Velký výběr zboží za přijatelné ceny. Doporučujeme.
- jsem spokojený
Nakupujete v pohodě a o to jde.
Rychlé a vstřícne jednáni
přišlo něco jiného
Reakce obchodu Milujeme-slevy
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za vzniklé komplikace. Prosíme Vás, abyste nás kontaktoval na e-mailové adrese [email protected] a připojil přesné informace o objednávce a fotografii toho, co Vám bylo doručeno. Rádi reklamaci co nejrychleji vyřešíme.
- zboží neodpovídá nabídce
Reakce obchodu Milujeme-slevy
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za nepříjemnosti. Prosíme, kontaktujte nás na e-mailové adrese [email protected] s podrobnostmi o objednávce. Situaci rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.
- rychlé jednání
- nevím
- Rychlé dodání, komunikace výborná
Nemohu nic posoudit, zboží prozatím nedorazilo.
- Rychlè dodání
Velký výběr a dodání zboží
Nemám k němu žádných výhrad.
Objednal jsem si konvici na čaj, chtěl jsem zaplatit převodem z účtu. Bohužel jsem neobdržel údaje kam mám platbu zaslat.
Reakce obchodu Milujeme-slevy
mrzí nás, že kvůli této situaci nedoporučujete náš obchod. Rádi bychom Vás ujistili, že nás stačí kontaktovat e-mailem na [email protected] nebo telefonicky a vždy se snažíme situaci co nejrychleji vyřešit.
Doporučujeme také zkontrolovat složky hromadné pošty nebo spamu, kam se mohou naše e-maily s platebními údaji omylem zařadit.
Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud se na nás obrátíte, abychom Vám mohli pomoci.
jsem spokojen
byl jsem spokojen
Vše o.k.
- Polštář přišel jako placka. 2 dny jsem ho nechal,aby se vzpamatoval, nafoukl a byl jako na obrázku a nic. Jsem akorát nasraný, protože stál docela dost peněz. Teď můžete sloužit jako pelech pro psa,pro lidi to není.
Reakce obchodu Milujeme-slevy
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, je nám líto, že máte s polštářem tuto zkušenost. U některých polštářů, které jsou vakuově zabalené, může být potřeba je po rozbalení nechat několik hodin, případně až 2 dny, aby se plně nafoukly a vrátily do původního tvaru.
Pokud i po této době polštář nevypadá podle očekávání, rádi bychom situaci prověřili. Prosíme Vás, abyste nám zaslal fotku polštáře na náš e-mail [email protected], abychom mohli dále postupovat a reklamaci co nejrychleji vyřešit.
profi přístup
Dobré