Přihlásit se a přidat recenzi

• fajn komunikacia
    • pri drahších položkách sú ceny lepšie ako u konkurencie
    • kvalitné výrobky
    • široký výber
    • doručenie na SK kuriérom do 5 eur

raz bol nesprávny údaj v eshope o dostupnosti na sklade, treba si to radšej overiť kontaktovaním obchodu

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Na webových stránkách nabízeli zboží, které ale neměli na skladě.

Reakce obchodu Milujeme malování

Děkujeme za hodnocení. Objednávky vyřizujeme podle pořadí dle času a datu vytvoření. Zboží bylo z výprodeje a bylo dáno do dříve přijatých objednávek a při kompletaci této objednávky již produkt nebyl skladem. A následně byl na eshopu uveden, že není skladem. Za eshop Milujeme Malování Aleš

• Výborné ceny, sortiment a i přes vánoční svátky velmi rychlé dodání zboží.
    • o žádné nevím

Velmi široký sortiment, skvělé ceny. V prosinci, před vánočními svátky v úterý dopoledne objednáno, odpoledne již expedováno. V pátek doručeno. Tedy mělo být v pátek doručeno, bohužel PPL hodila rovnou do parcelshopu ani se nenamáhala s cestou. Takže za mně obchod velmi výborný, bohužel PPL ne.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Pastelky byly velmi dobře zabalené, aby se cestou nepolámaly.
    • Skvělá komunikace s obchodem ohledně objednávky

Nákup proběhl v naprostém pořádku, ráda zde budu opět nakupovat.

• Zboží přišlo v pořádku, kvalitně zabalené
    • Široký sortiment
    • Místo jednoho typu černé barvy na textil mi došla jiná

rychlost

• široký sortiment
    • dobré ceny
    • přehledné stránky
    • zboží označené jako "skladem" nemají na vlastním skladě, ale objednávají ho u dodavatele až na základě objednávky
    • chybná sms z eshopu

18.11. jsem objednala a zaplatila zboží, 22.11. jsem obdržela SMS o chybějící platbě, okamžitě jsem zaslala screenshot dokladující provedenou platbu i email potvrzující platbu přes bankovní portál. 23.11. jsem pro jistotu do eshopu zavolala, pán mně ujistil, že platbu dohledali a potvrdili mi to emailem. Žádný email jsem nedostala, proto jsem 24.11. volala znova. 26.11. jsem obdržela email s informací, že stojan MAX nemají skladem (přestože byl označený "skladem" ve chvíli objednání) a že čekají na dodání od dodavatele příští týden. Dnes, 4.12. mi pan z eshopu zavolal, že dodavatel prý nestíhá vyrábět a že snad možná stojan bude příští čtvrtek. To už mi došla trpělivost a zrušila jsem objednávku a požádala o zaslání peněz zpět na můj účet. Snad mi je brzy pošlou...

Reakce obchodu Milujeme malování

Děkujeme za hodnocení i když není pro nás potěšující. SMS byla zaslána omylem - ano naše chyba. Při vytvoření objednávky bylo zboží skladem. Problém byl v tom, že objednávky vyřizujeme postupně. Takže se k objednávce dostaneme až taky za 3-4 dny (tato informace je na eshopu). Zboží šlo do předchozích objednávek a na tuto již nezbylo. A pak už je neměl ani dodavatel. Jsme jen lidé a nejsme neomylní. Prosím přečtěte si naše všechna hodnocení. Protože z 1000 spokojených zákazníků napíše kladné hodnocení tak každý 50. Ale z 5 nespokojených zákazníků napíšou 4 negativní hodnocení. Peníze za chybějící zboží odesíláme v ten den co dojde ke storno objednávky.

• spolehlivé vstřícné jednání

• Pěkné ceny a přehled

• široký výběr zboží, rychlost dodání zboží

• ryhlé doručení
    • dobré zboží

děkuji, vše rychle zabaleno, posláno. Jsem moc spokojená.

+ zboží výborné kvality
    + dobře zabaleno
    + jako bonus jme obdrželi výborný fix
    - trošku delší doba dodání

• Ochotná komunikace, zajímavý sortiment, sedí mi. Je to přesně to, co jsem hledala.
    • Zatím žádná nevýhoda mě nenapadá.

• Vše přišlo v pořádku.
    • Doručení přes PPL trvalo 11 kalendářních dnů v rámci "nouzového stavu".

Reakce obchodu Milujeme malování

Děkujeme za recenzi. Není v našich silách nikterak ovlivnit doručování společnosti PPL.
    Za Milujeme Malování s.r.o. Aleš

• Rychlé dodání
    • Kvalitní výrobky

Vše OK.

• bezkontaknost, rýchlost a výber

Rychlé jednání, bez problémů.