Skvělá ochota a rychlost doručení.
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
- Rychlost a ochota
- rychlé jednání
Petr, MOJEPNEU -
- Vše proběhlo v pořádku tak jak bylo dohodnuto jsem spokojen doporučuji
- rychlost doručení
rychlost dodání
Petr, MOJEPNEU -
- reagují na e-mailové dotazy
- dobrá cena
- dobrá dostupnost zboží
- informace o průběhu objednávky
Petr, MOJEPNEU -
- Super rychlé vyřízení objednávky a vstřícný personál.
Petr, MOJEPNEU -
Super je jejich vlastní pneuservis. Člověk si objedná gumy a při jednom si je nechá přezout. Velký výběr pneu, dobré ceny, kvalifikovaný personál.
Petr, MOJEPNEU -
dobrá cena, rychlé dodání...
Petr, MOJEPNEU -
- profesionální přístup a jednání
- Přišla mi 2 roky stará guma ,asi bych ocenil mladší
- rok výroby 8 týden 2022 doručená v 9 týden 2024
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
bohužel vždy není možné držet skladem jen nejnovější zboží a i u stáří 2 let se jedná stále o novou pneumatiku s plnohodnotnými vlastnostmi.
Petr, MOJEPNEU -
velký výběr, dodání rychlé a spolehlivé
Petr, MOJEPNEU -
- vždy bylo zboží rychle, nebyl problém okamžitě přezout mimo sezonu
Petr, MOJEPNEU -
Při koupi jsem komunikoval s p. Černým z Opavské pobočky, který byl velice vstřícný a zajistil mi pneumatiky přesně dle mých požadavků.
Komunikace a rychlost dodání
Velice spokojen
Dobrá komunikace obchodu
- Cena, rychlost
Petr, MOJEPNEU -
Objednal jsem na Heurece disky na Superba, hned po doručení, večer za tmy, jsem je naložil do auta a druhý den jel do pneuservisu. Tam se po demontáži a svlečení původních kol ukázalo, že všechny nové, nedbale zabalené disky z Heureky/Mojepneu.cz byly omlácené a odřené. Na reklamaci bylo pozdě, udělal jsem pár fotek a nechal kola obout a namontovat. Fotky jsem poslal na Heureku, ta je přeposlala na Mojepneu.cz s výzvou k řešení reklamace. Výměnu zboží jsem samozřejmě odmítl, nepojedu přece zpátky do pneuservisu, nevyhodím tam další dva tisíce a nebudu čekat třeba třicet dní bez kol a bez peněz jak to dopadne. Nato mi obchod Mojepneu.cz "v rámci dobrých vztahů" nabídnul za všechny čtyři disky slevu 350 Kč, slovy třistapadesát Korun českých za čtyři obité disky, které měly být fungl nové! Tím to pro mě skončilo, příště si za kola radši pár stovek připlatím přímo v pneuservisu.
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
ano ze strany heuréky jsme obdrželi info ohledně poškození plechového disku. Nebylo bohužel nikde uvedeno, že byla poškozena celá zásilka tzn. 4ks disků. Proto byla navržena sleva 350Kč/ks.
Každopádně od nás odcházely disky v nepoškozeném stavu a k odření disků muselo dojít přepravou, tím pádem je vždy nutné zkontrolovat přepravní krabice, dle fotek poškození musely být přepravní obaly poškozeny. V tom případě nechat vypsat škodní zápis, popř. zásilku nepřebírat.
Děkujeme za pochopení.
Petr, MOJEPNEU