• Nákup z akce za dobrou cenu vždy potěší

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Děkujeme za nákup a věříme, že budete s našimi produkty nadále spokojeni.

• Rychlá telefonická domluva, potřebovala jsem poradit
    • Balíček přiše do dvou dnů

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za nákup u Mediciashop.cz a za krásné hodnocení. Doufáme, že naše produkty budou splňovat Vaše očekávání i nadále.

• Překvapil mě malý dárek, moc děkuji
    • Rychlost dodání

Reakce obchodu Medicinashop

Velmi si ceníme Vaší objednávky a kladné zpětné vazby. Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na Vaše další návštěvy!

• Rychlost

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za pozitivní recenzi a za to, že jste si vybrali právě nás. Jsme rádi, že jste spokojeni a doufáme, že se k nám vrátíte.

• Zboží bylo krásně zabaleno a přidán dárek.Měla jsem velkou radost .

Reakce obchodu Medicinashop

Moc si vážíme Vašeho skvělého hodnocení. Děkujeme za Vaši objednávku a doufáme, že Vám naše produkty přinesou radost a užitek.

• Rychlost vyřízení objednávky, vstřícnost, vysoká kvalita, poradenství

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za Vaši recenzi a nákup u nás! Vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější a těšíme se na další spolupráci.

• Na to, jestli mají nebo nemají dobré zboží, je příliš brzy.
    • V dnešní době neskutečně dlouhá dodací doba. Bezmála týden! Objednával jsem ve čtvrtek ráno a dorazilo v úterý odpoledne. A to prosím ne webu uvádějí "spolehlivé doručení do 2 dnů". Paní Vítová se tedy rozhodně neuhoní!
    • Nemožnost osobního odběru. Pracuji malý kousek od sídla společnosti, ale zboží si vyzvednout nemohu, byť třeba po předchozí dohodě. Místo toho, odnesou zboží přepravní službě, ta ho posune z místa na místo a já ho pak musím jít zase někam vyzvednout. Je to naprostá pitomost a ještě se za to platí. Je to zase jenom neochota udělat něco navíc pro zákazníky!

Reakce obchodu Medicinashop

Velice nás mrzí, že jste s nákupem nebyli spokojeni. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a už pracujeme na tom, abychom situaci zlepšili.

• Rychle vyřízena objednávka,dodávka do ruky,spokojenost-vše OK

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše kladné hodnocení nás velmi těší. Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se na Vaše další nákupy.

Snadné objednání a rychlé dodání. Naprostá spokojenost.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byli s našimi produkty spokojeni, a těšíme se na Vaši další návštěvu u Mediciashop.cz.

• Rychlé dodání a výrobek beru dlouhodobě a jsem velmi spokojená.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za nákup na Mediciashop.cz! Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojeni.

• výborná spolupráce s pí. Vítovou .Vždycky dobře poradí a za to jí velmi děkuji.

Reakce obchodu Medicinashop

Velké díky za Vaši důvěru a skvělou recenzi. Vaše spokojenost je pro nás motivací neustále se zlepšovat!

Rychlé a kvalitní dodání. Ještě byl přibalen krásný dárek. Děkuji :-)

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za objednávku a milou zpětnou vazbu. Věříme, že Vám produkty z Mediciashop.cz budou dobře sloužit.

• (NE)komunikace s paní Vítovou naprosto otřesná!! Dovolat se, to byl problém. Chtěli jsme požádat u obj. o změnu zbůsobu platby - to byl další problém. Vytvořili jsme tudíž obj. novou, která nám vůbec nedorazila. Rozhodně NEDOPORUČUJI.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace. Nebereme to na lehkou váhu a pracujeme na tom, abychom vše napravili.

Vše v pořádku

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše pozitivní hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz a těšíme se na Vaši další návštěvu.

• Velmi dobře popsané zboží, výborná komunikace a rychlé jednání.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme za kladné hodnocení a za to, že jste zvolili právě náš eshop. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty i službami.

S výrobky Chaganela mám dobré zkušenosti, objednávám je opakovaně. Tentokrát jsem využila akce, kdy měl být k objednávce přiložen dárek, ten ale v balíčku nebyl, na upozornění e-shop nereagoval.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz a omlouváme se, že Vaše zkušenost nesplnila očekávání. Naším cílem je spokojenost každého zákazníka. Rádi bychom se podívali blíže na Váš případ – prosím, kontaktujte nás, abychom mohli situaci vyřešit. Děkujeme za pochopení.

• Perfektní zboží,. rychlé dodání,dostala jsem i dárek zdarma.dekuji.

Reakce obchodu Medicinashop

Děkujeme, že jste si vybrali Mediciashop.cz. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a závazkem pro další zlepšování!

Rychlé dodání

Reakce obchodu Medicinashop

S radostí děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Doufáme, že budete s produkty dlouhodobě spokojeni!

Zboží bylo doporučeno rychle a v pořádku. Děkuji.

Reakce obchodu Medicinashop

Vaše důvěra a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás nesmírně cenné. Děkujeme, že jste nakoupili na Mediciashop.cz!

• Jsou to zloději při převzetí zásilky jsem zjistil že chybí zboží za 3500 Kč telefon nezvedají a na email odepsali pouze že jsem zaplatil a tím je vše uzavřeno. Mám pocit že tento obchod navedou lidé ale robotě nebo nějaké jiné bestie!

Při převzetí na dobírku jsem zaplatil 6050 Kč po otevření balíčku jsem zjistil že chybí zboží v hodnotě 3400 Kč . Zkoušel jsem se telefonicky dovolat však marně. Na mail s dotazem reakce pouze že zboží bylo zaplaceno a tím je obchod uzavřen.
    Mám pocit že tento obchod neřídí člověk ale nějaká bestie nebo robot!

Reakce obchodu Medicinashop

Mrzí nás, že Vaše zkušenost s Mediciashop.cz nebyla podle očekávání. Vaše zpětná vazba nám pomáhá zlepšovat naše služby. Rádi bychom Vás ujistili, že pracujeme na nápravě.