Velice příjemné ceny, požadovaný sortiment, komunikace na úrovni včetně dopravy. Klidně bych nakoupil opakovaně.

spolehlivý obchod

• Rychlé dodání, rozumná cena

Kupoval jsem si disky a pneumatiky. Ty jsem si nechal na disky obchodem zkompletovat a vyvážit. Vše došlo v pořádku, ale dle informací od servisu, kde mi kola vyměňovali, byla kola špatně vyvážena a tak je museli převažovat. V podstatě jsem tak platil 2x za jednu věc.

• Poradili, poslali, jsem spokojený.

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

Děkujeme za Váš nákup i Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

100% spokojenost, rychlost a ochota

• Rychlé, dobrá cena

Rychla, snadna objednavka.

Petr, MOJEPNEU

Pneumatiky dorazily vyvážené na ráfcích dle specifikace, den před ohlášeným termínem. Žádné problémy jsem nezaznamenal.

Petr, MOJEPNEU

• Nabízejí to co nemají. A to je špatně!!

Reakce obchodu MOJEPNEU.CZ

v nabídce máme kompletní ceníky od daných výrobců, mnohdy se ale mohou některé položky vyprodat a obzvlášť přes probíhající sezónu. Každopádně na našich stránkách se zobrazuje skladová dostupnost s informací ohledně dodání.

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.

Petr, MOJEPNEU

• Velký výběr, dobré ceny, komunikace.

• Rychlost dodání

• rychlost a ochota

Všechno pozitivní, díky

Obchod funguje výborně

• výběr pneu a disků
    • rychlost vyřízení a dodání objednávky
    • rovnou montáž pneu na disky
    • skvěle zabaleno

Není co dodat, vše řečeno ve výhodách obchodu. Doporučuji.

Petr, MOJEPNEU

příznivé ceny a opravdu bleskové dodání do druhého dne

Petr, MOJEPNEU

Skvělí obchod kvalitní a férové jednání

• Spolehlivost
    • Rychlost
    • Výběr
    • Komunikace

• Dražší doprava

Doprava je dražší, ale eshop nabízí férový přístup. Omylem poslali špatný produkt. Stačil jeden telefon, pán se omluvil, okamžitě objednal svoz špatného produktu a poslal nový.