- TÖP
Reakce obchodu Monbaby
Děkujeme za hodnocení :-)
- naprostá spokojenost, dobrá komunikace
- žádná
Reakce obchodu Monbaby
Děkujeme za hodnocení :-)
Balik poskozen zalepen dorucovaci sluzbou delsi cekaci doba asi nez ceska firma objedna z polska :(
- Rychlé dodání.
- Sortiment
Vše OK
Objednávala jsem ponožky s křídly jako dárek. Nebyla jsem moc spokojená s balením, papír přes ponožky je takový prostý a pomačkaný. Čekala jsem lepší balení nebo aspoň sáček aby ponožky nevypadávaly z toho papiru
Uzasna samolepka, kvalitni material, v pohode a rychle se nalepila i presto, ze byla hodne velika (safari)
- Rychlost dodání
- Nedostatečné info o stavu objednávky
Přehledné stránky a dobré ceny jsou výhodou obchodu. Celkový dojem zkazilo to, že v průběhu čekání na doručení jsme neměli žádné info o stavu, ani v zákaznické sekci.
Vše proběhlo v pořádku.
- Kvalitní zboží
Vse v poradku, vyborna komunikace s obchodem.
Reakce obchodu Monbaby
Krásný den Lily, mnohokrát děkujeme za milé hodnocení. Jsme šťastní, že se vám u nás dobře nakupovalo :-)
Pohodové dny vám přeje Monika z Monbaby -
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Sortiment
Perfektní a rychlá komunikace. Položku v barevném provedení které jsme požadovali neměli skladem. Obratem objednali u výrobce a dodání do Vánoc se povedlo, dokonce i s mírnou rezervou.
Reakce obchodu Monbaby
Dobrý den Petro, děkujeme za vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že jste s učící věží spokojení. Bylo nám potěšením zajistit vám vybranou barvu, aby vám krásně ladila do interiéru. Děkujeme za vaši důvěru a do roku 2025 vám přejeme zdraví, štěstí a spoustu radosti s vaší rodinou. S láskou Monika z Monbaby
- příznivé ceny
- bezproblémové vyřízení objednávky
Reakce obchodu Monbaby
Dobrý den Martine, děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ. Krásný a pohodový adventní čas přeje Monika z Monbaby
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
velká spokojenost
Reakce obchodu Monbaby
Dobrý den Olinko, děkujeme za milé hodnocení. Máme radost, že jste s nákupem u nás spokojená. Krásné dny přeje Monika z Monbaby
Zboží dorazilo v pořádku, ale obchod je předražený, bohužel jsem lépe neprohledala internet a až nyní jsem zjistila, že stejné pěnové hřiště se dá koupit mnohem levněji. :(
Reakce obchodu Monbaby
Milá Terez, děkujeme vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste s nákupem spokojená, přestože vám naše hřiště dorazilo v pořádku a včas. Do našeho obchodu vybíráme značky velmi pečlivě a dbáme na to, aby veškeré produkty, které prodáváme byly skutečně kvalitní, dlouho vydržely a daly se dědit po generace. Než s výrobcem začneme spolupracovat, produkty samy testujeme a prověřujeme, zda výroba probíhá za férových podmínek. Na trhu jistě existují i levnější výrobci podobných produktů, ale u nás máte jistotu, že kupujete ověřenou kvalitu. Věřím, že vám a vašemu andílkovi bude naše hřiště dělat radost a vstupní investice nebudete litovat. Mnoho krásných zážitků vám přeje Monika z Monbaby
S komunikací jsem byla spokojená. Zakoupené výrobky vypadají senzačně a doufám, že dobře poslouží.
Reakce obchodu Monbaby
Krásný den, mnohokrát děkujeme za milé hodnocení. Produkty pro vás vybíráme velmi pečlivě a jsme moc rádi, že jste s nimi i vy spokojená. To je ta nejkrásnější odměna za naši práci. Pohodové dny vám přeje Monika z Monbaby
- Velmi rychlé doručení
- Precizně zabalené
Super obchod, určitě doporučuji, jako jediní měli danou věc skladem.
Reakce obchodu Monbaby
Krásný den, Renáto, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup u nás splnil vaše očekávání :-) Přejeme krásné letní dny. Vaše Monika a zbytek týmu Monbaby
Rychlé dodání. Krásné provedení
Reakce obchodu Monbaby
Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení, udělalo nám velkou radost :-) Krásné letní dny vám přeje Monika z Monbaby
Super zákaznický servis, rychlé jednání
Reakce obchodu Monbaby
Dobrý den Lucie, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se vám u nás dobře nakupovalo. Krásné dny vám přeje Monika z Monbaby