- Dobra komunikace po emailu
- Nemoznost platby kartou!
Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme za recenzi ale nechápeme proč nás nedoporučujete telefon odeslaný do pár hodin od objednávky - nevím tedy proč nedoporučujete - jestli Vám vadí že na Heurekapointech nelze platit kartou to neovlivníme
- Nevim i nich
- Objednal jsem zboží, které bylo deklarováno jako na skladě, ale nebylo a ani ho nebyli schopni sehnat od dodavatelů, tak jsem ho koupil v Elektroworldu.
Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme Vám za recenzi ale i nám se může stát, že se zboží vyprodá - stav byl u tohoto zboží byl EXPEDICE DO 24H. kontaktovali jsme Vás neprodleně že dodavatelé nemají protože Nokia ČR ukončila distribuci - myslím že takové hodnocení jsme si nezasloužili Marek Křevký
V e-schopu jsem zakoupil Sony Ericsson Live Walkman WT19i jako nebrandovaný.
Ale bohužel je brendovaný operátorem O2!
Na e-schopu to stále není uvedené! Zákazník by měl vědět co kupuje.
Příští nákup si rozmyslím.Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme za recenzi - jednalo se o telefon SE LIVE Black - telefon není brandován ani nastaven na O2.
Je dodáván s záručním listem O2 a domovská stranka prohlížeče je přednastavena na O2.cz kterou si rychle přenastavíte.
Na eshop doplnujeme informaci. Marek Křevký -
- žádné
- agresivní chování
zapomeňte na něj
Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme za recenzi - zákazník zakopil SE mini na kamenné prodejně a následný den šel přístroj vrátit, kde se oháněl zákony a soudy - prodejce mu sdělil jelikož zboží zakoupil na prodejně, nemá na to podle zákona nárok ale že mu peníze vrátí jen at si přečte podmínky dle zákona a uzná že věci zakoupené na kamené prodejně nejsme povinni brát zpět - toto myslím s agresivním jednáním nemá nic společného - po proškolení dostal vyplacenou celou částku - za dobrotu se nám odměnil recenzí - celý průběh máme nahraný, jelikož reklamace se nahravají Marek Křevký
- Výborná komunikaze obchodníka se zákazníkem
- Nemohu hodnotit, byl to můj první nákup a se slabinami jsem se nesetkala
Myslím, že je na každém, aby si vybral svého obchodního partnera. Nerada doporučuji, neboť co se líbí mě, nemusí druhému vyhovovat.
Děkujeme - takže Spokojená :-) Děkujeme
- Rychlost dodání, přehlednost webu
- Při rozbalení zboží z přepravního obalu jsem s hrůzou zjistil, že obal (originální krabička) telefonu Samsung byla již otevřena před časem, takže mám důvod pochybovat o důvěryhodnosti internetového obchodu. Pokud zjistím na přístroji anomálii v porovnání s jiným určeným pro český trh, budu dodavatele na základě filmové nahrávky zhotovené při vybalování zboží uhánět k zodpovědnosti přes ČOI.
- S pozdravem Marek Šilc
Zajímal by mě důvod poškození originální záslepky na krabičce mobilního telefonu Samsung. Obchodník dle mého názoru důvod k takovému jednání neměl, teda pokud nemá jistý šibalský zájem, např. vyměnit přístroj určený oficiálně pro český trh za polskou herku... To ukáže čas...
Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme - bohužel nás mrzí Váš přístup. snažíme se být nejlepší na Českém trhu a toto co popisujeme bychom si nikdy nedovolili. Jelikož před odesláním kontrolujeme obsah balení a funkčnost jestli jde mobil zapnout a vypisujeme záruční list který je umístěn v krabici musíme krabici samozřejmě otevřít.
- nejnižší cena stejného výrobku a rychlost dodání
- žádné
Výrobek je funkční a jsem se službou obchodu
velmi spokojená.Reakce obchodu mojemobilka.cz
Děkujeme
i když došlo asi k chybě doporučení - Děkujeme -
- inzeruje zboží skladem,které již nemá
bohužel jsem byl zklamán celkem rád nakupuji po internetu,ale tato zkušenost nme zaskočila,domnívám se že toto by se stávat nemělo kazí to dobré jméno internetového obchodování
Reakce obchodu mojemobilka.cz
Omlouváme se - jednalo se o výprodejovou položku bluetooth sluchátko Samsung kde poslední kus jsme podarovali do tomboly ale položku jsme nesmazali z našich stránek. omlouváme se. V případě že se toto vyskytne informujeme zákazníka skoro okamžitě. Děkuji Marek Křevký