• zboží zaplaceno a nedorazilo

Zboží zaplaceno a nedorazilo

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. U objednávek v předvánočním čase, dostal zákazník omluvný email s opožděním expedice o 3 -4 dny. Naše expedice jede na plný výkon a zásilka byla doručena zákazníkovi v pořádku v termínu, který jsme slíbili.

Tým Moderní nákup

• Obchod nedokázal zajistit objednané zboží. Bez mých dotazů na stav objednávky se mnou kromě 1 emailu nekomunikoval. Objednávku jem po dohodě s obchodem stornovala.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Bohužel tato objednávka byla stornována, zboží již nebylo skladem u dodavatele. Zákazníkovi byla vrácena platba s omluvou.

Tým Moderní nákup

• Doručeno jiné zboží než bylo objednáno a předem zaplaceno, dlouho trvá, než se někam dovoláte a dvakrát řečeno něco jiného. Přislíbena odezva k vyřízení reklamace a dosud žádná odezva.

Bohužel jsem si předem neověřila obchod.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazníkovi bylo zboží zasláno výměnnou zásilkou a dárkem jako omluvou. Vše vyřešeno ke spokojenosti zákazníka.

Tým Moderní nákup

• možnost objednání z domova
    • Komunikace špatná, telefony neberou, dodací lhůta nedodržena, nevědí po 12 dnech od objednání, kde se zboží nachází.

Možnost objednání z domova, možnost přečíst v klidu popis zboží

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za objednávku a recenzi. Zboží z objednávky bylo odesláno do dvou pracovních dnů. Zde bohužel nastala chyba u dopravce, který zásilku poškodil a vrátil ji zpět na naši provozovnu, jako nedoručenou. Zákazníkovi jsme zaslali nové zboží a objednávka byla v pořádku doručena.

• Dlouhá dodací lhuta
    • Čekám na vrácení penez

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník objednávku stornoval a refundovalo se mu zpět na jeho BU do konce pracovního týdne u paní účetní.

čekám a čekám

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník obdržel zásilku 3 den od vytvoření objednávky.

Tým Moderní nákup

Ani po devíti dnech od objednávky a zaplacení zboží nemám. Až na můj telefonický dotaz jsem se dověděla, že jeden druh z mého nákupu nemají. Navíc paní na telefonu byla velice arogantní až neslušná. S takovým jednáním jsem se setkala poprvé. Velice nepříjemná zkušenost.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník byl kontaktován jak emailovou komunikací - na kterou nereagoval, tak jsme se mu pokoušeli několikrát dovolat - kde jsme se nedovolali bohužel, s omluvou zda chce expedovat bez položky, která bohužel nebyla skladem u dodavatele. Zásilka byla doručena v pořádku .

Tým Moderní nákup

Pokud zboží z objednávky nepřijde, potom to předám policii.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Tato objednávka nebyla uhrazena ze strany zákazníka a proto byla stornována. Zákazník měl uhradit přes platební bránu GO Pay, kde mu platba neprošla. Toto hodnocení od zákazníka není férové.

• Bohužel jedná svíčka byla rozbitá ☹️

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Pokud má zákazník rozbité nebo poškozené zboží, může se obrátit na naši zákaznickou linku a rádi s ním problém vyřešíme k jeho spokojenosti. Bohužel může to být i vina přepravce. Zákazník nás nekontaktoval

Tým Moderní nákup

• Poslán dáreček, což bylo milé, zboží pěkně zabalené

Objednané zboží bylo potvrzené, ale pak dodáno méně, nebylo na skladě?!
    Arogance tel. asistentky při dotazu na zboží, prý volala a poslala e-mail. E-mail neposlala a voláno bylo pouze 1x, nalepená na mobil nejsem, mohla zavolat víckrát, jednalo se o jejich chybu ne mojí. Nejvíc mě opravdu vytočila arogance té tel. asistentky!!!

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zákazník byl informován emailem a pokoušeli jsme se mu čtyři dny dovolat, že jeho objednávka bude ponížena o zboží, které bohužel nebylo skladem.

• Velká nespolehlivost doručení

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zásilku bohužel ztratil přepravce, se zákazníkem jsme komunikovali a zásilka byla doručena s menším zpožděním. Věříme, že další objednávka bude k Vaší spokojenosti.

Tým Moderní nákup

objednávku zrušil obchod s tím, že není skladem... za půl dne přišel email, že se dodávka zpozdí, ale telefonicky jsem byla ujištěna, že nepřijde vůbec, protože jsem si zboží již také zajistila jinde... a následně mi přišel požadavek o hodnocení zakoupeného produktu ... co na to říct.... automat... :-)

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Ano, některé zprávy máme automatické. Objednávka opravdu byla zrušena z důvodu nedostatečného množství skladových zásob. Zákazník byl informován.

Tým Moderní nákup

Již si tu nic neobejenam

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zboží bylo zákazníkovi doručeno do 3 dnů, od vytvoření objednávky. Pokud zákazník není spokojený s výrobkem, může nás kontaktovat na zákaznické lince, rádi vyřešíme ke spokojenosti zákazníka.

nou

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zboží objednané 25.7.2023 a expedované 1.8.2023 z důvodu dostupnosti na externím skladu, kde byl zákazník informován. Zásilka zákazníkovi doručena v termínu. Toto hodnocení není fér.
    Tým Moderní nákup

13.7. mi poslali toto (ani neuvedli, kdo je dopravce a zboží doposud nebylo doručeno):
    Vážený zákazníku,
    máme pro Vás dobrou zprávu, zboží, které jste si objednali na moderninakup.cz, jsme dnes zabalili a předali dopravci. Zásilka byla předána dopravci s číslem:
    3484796053
    Brzy se můžete těšit na její doručení. O přesném čase Vás bude informovat dopravce.
    Při převzetí nezapomeňte zásilku zkontrolovat,v případě jakéhokoliv poškození sepište s přepravcem záznam o škodě. Jestliže je zásilka nepoškozená, avšak zboží je rozbité, prosíme, neprodleně nás kontaktujte ještě v den doručení zásilky, abychom mohli tuto situaci neprodleně vyřešit. Nejjednodušší bude využít náš online formulář.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Zásilka opravdu byla předána přepravci 13.7.2023, a 5.8.2023 vrácena našemu obchodu jako nevyzdvihnutá zákazníkem. Dopravce si volí zákazník sám, při vytvoření objednávky a informace má v emailu v souhrnu objednávky. Následně dopravce zákazníka kontatkuje. Toto hodnocení není fér.

• U zboží mají skladem ,ale realita je jinde
    • Komunikace s obchodem děsna

Při objednávání bylo u všeho zboží že je skladem,tak jsem vše objednal a čekal. Když se nic nedělo tak jsem si zavolal a bylo mi řečeno že je vše zabaleno a že se druhý den bude dorucovat. Za další dva dny přišel tak akorát email ,že bohužel musí objednávku stornoval ,že zboží již nemají skladem. Takže obchod absuletne nedoporučuji!!!!!!!!!

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za objednávku a recenzi. Zákazník byl informován druhý den po vytvoření objednávky, že zboží není skladem u dodavatele. Toto hodnocení není fér.

Tým Moderní nákup

Barva jiná praskla ozdobna mříš.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. V případě reklamací ,vratek a poškozeného zboží při přepravě, je potřeba kontaktovat naši zákaznickou linku a jistě s Vámi situaci vyřeší ke spokojenosti.

• nelze platit dobírkou

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. U nás je možnost hradit na dobírku, jen to musí zákazník, zaškrtnout při vytváření objednávky. V případě, že se to neudělá, automaticky se objednávka vytvoří na platbu převodem.

• zboží dorazilo
    • strohá komunikace až po výzvě
    • uvedeno, že zboží je skladem, ale objednávali ho
    • po údajném obdržení, týden naskladňovali
    • od objednání po doručení 12 dní

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. U zboží , které si zákazník objednal je poznámka, že je skladem u dodavatele a jde z externího skladu do 5 ti pracovních dní. Proto to zdržení.

S pozdravem Tým Moderní nákup

Objednáno před týdnem. Objednávka potvrzena obratem. Od té doby nic. Ani zboží, ani vysvětlení, proč mi nepřišlo.

Reakce obchodu Moderní nákup

Dobrý den, děkujeme za objednávku a recenzi. Objednávka je vyřízena s menším zpožděním, zákazník informován a zboží dodáno.