Vynikající eshop. Kvalita zboží je výborná

• Kvalita
    • Spolehlivost

• rychlá expedice, krásně zabalené
    • žádná není

Jsem s obchodem velmi spokojena, určitě jsem zde nenakupovala naposled.

Medicinashop má velmi vysoce kvalitní produkty. Jsem moc spokojená s paní Jitkou Vitovou je moc šikovná. Umí mi, vždy dobře poradit.

• Nakupovala jsem poprvé
    • zboží jsem měla doma brzo
    • zpětná vazba ok

Doporučuji

Zkušenosti mám velmi dobré. Pokud si nejsem s něčím jistá vždy se obracím na Paní Vítovou. Je velmi příjemná a ochotná a za to jí děkuji.

Jsem spokojená. Vysoce kvalitní produkty. Doporučuji eshop. Mají v akci produkty a oceňuji, že akce dostávám emailem. Nadále budu kupovat.

• Přírodní produkty
    • Rychlé dodání

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za nákup na Mediciashop.cz! Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojeni.

Rychlý nákup a flexibilní dodání

Reakce obchodu Medicinashop

Velké díky za Vaši důvěru a skvělou recenzi. Vaše spokojenost je pro nás motivací neustále se zlepšovat!

• Pohodlný nákup
    • Občas dávají drobné dárky, ale tentokrát jsem jej nedostal

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za objednávku a milou zpětnou vazbu. Věříme, že Vám produkty z Mediciashop.cz budou dobře sloužit.

Nakupoval jsem dárek, manželka je spokojená a to je hlavní. Zboží přišlo rychle a v pořádku.

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše pozitivní hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz a těšíme se na Vaši další návštěvu.

• Vstřícnost a komunikace
    • Dobré produkty

Trochu jsem popletla objednávku, ale telefonicky jsem vše vyřešila poměrně rychle. Děkuji za trpělivost.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za kladné hodnocení a za to, že jste zvolili právě náš eshop. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty i službami.

Všechno ok

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a závazkem pro další zlepšování!

• Příjemné a vstřícné jednání
    • Rychlé dodání
    • Hezky balené produkty

Reakce obchodu Medicinashop

S radostí děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Doufáme, že budete s produkty dlouhodobě spokojeni!

• Spolelivost
    • Kvalita

Produkty Chaganela kupuji opakovaně, mám dobré zkušenosti s Chagou. Snažím se využívat akce a kupovat produkty za lepší cenu.

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše důvěra a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás nesmírně cenné. Děkujeme, že jste nakoupili na Mediciashop.cz!

• Rychlé dodání, kupoval jsem dárek pro manželku

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za Vaši důvěru a skvělé hodnocení. Jsme nadšeni, že jste spokojeni s nákupem u nás.

Zajímavé produkty. Toto je moje první zkušenost s tímto eshopem, zboží dorazilo hezky zabalené, na hodnocení dlouhodobých účinků je zatím brzo.

Reakce obchodu Medicinashop

Moc si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Děkujeme za nákup u Mediciashop.cz a těšíme se na Vaši příští objednávku.

• Nakupuju pravidelně když mají akce
    • Děkuji za malý dáreček k mé 10 objednávce, potěšil

Reakce obchodu Medicinashop

Velmi si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Děkujeme za důvěru a těší nás, že jste byli s nákupem spokojeni.

• Dobré popisky produktů i fotky
    • Nákup v pohodě, zboží dorazilo rychle

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme potěšeni, že jste s nákupem spokojeni, a doufáme, že se brzy vrátíte!

• Nákup z akce za dobrou cenu vždy potěší

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Děkujeme za nákup a věříme, že budete s našimi produkty nadále spokojeni.