Balík přišel včas, pořádně zabalený. Byl větší nákup s drobným zbožím a všechno dorazilo ve správném počtu.
jsem spokojená
- dostatečný výběr
- možnost osobního odběru
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení i za recenzi :) S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
Rychlé dodání, skvělá komunikace
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za recenzi a přejeme hezký den :) S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
Doporučuji rychlé dodání.
Reakce obchodu mojeelektro.cz
- komunikace obchodu, rychlost doručení.
- Zatím nic.
Nakupoval jsem zde poprvé a charakterizoval bych to asi takto: Dopoledne objednáš, druhý den v balíkovně máš :-)
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za recenzi :) S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
- fajn ceny
- fajn sortiment
- rychlost
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za recenzi :) S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
vše ok v pořádku
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Tak to jsme rádi :) Děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za recenzi a přejeme hezký den. S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
Rychlé dodání. Kvalitní zboží
zkušenosti jsou pouze kladné
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, tak to jsme moc rádi :) Děkujeme Vám za kladné hodnocení i za recenzi. S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
nejlevnější zboží na trhu
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Rozmanité elektro zboží za velice výhodné ceny.
Bez problémů
Bleskové vyřízení objednávky.
Dobrá komunikace.
Mají zboží, které jsem jinde nemohl sehnat.
Nízké ceny.
100% spokojenost s obchodem. Doporučuji.Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, tak to jste nás moc potěšil :) Děkujeme Vám za kladné hodnocení a hlavně za skvělou recenzi! S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
- Rychlost vyřízení objednávky
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrá komunikace,rychlé vyřízení i dodání
- solidní ceny
- rychlé dodání
- dobrá komunikace
- ---
spokojenost,mohu jen doporučit
rychlost cena
Reakce obchodu mojeelektro.cz
- Dobrá cena,perfektní komunikace,rychlé poslání.
- Nic.
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, tak to jsme moc rádi :) Děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za Vaši recenzi. S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz
bez problémů
Reakce obchodu mojeelektro.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Jen je škoda, že jste nám asi omylem dal nejnižší možné hodnocení - počet hvězdiček, a trochu nám to pokazí celkové hodnocení. Tak doufáme, že jste byl s nákupem u nás opravdu spokojený :) S přátelským pozdravem tým MojeElektro.cz