Celá zakázky byla realizována rychle a kvalitně.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

• spokojenost

Petr, MOJEPNEU

Domluva s operátorem perfektní, dodaní se zpožděním jednoho dne. Jinak vše v pořádku.

Petr, MOJEPNEU

Rychlé dodání a dobrý ceny

• Rychlost.

• rychlost, spolehlivost

Petr, MOJEPNEU

V nabídce mají i položky, které nejsou schopni dodat a navíc za těžko uvěřitelné ceny. Proč je tedy nabízí a neskryjí?

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

v nabídce máme kompletní ceníky daných výrobců, bohužel u některých položek může nastat situace, že jsou momentálně nedostupné nebo je dodací doba delší. Výrobu jednotlivých položek nedokážeme ovlivnit.

Děkujeme za pochopení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

• rychlost
    • ceny

Petr, MOJEPNEU

• V objednávce byla potřeba upravit zboží, vše perfektně vyřešeno profesionálně na pobočce v Praze, včetně náhradního termínu přezutí. Ceny zboží velmi dobré. Spokojenost se vším.

• rychlá komunikace

o žádné nevím

Petr, MOJEPNEU

• o něco levnější než většina ostatních
    • neuvádí nikde skutečného výrobce pneumatiky i když to má vliv na kvalitu

Odeslali mi pneumatiky na cizí adresu. Na objednávce byla dobře.
    Když to dopravce zjistil, nic mi neoznámili, nechali mě zbytečně hodinu čekat před domem. Opravu jsem si adresy jsem si musel zařídit sám. Jinak bych se doručení asi nedočkal.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

omlouváme se za menší problém při uvedení adresy. PSČ bylo sice správně, ale systém uvedl vedlejší obec.

Petr, MOJEPNEU

Za mě super lokalita na hummer centru na D11. Krásný parkování, naložení jedna báseň. Skvělý přístup při předání.

• Rychlé jednání a dodání
    • Žádná nevýhoda

• Rychlost vyřízení objednávky

• Rychlost a spolehlivost

Vše OK

Petr, MOJEPNEU

• blesková reakcia obchodu, milá pani (slečna) na zákazníckej linke, rýchle dodanie. No problems = no stress :-)

Petr, MOJEPNEU

• Rychlé vyřízení a komunikace také super

Petr, MOJEPNEU

Ochota a skvělá práce pneuservisu .

• Rychlost
    • Cena

Petr, MOJEPNEU

Max. spokojenost - rychlost, bez problémů.
    - DĚKUJI, všechny zdraví a jen spokojené zákazníky přeje Zdeněk Machů