- Kúpa bola jednoducha
- Prehrávanie cez ich appku funguje bez problemov
- Dá sa vyřtvorit záložka počas pocuvania
- Zbytocne ďalšia appka
- Z appky ma bežne odhlási po niekoľkých hodinách neaktivity.
- Nenašiel som ako môžem aj počúvať aj sledovať ebook
- Opět nebyla přijata platba kartou Sodexo, přestože je mezi možnými způsoby úhrady.
Dobré knihy, špatně fungující možnost zaplacení za objednávku
V daný den nefungovala platební metoda, přes kartu Sodexxo.
Jinak knihy z vašeho nakladatelství rád kupuji, protože jsou inspirativní a zpravidla se jedná o světové bestsellery. Tentokrát jsem uvedenou knihu nakonec koupil u jiného dodavatele.
Je zajímavé, že nevíte, že k obchodu nedošlo. -
Nelze využít platbu prostřednictvím Edenred.
nepřátelský web e-shopu. Nepřijímá správnou adresu, pokud není v jeho databázi. Lidé s pevnou linkou nepustí dál, nebo si musí vymyslet fiktivní číslo mobilu.
Dobrý den, Jaroslave,
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Bohužel k vyřešení problému stačilo pouze upravit adresu - napsat město bez přidaného čísla. Jak Vám vysvětlili kolegové na podpoře, náš e-shop používá systém Foxentry, který je napojený na seznam všech adres v ČR a je kontrolovaný českou správou. Tento systém našeptává všechny adresy v ČR a používají ho stovky e-shopů. Liberec "IV" bohužel není evidovaný. Pokud byste napsal Liberec, adresa by byla bez problému akceptována. Stejně tak stačilo zadat předvolbu +420 a poté pevnou linku. Protože jste +420 dle pokynů v e-shopu nezadal, číslo nebylo spárováno. O všem Vás informovala naše podpora, která se s Vámi krok za krokem snažila problém vyřešit a doporučovala Vám tento postup, který jste odmítl. Vaši hodnocení 10 % nám proto nepřijde férové.
Jan Melvil Publishing -
Zboží čeká je někde na expedičním depu. Nevím jestli to je problém zásilkovny nebo Melvilu.
Reakce obchodu Jan Melvil Publishing
děkujeme za Vaši snahu o stáhnutí recenze, což se bohužel nepodařilo. Chyba byla na straně Zásilkovny, což jsme zdárně vyřešili po telefonu :)
Krásný den
Jan Melvil Publishing -
- Nevýhody s obchodem jako takovým nevím, spíše mám problém s obsahem knihy
Dobrý den, Vladimíre,
mrzí nás, že se Vám jedna z našich knih nelíbila. Bohužel píšete recenzi na celý obchod. Knihu jste mohl zakoupit i na jiných místech a recenze tak neodráží kvalitu e-shopu, ale danou knihu. Navíc u každé knihy dáváme vždy celou kapitolu jako ukázku a lze se orientovat i podle recenzí na Goodreads nebo Databazeknih. Nedoporučení e-shopu nás proto velmi mrzí.
Jan Melvil Publishing -
- nelze provést běžný převod z účtu na účet
Již nějakou dobu mám uhrazené zboží, které mně dosud nedorazilo.
Reakce obchodu Jan Melvil Publishing
Dobrý den, objednávku jsme prověřili. Toto je bohužel nepravdivá recenze. Vaše objednávka neprošla platební bránou a byla ještě tentýž den po objednání zrušena — vámi. pokud máte jakékoliv potíže, obraťte se na naši podporu. Rádi vám pomůžeme.
- online kniha v nefunkčním formátu
Zakoupil jsem online knihu a dorazil mi pouze odkaz na nefunkční odkaz. Informace, že kniha není v pdf. formátu zcela chybí! Nedopořučuji!
- Kvalitné knihy
- Hrozný e-shop
Kúpil som si 7 audiokníh a niektoré z nich nebolo možné stiahnúť. (Skusal som 3 dni po sebe, ci to nie je chybou servera, skusal som aj ine prehliadace, no neuspesne.) Keby som IT schopný a nestiahol si to cez zdrojový kód tak to nemám doteraz.
"Eshop z roku 1999". -
objednané zboží nedorazilo bez uvedení důvodu
Objednával jsem 11 knih, ale kvůli jedné knize, která bude dotištěna až koncem měsíce dubna jsem nedostal zatím žádnou. Nechápu, proč není možné poslat 10 knih a tu jednu až dodatečně. V objednávce toto nebylo vůbec zmíněno. To jsem si to mohl objednat raději přes Kosmas.
Objednáno, po 10 dnech stále nedodáno. Do obchodu jsem psal a pouze informace - ”máme vnitřní problém, řešíme to” a od té doby ticho po pěšině. Podle trackovacího čísla pošty nebyla zásilka ani odeslána, jen elektronicky podána.
Stále na knihu čekám. Nevíte, co se děje?
Luboš Zíka, Předměřice nad Jizerou 256.
Tel.: 776311626 -
Knihy vydávají zajímavé, ale ochota vyjít vstříc zákazníkovi nepochopitelně vázne. Vystavení proforma faktury a platba bankovním převodem se ukázala pro Melvil jako tak velký problém, že nákup jsem musel realizovat bez problémů u jiného prodejce. Škoda.
Nulova reakce na zadost o pomoc :(
- I po slevě 20% předražené.. u jiných knihkupců bez slevy levnější
- Nepostrehol som žiadne
- komunikácia
Po prvej a hneď zlej skúsenosti by som ho velmi tažko niekomu odporúčil
Reakce obchodu Jan Melvil Publishing
Dobrý den, to je nám líto, asi jste narazil na nějakou odvrácenou stranu našeho eshopu, na kterou zbývajících 98 % zákazníků nenarazilo. Kéž bychom věděli, kde ji najít a jak ji odstranit.
Melvilové -
- Super knihy! Vyborny sortiment! Inspirace! Ale musela jsem si zajit do knihkupectvi...
Reakce obchodu Jan Melvil Publishing
Báro, mrzí nás, že ... kéž bychom věděli, co vlastně vedlo k tomu, že jste „musela do knihkupectví“. Kdybychom to totiž věděli, mohli bychom se to pokusit napravit.
Děkujeme
Melvilové