docela dobrá spolehlivost na dnešní dobu

vše OK

Tým Moderní nákup

S obchodem jsem velice spokojená.Výborná komunikace se zákazníkem.Zboží kvalitně zabalené.Doporučuji všem

• VŠE NA VÝBORNOU.

Tým Moderní nákup

• Nádherné nádobí výborný obchod rychlé dodání nemá to chybu což je super .n

• rychlost a spolehlivost

Tým Moderní nákup

• Druhý den po objednání bylo zboží doma.

Zboží přišlo v pořádku a pěkně zabalené

Vše v pořádku.

Zboží odpovídá nabídce

Tým Moderní nákup

Zboží bylo doručeno opravdu rychle. Super obchod.

• Rychlé doručení

rychlost

Tým Moderní nákup

zkušenosti jen ty nejlepší. Zboží obratem dodáno.

Tým Moderní nákup

Byl to můj první nákup a jsem velice spokojená. I když se vloudila malá chybička na straně dopravce, tento obchod ji vyřešil bez problémů a hned. Komunikace výborná, se zbožím jsem velice spokojená a určitě nakoupím i příště. Takových obchodů by mělo být víc.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti. Za chybičku dopravce, se omlouváme.

přehledné nabídky,dobré ceny,rychlé dodání

Tým Moderní nákup

Ceny, výběr zboží, rychlost zpracování objednávky a dodání

• Rychlé dodání

• Široký sortiment
    • Dobře zabaleno

Obchod doporučuji.

Tým Moderní nákup

• Široký výběr, přijatelné ceny, kvalita výrobků, rychlost dodání.

Jednání rychlé