Vynikající eshop. Kvalita zboží je výborná
- Kvalita
- Spolehlivost
- rychlá expedice, krásně zabalené
- žádná není
Jsem s obchodem velmi spokojena, určitě jsem zde nenakupovala naposled.
Medicinashop má velmi vysoce kvalitní produkty. Jsem moc spokojená s paní Jitkou Vitovou je moc šikovná. Umí mi, vždy dobře poradit.
- Nakupovala jsem poprvé
- zboží jsem měla doma brzo
- zpětná vazba ok
Doporučuji
Zkušenosti mám velmi dobré. Pokud si nejsem s něčím jistá vždy se obracím na Paní Vítovou. Je velmi příjemná a ochotná a za to jí děkuji.
Jsem spokojená. Vysoce kvalitní produkty. Doporučuji eshop. Mají v akci produkty a oceňuji, že akce dostávám emailem. Nadále budu kupovat.
- Přírodní produkty
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme za nákup na Mediciashop.cz! Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojeni.
Rychlý nákup a flexibilní dodání
Reakce obchodu Medicinashop
Velké díky za Vaši důvěru a skvělou recenzi. Vaše spokojenost je pro nás motivací neustále se zlepšovat!
- Pohodlný nákup
- Občas dávají drobné dárky, ale tentokrát jsem jej nedostal
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme za objednávku a milou zpětnou vazbu. Věříme, že Vám produkty z Mediciashop.cz budou dobře sloužit.
Nakupoval jsem dárek, manželka je spokojená a to je hlavní. Zboží přišlo rychle a v pořádku.
Reakce obchodu Medicinashop
Vaše pozitivní hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz a těšíme se na Vaši další návštěvu.
- Vstřícnost a komunikace
- Dobré produkty
Trochu jsem popletla objednávku, ale telefonicky jsem vše vyřešila poměrně rychle. Děkuji za trpělivost.
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme za kladné hodnocení a za to, že jste zvolili právě náš eshop. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty i službami.
Všechno ok
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a závazkem pro další zlepšování!
- Příjemné a vstřícné jednání
- Hezky balené produkty
Reakce obchodu Medicinashop
S radostí děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Doufáme, že budete s produkty dlouhodobě spokojeni!
- Spolelivost
- Kvalita
Produkty Chaganela kupuji opakovaně, mám dobré zkušenosti s Chagou. Snažím se využívat akce a kupovat produkty za lepší cenu.
Reakce obchodu Medicinashop
Vaše důvěra a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás nesmírně cenné. Děkujeme, že jste nakoupili na Mediciashop.cz!
- Rychlé dodání, kupoval jsem dárek pro manželku
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme za Vaši důvěru a skvělé hodnocení. Jsme nadšeni, že jste spokojeni s nákupem u nás.
Zajímavé produkty. Toto je moje první zkušenost s tímto eshopem, zboží dorazilo hezky zabalené, na hodnocení dlouhodobých účinků je zatím brzo.
Reakce obchodu Medicinashop
Moc si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Děkujeme za nákup u Mediciashop.cz a těšíme se na Vaši příští objednávku.
- Nakupuju pravidelně když mají akce
- Děkuji za malý dáreček k mé 10 objednávce, potěšil
Reakce obchodu Medicinashop
Velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Děkujeme za důvěru a těší nás, že jste byli s nákupem spokojeni.
- Dobré popisky produktů i fotky
- Nákup v pohodě, zboží dorazilo rychle
Reakce obchodu Medicinashop
Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme potěšeni, že jste s nákupem spokojeni, a doufáme, že se brzy vrátíte!
- Nákup z akce za dobrou cenu vždy potěší
Reakce obchodu Medicinashop
Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Děkujeme za nákup a věříme, že budete s našimi produkty nadále spokojeni.