- fajn komunikacia
- pri drahších položkách sú ceny lepšie ako u konkurencie
- kvalitné výrobky
- široký výber
- doručenie na SK kuriérom do 5 eur
raz bol nesprávny údaj v eshope o dostupnosti na sklade, treba si to radšej overiť kontaktovaním obchodu
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Na webových stránkách nabízeli zboží, které ale neměli na skladě.
Reakce obchodu Milujeme malování
Děkujeme za hodnocení. Objednávky vyřizujeme podle pořadí dle času a datu vytvoření. Zboží bylo z výprodeje a bylo dáno do dříve přijatých objednávek a při kompletaci této objednávky již produkt nebyl skladem. A následně byl na eshopu uveden, že není skladem. Za eshop Milujeme Malování Aleš
- Výborné ceny, sortiment a i přes vánoční svátky velmi rychlé dodání zboží.
- o žádné nevím
Velmi široký sortiment, skvělé ceny. V prosinci, před vánočními svátky v úterý dopoledne objednáno, odpoledne již expedováno. V pátek doručeno. Tedy mělo být v pátek doručeno, bohužel PPL hodila rovnou do parcelshopu ani se nenamáhala s cestou. Takže za mně obchod velmi výborný, bohužel PPL ne.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Pastelky byly velmi dobře zabalené, aby se cestou nepolámaly.
- Skvělá komunikace s obchodem ohledně objednávky
Nákup proběhl v naprostém pořádku, ráda zde budu opět nakupovat.
- Zboží přišlo v pořádku, kvalitně zabalené
- Široký sortiment
- Místo jednoho typu černé barvy na textil mi došla jiná
rychlost
- široký sortiment
- dobré ceny
- přehledné stránky
- zboží označené jako "skladem" nemají na vlastním skladě, ale objednávají ho u dodavatele až na základě objednávky
- chybná sms z eshopu
18.11. jsem objednala a zaplatila zboží, 22.11. jsem obdržela SMS o chybějící platbě, okamžitě jsem zaslala screenshot dokladující provedenou platbu i email potvrzující platbu přes bankovní portál. 23.11. jsem pro jistotu do eshopu zavolala, pán mně ujistil, že platbu dohledali a potvrdili mi to emailem. Žádný email jsem nedostala, proto jsem 24.11. volala znova. 26.11. jsem obdržela email s informací, že stojan MAX nemají skladem (přestože byl označený "skladem" ve chvíli objednání) a že čekají na dodání od dodavatele příští týden. Dnes, 4.12. mi pan z eshopu zavolal, že dodavatel prý nestíhá vyrábět a že snad možná stojan bude příští čtvrtek. To už mi došla trpělivost a zrušila jsem objednávku a požádala o zaslání peněz zpět na můj účet. Snad mi je brzy pošlou...
Reakce obchodu Milujeme malování
Děkujeme za hodnocení i když není pro nás potěšující. SMS byla zaslána omylem - ano naše chyba. Při vytvoření objednávky bylo zboží skladem. Problém byl v tom, že objednávky vyřizujeme postupně. Takže se k objednávce dostaneme až taky za 3-4 dny (tato informace je na eshopu). Zboží šlo do předchozích objednávek a na tuto již nezbylo. A pak už je neměl ani dodavatel. Jsme jen lidé a nejsme neomylní. Prosím přečtěte si naše všechna hodnocení. Protože z 1000 spokojených zákazníků napíše kladné hodnocení tak každý 50. Ale z 5 nespokojených zákazníků napíšou 4 negativní hodnocení. Peníze za chybějící zboží odesíláme v ten den co dojde ke storno objednávky.
- spolehlivé vstřícné jednání
- Pěkné ceny a přehled
- široký výběr zboží, rychlost dodání zboží
- ryhlé doručení
- dobré zboží
děkuji, vše rychle zabaleno, posláno. Jsem moc spokojená.
+ zboží výborné kvality
+ dobře zabaleno
+ jako bonus jme obdrželi výborný fix
- trošku delší doba dodání -
- Ochotná komunikace, zajímavý sortiment, sedí mi. Je to přesně to, co jsem hledala.
- Zatím žádná nevýhoda mě nenapadá.
- Vše přišlo v pořádku.
- Doručení přes PPL trvalo 11 kalendářních dnů v rámci "nouzového stavu".
Reakce obchodu Milujeme malování
Děkujeme za recenzi. Není v našich silách nikterak ovlivnit doručování společnosti PPL.
Za Milujeme Malování s.r.o. Aleš -
- Kvalitní výrobky
Vše OK.
- bezkontaknost, rýchlost a výber
Rychlé jednání, bez problémů.