• rychlé dodání

Reakce obchodu Motogaráž.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti s našimi službami a těšíme se na Váš příští nákup u nás. Tým MOTOGARAZ.CZ

zboží dorazilo v pořádku

Reakce obchodu Motogaráž.cz

• Zboží přišlo velmi rychle, spokojenost

Reakce obchodu Motogaráž.cz

• Slušné, ochotné jednání, doporučuji.

Reakce obchodu Motogaráž.cz

Toto je úžasný obchod doručení velmi rychle autíčko krásné všem vám doporučuji zde nakoupit a celimu týmu moc děkuji přeji vám krásné Vánoce a hodně spokojených zákazníků děkuji moc jste úžasní a já budu znova u vás kupovat díky Marta

Reakce obchodu Motogaráž.cz

Hezké, kvalitní a rychlé dodání. Doporučuji!!!!!

• Oblečení v top kvalitě

Reakce obchodu Motogaráž.cz

rychlost dodání, skvělá komunikace obchodu

• rychlé vyřízení

• Rychlost,cena,kvalita

• rychlost

Super, doporučuji

Reakce obchodu Motogaráž.cz

Ježíšek ještě nenadělil ohodnotím později

• Velká spokojenost,super obchod
    • Vše proběhlo,jak má
    • Určitě zase obchod navští vim
    • Vše OK

• Rychlý nákup,dobrá komunikace. Kvalitní zboží za dobré ceny