- Výhodné ceny
- Komunikace
- Stavy skladu neodpovídají realitě
Komunikace ze strany obchodu je k pláči. Objednaný produkt měl být dostupný do dvou dnů. Dnes je to devátý den od objednávky a zatím nic nedorazilo a ani se neobtěžovali napsat, že se doručení zpozdí. Psala jsem tedy dotaz já, jak to s doručením vypadá a bylo mi řečeno, že bude odesláno druhý den tj. dnes a nic odesláno nebylo. Je 22.00hod a žádné avízo o odeslání objednávky nebo od dopravce nedorazilo. Namísto toho mi psali po čtyřech dnech od objednání, že druhý produkt v objednávce nemají skladem (v době objednání se ukazoval být skladem) a že buď jej dodají za 14 dní anebo nabídli náhradu. Pokud tedy na objednávku spechate, ušetřete si nervy a nakupte jinde. Tady to jsou slibotechny. Já jen doufám, že se zboží vůbec dočkáme.
Hezký den, ověřený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení i když je negativní. Mrzí nás nedodržený čas doručení.
Jakmile jsme zjistili, že jedna z položek nám nebude dodána včas, kolegyně Vás hned kontaktovala emailem s nabídkou alternativy. Dnes jste nedostupnou položku z objednávky odebraly a nahradili alternativou.
Mrzí mě, že se nepodařilo předat dopravci již dnes, v systému ale vidím, že objednávka je na balení a bude předána dopravci zítra.
Věříme, že další nákup proběhne v pořádku a bez prodlení.
Krásný den přeje za tým mj-krasazdravi.cz
Petr -
- Rychlé doručení, spokojenost.
Zubní pastu kupují opakovaně, jsem s ní spokojená a krém na a ruce i péči na nehty jsem objednala na zkoušku. Líbí se mi rychlé dodání do boxu.
Vše ok
- Jsem spokojená, zboží pěkné zabaleno, průběžně chodí SMS o stavu objednávky, doporučuji.
Děkuji, objednám znovu, spokojenost se zabalením, doručením i informovánim stavu objednávky.
Jsem velice spokojená. Rychlé jednání.
- Rychlé dodání.
- Ceny
- Nabízené produkty
- rychlé dodání
Trochu delší čas od objednávky k převzetí, ale zboží v poradku
Jde asi o předprodej, protože trvalo týden než zboží dorazilo. Docela těžká práce zabalit a odeslat. Pokud vím poštovné není zdarma, kdyby bylo tak to chápu. Děkuji, tady už nakupovat už nebudu. Rychlost není jejich silná stránka. A tímto ostatní varuji.
Hezký den, Davide,
velice se omlouváme za zpoždění při doručení Vaší objednávky.
Objednávka byla vytvořena 13.1.2025 21:12:41 a odeslána 16.1.2025 14:25:11
Situace vznikla v důsledku zvýšeného počtu objednávek, což bohužel ovlivnilo standardní dobu expedice. Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb, aby k podobným situacím v budoucnu nedocházelo.
Děkujeme za pochopení a trpělivost.
Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše rychlostí blesku.
Krásný den Vám za tým mj-krasazdravi.cz přeje
nízká cena + dárek
- dobrá cena zboží, rychlé jednání
- nevím
rychlost dodání
vse ok
Velká spokojenost.
Cena
- Velmi krátká expirace
Hezký den, Helo,
děkuji za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
V systému vidím, že je z naší strany vše v pořádku - objednala jste produkty z výprodeje s blížící se minimální trvanlivostí, který byl řádně označený a prodávaný se slevou.
Pokud o zboží nemáte zájem, můžete jej bezplatně vrátit - https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/
V případě jakéhokoliv dotazu se na mě neváhejte obrátit.
Krásný den Vám za tým mj-krasazdravi.cz přeje
Vše ok