- Balíček přišel hned druhý den moc děkuji
- ráda si zase něco objednám tkovou rychlost dodání je skvělé
- rychlost dodání je super
- budu Vás doporučovat známím
- a navíc zboží bylo stejné jako v katalogu
- ********
- ********
- Rychlost dodání
- Spousty zajímavého sortimentu
- Když nejsou zrovna akce, nebývají ceny zrovna moc výhodné
- Online systém stavu zboží je pouhý odhad ... stavy neodpovídají realitě ... nemožnost ověřit telefonicky na prodejně a v cool centru rovněž neřeknou ...
- Musel koupit jiné zboží ...
Reakce obchodu Mountfield
děkujeme za zaslanou recenzi.
Zákazníci byli informováni prostřednictvím zaslané notifikace, že u objednávek přijatých od 20.12.2024 budeme tyto objednávky zpracovávat a vyřizovat až po 1.1.2025. Taktéž u Vaší objednávky vytvořené dne 21.12.2024 byl zákazník o této skutečnosti informován. V návaznosti na Váš písemný podnět , Vám bylo doporučeno operátorkou zákaznického servisu , zakoupit toto zboží na prodejně dne 21.12 prostřednictvím osobní návštěvy prodejny, kde bylo toto zboží skladem. V následujících dnech a v průběhu vánočních svátků byly naše prodejny uzavřeny a nebylo již možné zboží zakoupit.
Velice se Vám omlouváme za případné komplikace a děkujeme za pochopení.
Váš Mountfield -
cena
Jsem spokojená ,ráda u vás nakupují.
- Jsem velmi spokojená. Vždy přišlo vše včas . Jsem spokojená, také s kvalitou výrobků.
Objednávka byla velmi rychle vyřízena.
Set 2 kusy dekorace s řetězem, jsem reklamovala, z důvodu špatného podstavce u menší dekorace. Prodejna mi nabídla pouze výměnu za vystavený kus. Zboží jsem měla jako dárek, chtěla jsem celý nový produkt. Na Vaši lince mi doporučili si objednat tento produkt přes e shop na prodejnu.
Vše pokračovalo dobře - objednávka atd., ale na prodejně mi poté bylo sděleno, že zboží již není na skladě. Došlo k výměně pouze malého kusu. Doma jsem opět zjistila, že vyměněný, vystavený kus má jen 10 led (uvádíte 15). Dne 20. 12. 2024 došel e-mail, že má objednávka č. OPE-1734451925 byla stornována. -
vše v pohodě
- Spokojenost
- vše bez problému
Velmi ochotný personál
Kladný
- Vše proběhlo v pohodě a S pěknou slevičkou pro člena klubu
- Je to daleko od našeho bydliště
- Nabizi dopravu ktera neni vhodna pro typ zbozi.
Obejdnavala jsem od nich 1x - vyzvednuti na prodejne zpoplatneno (nakup za skoro 6000 kc), jedina doprava zdrama byl PPL parcel shop - pro me mene komfortni nez vyzvednuti na prodejne ale ok.
Doruceni bylo odmitnuto protoze byl predmet prilis velky, aby ho vydejni misto akceptovalo!!!! Tyden jsem se dohadovala s dopravcem. Nerozumim zpoplatnenmu vyzvednuti na prodejne pri platbe predem!Reakce obchodu Mountfield
děkujeme za zaslanou recenzi.
Při vytvoření objednávky s osobním odběru zboží v kamenné prodejně se můžete setkat s povinností uhradit manipulační poplatek. Nejedná se však o poplatek za dopravu, neboť osobní odběr není formou dopravy, ale jde o poplatek, který je spojen opravdu s manipulací – tedy přichystáním, vyskladněním a kontrolou zboží. V případě, že se chcete při nákupu zboží manipulačnímu poplatku vyhnout, máte možnost si na zákaznické lince ověřit aktuální dostupnost poptávaného výrobku a nákup uskutečnit přímo v kamenné prodejně bez předem vytvořené objednávky. Je však nutné počítat s tím, že u obrátkového zboží může dojít k rychlé změně skladové zásoby a po návštěvě prodejny nemusí být skladem Vámi požadovaný počet, popř. může dojít k vyprodání dané položky.
Děkujeme za pochopení.
Váš Mountfield -
Osm let sekám trávu (3000m²) s křovinořezem Oleomag Sparta, který je doslova nezastavitelný pomocník. Kromě běžné údržby po práci ( vyčištění, případně výměna vzduch. filtru, promazání), 1x ročnė ho nechám zkontrolovat v servisu Mounfield. Před tím jsem jinde koupil 2 tak zvané profi a do 14ti dnů jsem je vrátil rozbité. Jediný mínus Oleomag je vyšší pořizovací cena, která se mně ale mnohokrát vrátila. V tomto obchodě nakupuji osm let, zatím žádná reklamace, to snad hovoří za vše.
- Rychlé objednání a rychlé dodání
- Rychlé objednání a rychlé dodání zboží
- Zboží bylo rychle nachystané
- Doma jsem si bohužel všimla vady na produktu, produkt mi ale hned s omluvou vyměnili a byli milí