pneumatiky nakupuji už jenom u mojepneu diky
- P.o. objednání a zaplacení bylo zboží dodáno v den, kdy bylo slíbeno. Takže v pořádku
Nemám připomínky.
- Zboží bylo dodano později než avizovali na e-shopu, musel sem zrusit cestu na hory. Doporučuji nepsat na strakach termín dodání, kdyz na to není spolehnutí
Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
jak máme uvedeno na našich stránkách: " Z důvodu velkého nárůstu počtu zásilek u dopravců může dojít ke zpoždění doručení. Prosíme o trpělivost."
Mnohdy odešleme včas dle termínu, ale bohužel u přepravní služby dojde ke zpoždění.
Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
Petr, MOJEPNEU -
Skvělá komunikace s panem Chmelíkem na provozovně Mojepneu v Praze.
- RYCHLÉ DODÁNÍ
- Velmi dobrý zákaznický servis
- Jedny z nejlepších cen v Praze
Petr, MOJEPNEU -
- jediný obchod co mi dokázal dodat pneumatiky do druhého dne k osobnímu vyzvednutí. Ochota definitivně na jedničku!
- Rychle a ochotně
Petr, MOJEPNEU -
- ochota rychle poradit s nákupem
Petr, MOJEPNEU -
- Příkladná rychlost doručení!!!
Petr, MOJEPNEU -
Rychle, poměr cena výkon.
super
Petr, MOJEPNEU -
Velký výběr, dobré ceny. Při telefonickém dotazu dovedli poradit s výběrem.
Petr, MOJEPNEU -
Všechno Super! Servis Komunikace profesionální. Jen bych webu přidal informaci, že pražská pobočka se servisem je na pumpě na D11 pro lepší orientaci , jinak OK.
Michal P.Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ
Petr, MOJEPNEU -
Obchod ok, ale přepravce tragédie....
Petr, MOJEPNEU -
nakupoval jsem poprvé a bez problémů,
- přehledný a spolehlivy
Petr, MOJEPNEU -
- Zboží skladem a ihned k odběru. Jasné informace že je zboží nachystáno
Petr, MOJEPNEU -
- Rychlost a ochotný personál.
Petr, MOJEPNEU