• Široký sortiment
    • Příjemná komunikace
    • Perfektně zabaleno

Obchod doporučuji.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti.

Tým Moderní nákup

• Rychle vyřízení objednávky a dodání zbozi.

Velmi rychlé dodání.

Tým Moderní nákup

Moc dobrá komunikace s obchodem, zajimavý sortiment ,rychlá dodávka,zboží bylo krasně zabalené proti poškození

• Rychlost dodání
    • Komunikace

Doporučuji

Tým Moderní nákup

• rychlé, a vše v pořádku

Tým Moderní nákup

Nákup poprvé, vše proběhlo jak mělo.

Tým Moderní nákup

jsem spokojena,dárky používám pro přátelé

Tým Moderní nákup

rychlé zaslání, vše v pořádku

Tým Moderní nákup

Rychle jednání a doručení, jsem spokojená

Tým Moderní nákup

Kupovala jsem rozhožku jako dárek, nákup proběhl bez potíží.

• Horší zabalení

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. . Věříme, že Vaše další objednávka bude k Vaší spokojenosti. Pokud bylo zboží z důvodu špatného zabalení poškozeno, kontaktujte naši zákaznickou linku, rádi s Vámi problém vyřešíme.

• Spokojenost
    • Neznam

Svíčka krásná a voňavá Super zabaleno i rychle dodání Max spokojená

• Rychlost, kvalita

• rychlé vyřízení objednávky

Tým Moderní nákup

Příjemné jednání, rychlost doručení.

Tým Moderní nákup

Rychlé vyřízení a doručeni objednávky.

Tým Moderní nákup

Pěkné zboží, rychlé dodání, dobrá komunikace.
    Jsem spokojená. Děkuji.

zatím dobré