- nepravdivé údaje o doručování
po avizovaném doručení, žádné zboží nepřišlo a na moji žádost bylo odpovězeno, že budou informovat následující týden o stavu objednávky. Zatím nepřišel ani mail ani zboží. Jsem ráda, že jsem zboží nehradila předem.
Zboží mi bylo doručeno s 2 týdením zpožděním a v jiné barvě, na to mi obchod odpověděl ze pokud chci barvu co jsem vybrala musím čekat 7-11 týdnu. Ponechala jsem si postel v jiné barvě s 20% slevou ale postel je hrozná, vše bylo sestaveno podle manuálu a jen při mírném otočení nebo zvednutí hlavy postel začne neuvěřitelně křupat že jsme oba s přítelem okamžitě vzhůru. Jen za tuhle noc to bylo 5x. Rozhodně nedoporučuji.
Komoda dosud nepřišla, ale ani jsem nebyla informována o stavu objednávky.
po 14 dnech stále nevím kdy bude zboží doručeno...
- lživé údaje o době dodání - dvojnásobná čekací doba
datum objednání zboží 21.11.2017. Do dnešního dne (15.12.2017) stále čekáme na doručení. Dle telefonátu s vámi, čekáte na rozvoz zboží na sever Moravy, neboť nám vyšla doprava zdarma. Tohle je velmi nefér jednání. Poslední nákup u vás.
- Postel je 2m a matrace je 195. Chybí 5 cm to je dost.
Dodali mi jiné zboží než bylo objednané. Budu je vracet.
- dlouhá čekací doba po potvrzení objednávky, nikdo se z obchodu neozval, nebylo sděleno, kdy je obchod schopen vyexpedovat objednávku
- Neochotný řidič, sám nebyl schopen vyložit zboží z auta , bylo mi podáváno do ruky s tím, " to je lehké, to unesete".
- Obchod nedoporučuji
vůbec nevím, co se stalo, zkrátka objednávka byla zrušena.
- Přírodní materiál
- Realita stejná jako obrázky na internetu
- Hodili mi to před barák na chodník v mokru, což mi nepřijde úplně vhodné
- Zapomněli mi poslat všechny šrouby, takže jsem nemohla postel dodělat a sestavit
- Prkna, které tvořily rošt, nebyly všechny stejně dlouhé nebo aspoň přibližně, takže při montovani mě to na jedné straně nevystacilo, takže zase jsem nemohla postel dodelat
- Když jsem se snažila dovolat na zákaznickou linku, abych jim sdělila problém se šrouby, ve všední den a ve správnou dobu, nikdy telefon nezvedal
- Návod, který jsem dostala k sestavení postele byl naskenovany na krivo a polovina pokynu nesla přečíst, nehledě na to, ze ten návod je opravdu chudě napsaný a ne všichni jsme technické tipy.
- Žádnou nevidím
- Dlouhá doba dodání
- Plesnivé dřevo
- Popraskané dřevo
- Špatná povrchová úprava
Doba dodání byla neskutečné dlouhá a celá postel je špatná. Přišlo mi plesnivé dřevo, popraskané dřevo se špatnou povrchovou úpravou. Jenom, co jsem si lehla na postel (60kg), tak praskla středová příčka! Reklamace vypada takto: Zasílají pouze novou příčku a 2 laty do roštu, které byly plesnivé. Jediné malé plus vidím v komunikaci. Nedoporučuji.
zatím těžko říct:) 22 dny a stále čekám na objednavku, dnes jsem volal a bylo mi řečeno, že se s objednavkou "stal nějaký problém". Komunikace OK, ale mohli by mě o takových věcech oznamovat i průběžně sami.
není co hodnotit, nic se neděje
- Komunikace
- Špatné dodací lhůty
22.6. 2017 objednáno zboží (mělo být dodáno do 14 dnů), 23.6. potvrzená objednávka a od té doby obchod nekomunikuje.
- Absolutní nezájem ze strany prodejce , komunikace nulová , délka dodací lhůty překročila 3 týdny , po e-mailu mi bylo sděleno že byla zásilka omylem expedována a následná přeprava stornována.
- Více jak o polovinu rychlejší dodání oproti slibovanému termínu
- Přesný počet součástí, nechyběl jediný šroubek
- Viditelně poškrábané díly nábytku
Objednala jsem si nejen rošt, ale i matraci a celou ložnici. Zatím nic nedorazilo, tak nemůžu hodnotit kvalitu vašeho obchodu.