Přihlásit se a přidat recenzi

• dobré ceny
    • vstřícné jednání
    • dodací lhůta
    • kvalifikovaný poradce na infolince
    • žádné

Doporučuji. Ochota, vstřícnost, rychlé jednání a dobré ceny.

Perfektní

• +komunikace
    • +rychlost dodání
    • +řešení problémů s ohledem na potřeby zákazníka
    • - nevím

objednal svářečku(pondělí odpoledne), dorazila poškozená (středa), na základě telefonátu s obchodem přijel druhý den technik (čtvrtek ) přivezl náhradní zdroj a odvezl si poškozený,v pondělí dovezli opravenou novou svářečku
    ceny slušné komunikace a řešení reklamací ok

• Skvela cena, rychla reakce.

Byl to prvni nakup a prvni, zcela pozitivni zkusenost.

• NEJLEVNĚJŠÍ ZBOŽÍ
    • NEVÍM

DOPORUČUJI

• Rychlost dodávky.
    • Neobjevil jsem nic.

Doporučení.

• -
    • -

• dobrá cena, rychlost dodání
    • nevím

nízká cena, překvapila mě rychlost dodání

• RYCHLOST
    • NEVIDÍM ŽÁDNÉ

URČITĚ OBĚDNÁM ZNOVU

po telefonu poradily,obědnal jsem a vše bylo supr žadnej problem jen spokojenost

• 10 %

• Již je to měsíc, od objednání a přes ujištění, že cca do týdne mi zboží dorazí do dnešního dne nic nedošlo. Nemám tedy co hodnotit a kladně již vůbec ne. B.Hellebrand

Nechápu, proč někdo nabízí zboží, které nemá skladem a potom se vymlouvá na svého dodavatele, atp..

Reakce obchodu Metaweld.cz

Vážený pane B.Hellebrand, Vaše hodnocení mě velmi překvapilo a domnívám se, že došlo k nějakému nedorozumění. Už jen proto, že situace, kterou popisujete výše, vůbec v naší společnosti nenastala. Veškeré objednávky, které nám přišly během června byly nejpozději v prvním týdnu července odeslané zákazníkům a žádnou reklamaci ani stížnost jsem nezaznamenala ani zpětně.
    Navíc máme na eshopu vždy uvedené zboží skladem takové, které opravdu máme na skladě. V současné době se jedná o cca 9 tisíc položek.
    Takže jediná možnost Vaší nespokojenosti může být, že jste si spletl eshop. Bohužel jste na sebe nezanechal kontakt, abychom mohli celé nedorozumění objasnit.
    Budeme rádi, když naše služby využijete na našem e-shopu www.svarecky-nabijecky.cz a přesvědčíte se, že opravdu zboží dostanete včas a věřím, že budete narozdíl od předchozího nákupu na jiném webu spokojen.
    Za společnost META WELD s.r.o. jednatelka Monika Kleinová

• Dobrý sortiment
    • Skvělé ceny
    • Dobrá komunikace s obchodem
    • Vstřícný personál
    • Při objednávce nad 5 000 Kč včetně DPH doprava zdarma
    • Osobní odběr není zpoplatněn
    • Osobní odběr nelze uhradit platební kartou

I přesto, ze v dodacích podmínkách je uvedeno, že platbu lze uhradit dopravci kartou, tak jsem musel dopravci platit hotově, což trochu komplikuje život, ale věděl jsem to dopředu, tak jsem s tím byl smířen.

• Našel jsem co jsem hledal
    • V kartě produktů je uvedeno balení 2 ks nebo 10 ks ale přijde jen jeden kus podle mě je jasné že přijde jeden kus za tu cenu ale i tak je to matoucí nevíte teda jestli objednavate balení a nebo kus?!

Super komunikace, rychlost, ale nepřijde info s číslem balíčku tak prostě nevíte jestli to dojde a nebo ne.Podle mě nedostatek který dříve či později odstraní.

• mám jej při ruce

zkušenost dobrá
    ano doporučuji

• komunikace se zakaznikem,prehled o nabizenem zbozi.
    • zadne

skvele,vrele doporucuju

• Rychlost a spolehlivost
    • Nevím

Kvalita doporučuji

• Komunikace
    • rychlé dodání
    • o žádných nevím

Jsem laik a potřeboval jsem především radu. Asi patnáctiminutový hovor se specialistou obchodu mi dal všechna infa a v podstatě i rady jak nabíječku používat. To mě mile překvapilo

• 100 %

• mají skladem, kamenný obchod s možností odzkoušení, profesionální obsluha, okamžitý servis , spoustu náhradních dílů skladem

doporučuji

• rychlost a zboží skladem
    • asi zatím malý výběr

doporučuji

• velmi široký sortiment

Asi nejširší sortiment nabíječek, jaký jsem kdy viděl.