Rychlost dodání, dobrá nabídka a komunikace.
- Kvalitní materiál.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti s našimi službami a těšíme se na Váš příští nákup u nás. Tým MOTOGARAZ.CZ
- Perfektní obchod… ochotný personál… nikdy žádný problém
- Žádná není… možná jen, že nejsou blíž k mému bydlišti
Obchod všem doporučuji na základě vlastní zkušenosti. Super, víc takových obchodů. Děkuji
- rychlost
- komunikace
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Zbozi odpovida popisu, rychle dodani
vše OK
Vše super
Spokojenost.
- Vše v naprostém pořádku
- Sortiment, který mi vyhovuje
- Solidní ceny
- Komunikace
- Super obchod rychlost
Všechno v pořádku opakovaně.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Super komunikace rychlé dodání super jen tak dál a ta rychlost dodání jsem spokojen se vším co jsem si od vás dosud koupil dik
- Vše dle očekávání
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Nákup proběhl dle našeho požadavku. Zboží jsme obdrželi druhý den od objednání.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Cena zboží a rychlost dodání
Rychlé vyřízení rychlost dodání
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Som spokojný to čo som chcel prišlo takže palec hore!
- Rychlost, kvalita, spolehlivost
Super
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Super produkty za dobré ceny.
- Okamžité vyřízení a odeslání objednávky.
V obchodě jsem kupovala drobnost jako dárek. Nemám co vytknout, vše proběhlo rychle a na jedničku.
Rychlost dodání.
- Výběr