• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• PODVOD se statusem zboží - skladem = lež

Za mě se jedná o podvod na zákazníky....
    Sušička objednána před více jak týdnem zpět, kdy údajně byly skladem. Následně mi přišla zpráva cituji "musíme se omluvit, ale vámi objednaný model
    sušičky LG není již nyní k dispozici volný kus" a dnes ověřeno na jejich stránkách a ejhle mají status SKLADEM!!!!
    A ani nebudou což jsem si ověřil u oficiálního prodejce a distributora LG v ČR.....

Za mě se jedná o podvod na zákazníky!!!

dlouhá doba doručení, zboží které bylo nabízeno jako skladem přišlo za 15 dní

Dlouhá doba doručení nikde se nedovolate co s vaší objednávkou je

• Sluchátka mi začaly hrát mnohem více potichu, než když přijely. Tak jsem využil vrácení do 14 dnů. Z hygynickych důvodu prý nemusí být uznána reklamace. Ale nikde jsem napsáno toto tvrzení neviděl. Takže mám rozbité sluchátka doma. Vyhozené peníze

• Nabízené zboží které nabízejí skladem, skladem nemají.

• špatná komunikace

Přišel mi 15.12. e-mail, že zboží bylo odevzdáno do přepravy. Od té doby se mi nikdo neozval, že by mi zboží mělo být dovezeno. Dne 23.12. jsem zkoušel volat na klientskou linku, kde mi bylo řečeno, že se pozeptají u dopravce a zatím nic. Chápu, že toho máte hodně, ale prosím, mohli by jste mi říct, kde ten balík skončil? Zas to nebyla věc za pár korun, tak bych nerad, aby to prostě vyšumělo do ztracena. Děkuji

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Špatná komunikace,
    • Nezájem vyhovět zákazníkovi při reklamaci.

• naprostá nekomunikace
    • zboží, které bylo inzerováno jako skladem, skladem evidentně nebylo

Nedoporučuji. Zboží nedodáno, i když bylo na stránkách inzerováno jako skladem. Obchod na e-mailový dotaz nereagoval. Objednávka zrušena po 11 dnech. Hrůza.

• není deklarovaný výkon

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Objednávku jsem stornoval po 10 dnech co mi stále produkt nedorazil. Nebyl jsem upozorněn na takto dlouhou dodací dobu, proto nedoporučuji, neboť zboží měli psané jako skladem.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Propagují 5. letou záruku na spotřebič, ale nikde není uvedeno, že se musíte zaregistrovat, jinak vám platí záruka pouze na 2 roky. Když jsem se informovala na záruční list, odpověděli arogantním způsobem. Na další otázku již neodpověli radši vůbec. Již nikdy více obchod mnoho.

Reakce obchodu MNOHO

Vážená zákaznice, vámi objednaný spotřebič značky Beko měl a má 5ti letou záruku, kterou je nutné registrovat na stránkách výrobce, jedná se o marketingovou akci výrobce. U objednaného spotřebiče byla v balení informace výrobce o registraci prodloužené záruky. Po vašem emailovém dotazu vám operátor rovněž uvedl jak registraci provést včetně uvedení odkazu na stránky Beko do sekce registrace výrobku. Není v našich silách při množství objednávek telefonicky dále upozorňovat a navádět zákazníka po odesláním objednávky jak má dále postupovat pro registraci, když je tato informace u výrobku uvedena. Po odpovědi optárora jste však úspěšně registraci provedla. Co se týče dodání, je nutno uvést, že zboží nebylo možné ani v našich a ani v silách přepravce dodat dříve, když jste si objednala zboží ve Čtvrtek 8.10. ve večerních hodinách a expedovalo se tak na dopravce v Pátek 9.10. a následoval víkend, po kterém bylo zboží dodáno v Pondělí! O víkendových dnech zboží dodat nelze ! Děkujeme za pochopení.