváte špatně. V plničce je černá redukce, ta se má vyndat a tím se uvolní větší otvor a je vhodný na klasické cigarety.
Doporučujeme Vám podívat se do popisku produktu, kde je vše vysvětleno. :)
tým Mr.Blast -
Objednala jsem si Aromaclick mentol a je mnohem slabší než kulicky a hlavně se špatně aplikuje, takže již nebudu objednávat nic jiného než kulicky. Děkuji
Krásný den,
děkujeme Vám za komentář. Mrzí nás, že Vám AromaClick ( https://www.mrblast.eu/aromaclick/ ) nevyhovuje. Zpětná vazba je pro nás důležitá, avšak je nám líto, že jste pouze kvůli AromaClick náš obchod označila jako "Nedoporočuje obchod", ač u nás máte více jak 15 objednávek.
Věříme, že s kuličkami jste spokojena a budeme se těšit na další objednávky.
tým Mr.Blast -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Údajně měli vše skladem. Zboží nedorazilo, obchod nekomunikuje
Vezmou peníze a tím to končí. Žádná komunikace, zboží nedorazilo
Dobrý den, Jakube,
mrzí nás Vaše špatná zkušenost s objednáním zboží. Vaše objednávka proběhla dne 1.8. v 18:00, takže zásilka tento den jít odeslat nešla. Kvůli technickým problémům odešla dne 4.8. dopoledne, kdy jste dostal ihned email se sledovacím číslem, tudíž to, že píšete že není odesláno, nebo že nekomunikujeme, je lež. Informace o Vaší zásilce naleznete vždy v emailu. Pokud potřebujete řešit nějaký problém, jsme Vám plně k dispozici na [email protected], kam jste doteď nenapsal. Odeslal jste až toto špatné hodnocení, což nás mrzí.
S přáním klidného dne,
- Rychlost odeslání/dodání
- Ceny
- Nechutná mi to
- Obtížná aplikace
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás, že kuličky pro Vás nejsou ty pravé. Třeba objevíte příchuť, která Vám zachutná :) K aplikaci kuliček doporučujeme pořídit aplikátor, s nímž je to raz dva.
- Dobré příchutě kuliček
- Komunikace zákaznické podpory
- Marketing firmy
Reakce obchodu Mr.Blast
děkujeme Vám za komentář. Pokud něco bylo v nepořádku, stačí nás kontaktovat na emailu [email protected] , kde odpovídáme v rámci minut, maximálně hodin.
- Zboží nedorazilo kompletní
Potřebuji vyřešit objednávku placenou předem, která nedorazila kompletní. Telefon nikdo nebere, na maily neodpovídají, na svých webovkách mají hrdě hozeny chat "jsme ONLINE" ale ani tam nikdo nereaguje!!!!
První a poslední nákupReakce obchodu Mr.Blast
Dobrý den, Pavla,
na Váš email, kam se píšou reklamace ( je uvedeno i v ONLINE CHATU na webu - kolonka reklamace), jsme odpověděli do 48hodin od přijetí emailu, což není nějak extrémně dlouho. Mezitím jste udělil ihned negativní hodnocení. V emailu jsme se Vám omluvili, jelikož se stala manuální chyba a do balíčku nebo přidání vše, co tam mělo být. To samozřejmě napravíme a ještě dnes posíláme zbylé příchutě. Ještě jednou se omlouváme a přejeme hezký zbytek dne.
Mr.Blast tým -
Bohužel zatím zboží nedorazilo a podle sledování zásilky ji ještě zásilkovna ani neobdržela
- Kapsle jsou absolutne bez chuti a nepomohlo, ani kdyz jsem dala 4! Zustavam u svych puvodnich kapsli
- Necítiť rozdiel v príchutiach
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás, že rozdíl necítíte. Pokud jste použil kuličku správně a prasknul ve filtru, určitě by to mělo mít efekt :) Případně vyzkoušejte i jiné příchutě.
Objednal jsem 100 kusu boruvky a prišla mi jahoda ☹️
Reakce obchodu Mr.Blast
na obalu je napsáno polsky "Jagoda", což v češtině znamená "borůvka". Takže příchuť Vám doopravdy přišla správná. -
Spokojený jsem býk vždy. Ale nechápu co vám tak trvá dlouho. Hlavně zboží je na expedičním depu. Stále nedošlo na výdejnu. Hlavně že posíláte dotazník jak jsem spokojený.
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás Vaše špatná zkušenost, ale jak píšete, zboží je na expedičním depu a rychlost doručení již neovlivníme. Sám vidíte, že je u dopravce. Pokud doručení trvá delší dobu, kontaktujte Zásilkovnu, zda-li není chyba někde u nich. Děkujeme. -
- Rýchla doprava
- Komunikácia s obchodom
- Zľavy
- Veľa príchutí na výber
S e-shopom som veľmi spokojný aj s dopravou, ale s guličkami vôbec nie. Očakával som chuť ako pri bývalích pukačiek alebo kamelkoch, ale vôbec to tak nebolo. Chuť po prasknutí som cítil iba po troch ťahoch a to bolo všetko aj po pridaní troch guličiek som mal taký istý pocit ako pri jednej guličke, ale ani chuť nebola nad očakávania dobrá.
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás, že kuličky tolik necítíte. Ale jak říkáme my ''100 lidí, 100 chutí''. Někomu to vyhovuje, někomu ne. Ale doporučujeme vyzkoušet i jiné příchutě. Věříme, že si najdete tu pravou :) -
Žádná reakce na mail ,zboží stále nemám a z obchodu žádná odezva
Reakce obchodu Mr.Blast
mrzí nás, že máte tuto negativní zkušenost. Bohužel jsme se potýkali s problémy na webu a zároveň Zásilkovna ukončovala spolupráci s Českou poštou, která původně měla balíček doručenovat. Nakonec tak balíček bude doručen DPD kurýrem až k Vám. Psali jsme Vám email a zatím bez reakce. Doufám, že příští při příštím nákupu již žádné chyby nenastanou.
Mr.Blast tým