Zboží nedorazilo ani po 9 dnech od objednání a telefonické urgenci
Reakce obchodu Moderní nákup
Děkujeme za vaši objednávku a recenzi. Zákazník byl informován emailem, že se objednávka opozdí z důvodu zboží, které bylo na objednání z externího skladu. U tohoto zboží byla i informace, že je na objednání. Zásilka byla v pořádku zákazníkovi doručena.
Tým Moderní nákup -
jsem velice nespokojená,když jsem otevřela Vami poslaný balíček k vánocum z 5 svíček jsem měla tři rozbité.Krabice v které jste svícky poslali,nebyla porušená ,tak jsem zasilku přijmula.Na krabici nebylo napsáno křehké zboží a svíčky nebyli dostatečně zabaleny a chráněny.Dokonce tři svíčky ,které byli rozbity byli zabaleny v jednom pytliku.
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník dostal do dvou dnů od objednávky doposlané zboží s novými kusy s omluvou za přepravce.
Zboží stále nemám
Reakce obchodu Moderní nákup
Děkujeme za vaši objednávku a recenzi. Zákazník byl informován emailem, že se zásilka opozdí z důvodu zboží, které není na našem skladu a je na objednání. Zásilka byla v pořádku doručena zákazníkovi.
Tým Moderní nákup -
U sušáku na prádlo dvě "šñůry" uražené, ostatní prohnuté. Je celý křivý, prostě HRŮZA!!!!!
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. V případě reklamace můžete kontaktovat zákazníckou linku. Rádi s Vámi problém vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Tým Moderní nákup -
- ešus byl promáčklý na dvou místech o nějakou ostrou hranu a u hrnku uloženém uvnitř ešusu stejně tak na jednom místě - přestože zboží zabalili do krabice úplně na volno, tak tyto defekty musely být už před odesláním - nechtěl jsem trávit dost dalšího času reklamací, toto by se prostě nemělo stávat
nekontrolují stav zboží před odesláním a zřejmě s ním i neopatrně zacházejí
Tým Moderní nákup -
- Tel.kontakt mi oznámil,že zavolá zpět a čekám už 4 dny...
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. V případě dotazu můžete napsat e-mail, kde Vám rádi zodpovíme Váš dotaz. Hezký den
Tým Moderní nákup -
- Jsem si vědom, že jsem kupoval nerezový koš II. jakosti, ale tento koš neměl jít vůbec do prodeje, to nejsou lehké důlky, ale silné poškození, koš ani nedovírá. Ten, kdo tento koš dal do prodeje, jako II. jakost, by se měl stydět. Takto se vydělávat opravdu nedá......Opravdu od vašeho obchodu už nic.......
Tento obchod opravdu nedoporučuji...
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník byl kontaktován s omluvou a dalším postupem jak proběhne výměna, popřípadě vrácení zboží. Hezký den s pozdravem
Tým Moderní nákup -
- Zboží je velice křehké a špatně zabalené, takže došlo poškozené!!!
Jsem velice nespokojená: Krabice na truhlík s treláží byla v jedné části roztržená a nově celá zabalená a přelepená - nevím, kdo ji upravil.
Kousek treláže byl odštípnut.
Daleko horší bylo zabalení nádoby omotané bublinkovou fólií a zabalené do další hladké fólie- nedalo se to rozbalit v přítomnosti pošty, protože tak dlouho by nečekali a bylo to bez označení křehké. Bok nádoby je celý prasklý na 2x, jak na to asi hodili další balíky! Proč to nebylo v krabici?Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazníkovi bylo zboží vyměněno za nový kus a odesláno na adresu. Hezký den
Volala jsem osobně, za 3 hodiny nebyli schopní ověřit proč mi zboží nedorazílo
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Bohužel zákazník udělal dvě totožné objednávky a ještě zvolil platbu bankovním převodem. Z důvodu nezaplacení se zboží neposlalo. Po telefonické komunikaci se zákazníkovi změnila objednávka na platbu dobírkou a zboží bylo odesláno a doručeno ke spokojenosti zákazníka.
Tým Moderní nákup -
Přišel jiný produkt, než jsem objednala. Zákaznický servis nereaguje na emaily.
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazníkův email spadl do spamu. Po dohlednání emailu byl kontaktován s řešením situace a omluvou .
Tým Moderní nákup -
- Obchod vystavuje zboží, které nemá na skladě.
- Po prvním vyprani se začala odírat barva jak z utěrek, tak i s chňapky. Po par otření bot na rohožce již nejde přečíst nápis
Už nikdy více
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. V případě reklamace je možnost se obrátit na naši zákaznickou linku, kde s Vámi rádi vyřídíme reklamaci.
Tým Moderní nákup -
Zboží zaplaceno a dosud nedorazilo.
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. U objednávek v předvánočním čase, dostal zákazník omluvný email s opožděním expedice o 3 -4 dny. Naše expedice jede na plný výkon a zásilka byla doručena zákazníkovi v pořádku v termínu, který jsme slíbili.
Absolutně žádná reakce
Tým Moderní nákup -
Nikdy je nezastihnu na telefoním čísle.
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Bohužel linka je v tomto období velmi vytížena. Je možnost využití i emailové komunikace.
Tým Moderní nákup -
- Vse trva moc dlouho.Vse bylo skladem objedna no 1.12. a jeste nic nedorazilo.
Tým Moderní nákup -
- Nemám co hodnotit,nic do této doby nepřišlo
- Doba dodání
I když na webu uvádí dodání do 2 prac.dni. po týdnu stále zboží nedorazilo. Peníze ovšem měli na účtu obratem.
Tým Moderní nákup -
objednávka 29.11 , omluva za zpoždění přišla 2.11 A UŽ 4 DNY SE NIKDO NEOZVAL.Tak nevím jestli se vůbec zboží dočkám.
Děkuji za vyřešení mé objednávkyReakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník měl v objednávce zboží, u kterého je poznámka, že je na objednání u dodavatele do 5 ti pracovních dnů. Objednávka byla expedována v řádném termínu.
Tým Moderní nákup -
Zásilka nepřišla. Informace o zásilce žádné.
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Veškeré naše notifikační emaily o expedici zasíláme zákazníkům emailem, kde bohužel u této objednávky se zpětně zjistilo, že zákazník zadal špatně při vytváření svou emailovou adresu. Proto ho kontaktoval následně až dopravce, že zásilku doručuje.
Tým Moderní nákup