MOJEPNEU.CZ — Heureka.cz

pneumatiky nakupuji už jenom u mojepneu diky

• P.o. objednání a zaplacení bylo zboží dodáno v den, kdy bylo slíbeno. Takže v pořádku

Nemám připomínky.

• Zboží bylo dodano později než avizovali na e-shopu, musel sem zrusit cestu na hory. Doporučuji nepsat na strakach termín dodání, kdyz na to není spolehnutí

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

jak máme uvedeno na našich stránkách: " Z důvodu velkého nárůstu počtu zásilek u dopravců může dojít ke zpoždění doručení. Prosíme o trpělivost."
    Mnohdy odešleme včas dle termínu, ale bohužel u přepravní služby dojde ke zpoždění.

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

Petr, MOJEPNEU

Skvělá komunikace s panem Chmelíkem na provozovně Mojepneu v Praze.

• RYCHLÉ DODÁNÍ

• Velmi dobrý zákaznický servis
    • Jedny z nejlepších cen v Praze

Petr, MOJEPNEU

• jediný obchod co mi dokázal dodat pneumatiky do druhého dne k osobnímu vyzvednutí. Ochota definitivně na jedničku!

• Rychle a ochotně

Petr, MOJEPNEU

• ochota rychle poradit s nákupem

Petr, MOJEPNEU

• Příkladná rychlost doručení!!!

Petr, MOJEPNEU

Rychle, poměr cena výkon.

super

Petr, MOJEPNEU

Velký výběr, dobré ceny. Při telefonickém dotazu dovedli poradit s výběrem.

Petr, MOJEPNEU

Všechno Super! Servis Komunikace profesionální. Jen bych webu přidal informaci, že pražská pobočka se servisem je na pumpě na D11 pro lepší orientaci , jinak OK.
    Michal P.

Petr, MOJEPNEU

Obchod ok, ale přepravce tragédie....

Petr, MOJEPNEU

nakupoval jsem poprvé a bez problémů,

• přehledný a spolehlivy

Petr, MOJEPNEU

• Zboží skladem a ihned k odběru. Jasné informace že je zboží nachystáno

Petr, MOJEPNEU

• Rychlost a ochotný personál.