Přihlásit se a přidat recenzi

• Je jistě provozován s láskou

• mám obchod při cestě domu

špachtle výborná ,s těma plátnama jsem udělala chybu,vyhodnější ,jsou plátna oramované.

Reakce obchodu Milujeme malování

Hodnocení asi nejspíš nepatřilo nám, ale asi jinému eshopu.
    Protože zboží jsme odeslali zásikovnou do Krnova a tam bylo vyzvednuto.
    Rozhodně nebylo vyzvednuto osobně při cestě domů.
    Za Milujeme Malování s.r.o. Aleš

• bezvadné

• Bezproblémový rychlý nákup

• Hodně rychlý

• Přehlednost
    • Velký výběr
    • Příjemné ceny
    • Mizerná komunikace v případě problémů
    • Pravděpodobně eshop vedený z domova

12.10. (víkend) objednávka zboží
    14.10. Platba
    18.10 Urgence, na jejich stránkách stále vedené jako nezaplacené. Paní našla platbu a prý spárovala
    21.10. Jsme očekával informaci o zaslaném balíku
    22.10. Objednávka stále vedená jako nezaplacená. Telefony nebrali. Pak byl pán na obědě. Řekl jsem, že zavolám za hodinu. Pak se strašně divil, že má ode mě zmeškané hovory (hodně). Když jsme se konečně telefonicky spojili, tak mi pán řekl, že je to ASI odeslané. Chtěl jsem jasnou odpověď, kterou jsem nedostal. Byl jsem již velmi nepříjemný a pán to neustál a poslal mi zpět peníze.

Reakce obchodu Milujeme malování

S panem Lehotou musím souhlasit. Byl opravdu velmi nepříjemný (vyhrožování) tak jsem usoudil, že moudřejší ustoupí a navrhl jsem storno objednávky, s čím pan Lehota ihned souhlasil. Peníze jsem ihned odeslal zpět na jeho účet. Následovalo několik emailů o tom jak jsme neschopní apod.

Zajisté, nejsme neomylní, ale nechat si vyhrožovat když se vše nechá vyřešit v klidu.

Recenzi pana Lehoty chápu jako takovou pomstu rozhodně ne jako seriózní hodnocení obchodu.
    Prosím podívejte se na naše veškeré hodnocení ať si každý může udělat svůj názor na eshop Milujeme Malování s.r.o.

Za eshop Aleš

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Objednávka byla vyřízena rychle, vše objednané bylo dodáno. Výhodná cena.

• Rychlost, dobré ceny a široký výběr.

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Dokonce ani doplnění již zaplacené objednávky nebyl žádný problém.
    Děkuji a až budu potřebovat "něco" dalšího, určitě tento obchod využiji.
    Přeji hezký den.
    Marie

Rychlé dodání, skvěle zabaleno

Ocenila bych rychlejší dodání zboží, ale rozumím tomu, že jsou i jiné objednávky přede mnou.

Rychle vyrizeni.

• Hezký zabaleny balík
    • Cena produktu
    • Doprava zdarma nad 2000 Kč

• jsou vtipní a kreativní

• Spolehlivost

Doporučují zde nakoupit

• Rychlé dodání
    • Dárkové balení
    • Rychlá komunikace

• Rychlý a spolehlivý nákup!

• skvělé ceny
    • rychlé doručení
    • horší balení

Objednala jsem mimo jiné skicáky a jeden z nich měl lehce ohnuté desky, pravděpodobně vinou dopravy, protože zboží přišlo v bublinkovém obalu (bez krabice), který byl v dost pochroumaném stavu - špinavý a natržený. Vzhledem ke zkušenostem s dopravci by to chtělo zapracovat na balení, jinak jsem spokojená.

Děkujeme za hodnocení.
    Zboží lze v tomto případě vyměnit za nepoškozené. Doporučujeme v případě viditelného poškození obalu, zboží nafotit, nepřevzít a o této skutečnosti nás informovat. Zašleme zboží opětovně.

Nakupuji věci na kaligrafii - spiciálně určitý druh špiček a v tomto obchodě mají čpičky i papír na Copperplate.Komunikace i rychlost dodání byla bezkonkurenční.Myslím, že zde budu nakupovat i příště