Zboží jsem sice objednal, ale po velice složitém vyjednávání obchod nakonec objednávku zrušil, chtěl jsem si zboží překontrolovat přímo před kurýrem ještě dříve, než zaplatím, abych se přesvědčil, že je v bezvadném stavu a jedná se skutečně o originál, neboť nabízená cena byla téměř o 50% nižší, než u konkurence, a to samozřejmě vyvolalo silné pochybnosti. Na to ovšem slovenský prodejce nepřistoupil a raději objednávku zrušil, nabídl jsem alternativní řešení zaslání objednané tenisové rakety za 2500 Kč do prodejny v Pardubicích, abych si ji mohl překontrolovat dříve, než zaplatím, opět bezvýsledně a bez odpovědi.

Dobrý deň,
    ďakujeme za Vašu recenziu, daná situácia prebehla nasledovne. Tenisovú raketu ste si objednali počas výpredaja, ktorý bol limitovaný dobou trvania alebo do vypredania zásob. Kontaktovali ste nás s požiadavkou potvrdiť originalitu rakety. Potvrdili sme, že ide o originál a poslali sme Vám i fotografie. Odpovedali ste, že absolútnou podmienkou pre potvrdenie objednávky z Vašej strany je, aby Vám kuriér umožnil otvoriť zásielku a skontrolovať raketu pred ním. Odpovedali sme, že to nevieme zabezpečiť, ale raketu môžete po prevzatí vrátiť do 14 dní bez uvedenia dôvodu a preplatíme Vám aj poštovné náklady na vrátenie tovaru. Na to ste odpovedali, že by ste chceli raketu doručiť na predajňu, náš internetový obchod však nemá kamennú predajňu. Následne ste uviedli, že daná raketa nie je pre Vás ale pre niekoho iného a neviete potvrdiť objednávku, pretože musíte počkať, či má o danú raketu záujem. Nakoľko išlo o posledný kus danej rakety v časovo limitovanom výpredaji, informovali sme Vás, že danú raketu už dlhšie nemôžeme držať rezervovanú bez potvrdenia objednávky.
    Ospravedlňujeme sa za komplikácie a ďakujeme za pochopenie.

Na zbozi cekam uz skoro 14 dni a mel to byt darek k narozeninam. Holt pujdeme bez darku

Dobrý deň, pán Petr,
    Vami uvedená situácia nás mrzí. My sme balík vyexpedovali dva dni po prijatí objednávky a považovali sme objednávku za vybavenú k spokojnosti. Po prijatí Vašej recenzie sme situáciu preverili a podľa trackovacieho čísla sme zistili, že balík stál z nám neznámych dôvodov u Českej pošty viac ako týždeň. Túto situáciu sme nemali ako ovplyvniť. Zároveň však vidíme, že Vám bol deň po tejto recenzii doručený. Veríme, že v budúcnosti sa takáto nepredvídaná okolnosť nebude opakovať.
    Ďakujeme za Váš nákup a prajeme príjemné sviatky.
    S pozdravom MEGATENIS.CZ

Objednávala jsem zboží 1. 6., ihned zaplatila. Obchod se mnou komunikoval až po týdnu s tím, že jedna část objednávky je poškozená - zda chci poslat zbytek nebo objednávku zrušit. Objednávku jsem tedy zrušila. Dodnes nemám zpět peníze na účtu a ani se mnou nadále nikdo nekomunikuje!!! Obchod nedoporučuji a už zde nikdy nenakoupím!

Dobrý deň, pani Kamila,
    uvedená situácia nás mrzí, išlo o obdobie sťahovania nášho skladu do iných priestorov. Z toho dôvodu nastalo oneskorenie v komunikácii, i s vrátením peňazí. Všetko sme však vyriešili a naďalej pracujeme na zlepšovaní našich služieb. MEGATENIS.CZ

Nedoporučuji, objednávka zboží byla ze strany obchodu potvrzena, následně druhý den zrušena.

• Nulova komunikace, zadny kontakt ( nedostupny telefon ), nikdo nereaguje na mejly, proste nula.

Katastrofa.

• žádné
    • - nemám objednané zboží ani peníze
    • - obchod nekomunikuje, telefon nefunguje

Obchod nedoporučuji, objednala jsem si tenisovou sukni a zaplatila ji předem s tím, že jsem ji chtěla doručit do zásilkovny.
    Zboží jsem zaplatila a nemám zboží ani peníze, obchod neodpovídá a telefon je odpojen.
    Katastrofální přístup.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Pomalá reakce ohledně vrácení peněz za špatně dodané zboží!! Čekám na platbu téměř celý měsíc. Bohužel doposud nedorazila.

Nákup z výše uvedeného důvodu nedoporučuji!

• Nechapu jak muze b on line systemu byt nabizeno zboží, které není k dispozici. jak muze byt takova objednavka potvrzena a jak muze bt za takovou prijata platba?

Je potřeba, aby majitel/manazer e shopu bud vymenil IT servis, nebo obsluhu systemu, která není schopna aktualizovat skladove stavy.

• velký výběr
    • dobré ceny
    • žádná komunikace

Rozhodně nedoporučuji pro ty, kteří na zboží spěchají.Objednala jsem 28.10.2015 což byl státní svátek,potřebovala jsem zboží na sobotu,takže jsem to uvedla do poznámky,jestli je možné zboží dodat a prosila,aby mě informovali.Telefon také nikdo nezvedal.Objednávala jsem na základě kladných referencí.Pro mě velké zklamání.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.

• Dlouhá dodací lhůta.
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Pozadovany tovar som nasiel iba v tomto obchode.
    • Katastrofalne balenie tovaru. Objednana siltovka Roger Federer (nie zrovna lacna) mi prisla zabalena v bublinkovej obalke.K Tato siltovka je vynimocna koli svojmu tvaru, ktory bol prepravou v obalke degradovany na tvar ciapky predavajucej sa na cinskom trhovisku. Predna vystuzena cast je uplne zdeformovana.

Reakce obchodu Megatenis.cz

bohužel do této zásilky jsme netušili že Česká Pošta nakládá s našimi zásilkami takhle špatně. Od této zkušenosti jsou všechny kšiltovky expedovány v pevném balíčku, aby odolaly péči přepravců.

Děkujeme za Váš podnět.

Váš Megatenis.cz