S jednáním obchodu jsem velmi spokojen, dodávka zboží velmi rychlá.
Spokojenost -
- Rychla komunikace
- Vstricnost
Výborná komunikace při změně objednávky, rychlé doruceni
rychlost a ochota
- Nepřišel pásek na přenášení svářečky a chybí ještě jedna hadice
Reakce obchodu Metaweld.cz
velmi nás mrzí vzniklá situace a snažili jsme se dopátrat, kde vznikla chyba. Zboží objednávala vaše maminka, se kterou jsme několikrát hovořili. A ona nám potvrdila, že všechno proběhlo v pořádku, ale vy už o zboží nemáte zájem, a proto nám ho vracíte. Jsme rádi za zpětnou vazbu a pracujeme na konstantním zlepšování zákaznického servisu, nicméně v tomto případě si nejsme vědomi pochybení. I tak Vám děkujeme za reakci. -
Spokojenost
Z nákupu na Metaweldu mám následující poznatky: příjemná komunikace, max. ochota při jednání, rychlost expedice - ještě tentýž den, rychlost dodání. Na základě mé zkušenosti z nákupu na Metaweldu můžu tento e-shop jen doporučit.
Standardní e-shop
Výhody:
Cena, rychlost dodání a hlavně spokojenost ze zbožím,
které mne příjemně překvapilo svou kvalitou.Děkuji i
za dárek který potěší. -
- Eshop
- Komunikace
- Okamžitá odpověď na dotaz disponibility zboží
Tímto bych rád poděkoval manažeru prodejny Danielu Ihradskému za podrobné informace ke mnou položeným otázkám ohledně svařecího Invertoru GYSMI 160P zatím jsem s výrobkem spokojen Franců . Obchod mohu všem doporučit.
super
Cena, rychlost, akorát dražší doprava-připočítaná k celkové ceně a až potom DPH, ale je to únosné. Jinak spokojenost.
BEZPROBLÉMOVÉ OBJEDNÁNÍ A DODÁVKA DLE DOHODY.
Kvalitní dodavatel.
- Super. Ochota, můžu jen doporučit,všechno jak má být.
Maximální ochota. Vyzvedl jsem si svářečku osobně a hned mi servisák pomohl s nastavením. Skvělý. Díky.
- - super jednání
- - vše mi vysvětlili, abych si mohl správně vybrat
- - i po koupi jsem měl ještě pár dotazů ke zboží, zavolal jsem jim a pomohli mi
- - rychlé jednání, vstřícné, profesionální
- - dobré ceny
Byl jsme velmi spokojen s nákupem, poradili mi a nakoupil jsem za dobrou cenu. Za mě super!!!
- dobré ceny na svářečky
- rychlost
- Velká pochvala zaměstnancům za profesionalitu a ochotu když jsem si tam kupoval svářečku, pan vedoucí byl moc ochotný a poradil s nastavováním svářečky. Jen tak dál!