- rychlost, spolehlivost
- Pobocky v praze
- Dobra cena
Telefon se šíleně seká na zadní casti bylo přilepené nějaké lepidlo nejde ani odstranit z telefonu ... Šílený
Reakce obchodu Mobileko
Dobrý den, paní Badzová,
mrzí nás, že nejste s telefonem spokojena, nicméně Vaše hodnocení se týká především samotného zařízení, které pochází od výrobce, nikoliv procesu objednávky, kterou dokážeme ovlivnit.
Telefon jste od nás převzala jako nový, originálně zabalený kus přímo od výrobce. Zařízení tedy před prodejem nebylo používáno ani upravováno z naší strany. Pokud se na zadní části nachází nějaké lepidlo nebo jiná výrobní vada, rozhodně nejde o něco, co bychom na telefon aplikovali my.
Současně je potřeba uvést, že jste zakoupila základní model Xiaomi, který je určen především pro běžné používání. Při používání náročnějších aplikací, her nebo při větším množství současně spuštěných aplikací může docházet ke zpomalení či sekání zařízení. To samo o sobě nemusí znamenat, že je telefon vadný.
Pokud máte za to, že telefon nefunguje správně nebo se jedná o výrobní vadu, rádi zařízení prověříme a v případě potvrzení závady samozřejmě vyřešíme reklamaci standardní cestou. Samotné obecné konstatování, že je telefon „šílený“, však bohužel neumožňuje určit, v čem konkrétně problém spočívá.
V případě potřeby nás prosím kontaktujte na emailu [email protected] a situaci rádi objektivně prověříme.
Markéta
Mobileko -
- Doporucuji
- Rychlé vyřízeni objednávky.
- Skvělé ceny mobilů
- Vyborny vyber
Vyřízeno rychle, vše ok.
Bez výhrad. Rychlé dodání.
- Kvalitni nabijecka
- Vyhodne a rychle
- Vše OK
- výběr
- ceny
- rychlost doručení
- Zbozi mi vyhovuje
- Zboží uvedené skladem k vyzvednutí již druhý den dopoledne.
- Rychlost, ochota, vstřícnost.
- Rychlé odeslání, zboží odpovídá fotografii
Dvě hlavní výhody: - splněná funkce "hlídacího psa" uplatněného v
mém případě