- rychle dodani
vse v poradku
- Nejprohnilejší obchod v ČR, při objednávce náhradních dílů zapomenete zkontrolovat kompatibilitu podle Vir kódu, nulové reakce, díly posílají bez kontroly kompatibility, poté nevracejí peníze, vymlouvají se, že je špatně zabaleno, páska je špatně, nedoporučuji, podlý a mizerný personál!!!
Dobré ceny .
- příznivé ceny
- rozsáhlý sortiment
- rychlost dodání
Při shánění náhradních dilu jsem od kolegy dostal informaci na vaši firmu a hned první objednavka byla úspěšně vyrizena a tak zatím nemam potřebu měnit Do potřeby zajistit díly na auto jsem zasvétil i svého syna a opět úspěch Poslední vyřízení od mého syna bylo taky rychle( 3 dny) A chtěl bych tímto ještě poděkovat panu Sovovi který mě i synovi objednávky dle Vašich možnosti vyřídil
Reakce obchodu ML PARTS
děkujeme, velmi si vážíme spokojených zákazníků a jsme rádi, že jste spokojení se službami, které poskytujeme. Neustále pracujeme na zdokonalování nabídky, rychlosti a kvality dodání ale i e-shopu, pro snadnou klientskou obsluhu.
S pozdravem,
Martin Loukota
MLPARTS czech s.r.o. -
Super ceny rychlé dodání.
Dobrá nabídka a příznivá cena.
Spokojeny a doporučuji
- Ceny
- Rychlost dodání
- zboží skladem
- rychlost doručení
- komunikace
- Velký výběr zboží a rychlost doručení.
V tomto obchodě na kupuji opakovaně. Vždy jsem byl velice spokojen jak s kvalitou zboží, tak s rychlostí vyřízení i skvělou komunikací po telefonu.
- v pořadku jako vždy
rychlost a kvalita zboží
Byl to jež můj několikátý nákup v tomto obchodě a vždy jsem byl velice spokojen jak s kvalitou zboží tak s rychlostí vyřízení
- Rychlost odeslání
- Rychlé vyřízení v případě vrácení
- Top obchod
- Vše do druhého dne dorazilo
Velmi doporučuji
- byl jsem s obchodem spokojen
- Rychlé doručení a dobré ceny
Spokojenost s rychlostí i dopravou.
Nakupuji tam dost často. -
- Autosortiment
Velmi dobrá domluva na vrácení zboží .
Ochotná obsluha -