- není popsáno, že zboží je v totálním demontu a k sestavení je zapotřebí nejen zručnost ale i potřebné nářadí
obchod se chová sice slušně, ale není schopen vyřešit situaci, kdy zákazník je zaskočen tím, že mu přijde sada prkýnek, pantů a šroubů místo vyfoceného zboží
- vstřícné jednání
- pouze protahují termín a nakonec nic nevyřídí
raději neobjednávat
nakoupila jsem, ale do dnešní doby mi nábytek nedorazil, ani jsem se nedozvěděla, kdy mi ho přivezou. Nemůžu si naplánovat nebo vzít dovolenou v momentě, kdy si vzpomenou nábytek přivézt ... plánovala jsem ji tak, aby na dovoz jsem byla doma...
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den paní Radmilo, celou situaci jsem ověřoval, komody dorazí k nám na sklad začátkem týdne budou doručovány naším rozvozem a budete informována předem. Zboží jste objednala 24.6. u komod je dodání 4 týdny. Objednávku zvládneme dodat v termínu. Určitě o tom budete informována. Pokud máte další dotazy, můžete se na nás kdykoliv obrátit. S pozdravem, Tým maxi-postele.cz
Snad se dočkám, ale měsíc na takový kousek je hodně.
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den, omlouvám se, dodání police se nám komplikuje. S výrobcem jsem ve spojení a pevně věřím, že v příštím týdnu dorazí k nám na sklad. Obratem budeme odesílat. S pozdravem, Michal maxi-postele.cz
obchod ok, ale zboží uplně na prt. Nesedělo nic, podle mě made in Poland. SHIT !!!!
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den Martine, děkujeme za zpětnou vazbu, určitě by bylo lepší kdybyste se s námi spojil. Postel bychom Vám vyměnili. Tyto postele odesíláme každý den, ne vše se dá před odesláním 100% kontrolovat. Ale pokud je zákazník nespokojený, tak vše se snažíme rychle řešit :). S pozdravem, Michal, maxi-postele.cz
- Matrace neodpovídá střední tvrdosti,nedá se na ni spát,tak ze bohužel vyhozené peníze. Jsme jak na trampolíně
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den, bohužel taštičková matrace takové vlastnosti má, vše je uvedeno v popisku a podle tabulek výrobce je středně tvrdé tuhosti. Každopádně v takovém případě nás stačí kontaktovat a v rámci zákonné lhůty 14dnů se dá matrace vyměnit za jinou. U nás na skladě můžete matraci vyzkoušet a vybrat tu, která Vám vyhovuje nejlépe. S pozdravem, Tým maxi-postele.cz
Již nikdy více,poslali jste mi postel s kkůrou na dřevě.Je to hnus.
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den, omlouváme se, tuto postele prodáváme každý den ve velkém počtu. Snažíme se nahlížet do kartónů a zboží kontrolovat. Tato situace lze vyřešit jednoduše, stačí nás kontaktovat [email protected] a vadný díl Vám vyměníme. S pozdravem, Tým maxi-postele.cz
- Zatím jsem na žádné nenarazila.Po objednání jsem 9 dní čekala,až po upozornění byla objednávka vyexpedována.Přitom bylo vše na skladě.
- Véélmi dlouhá dodací lhůta a špatný výběr dopravce, ale to už je jiná kapitola.
Už si tam nikdy nic nekoupím!
Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den paní Eliášová, vaše objednávka byla zařazena do rozvozu. Bohužel rozvoz byl díky jiným komplikacím přesunut na další termín. Moc se omlouváme za komplikace. S pozdravem, Tým maxi-postele.cz
- Zboží bylo uváděno se statusem "skladem" k dodání ihned. Bohužel i po 10 dnech jsem neobdržela žádnou informaci, kdy bude zásilka doručena.
- Jediný kdo tu postel měl, jinak bychom objednávku zrušili
- Na žádný z telefonů se nelze dovolat, na žádný z e-mailů nikdo nereagoval. Jediná reakce byla na objednávku.
- Pozdní dodávka bez omluvy nebo upozornění na náhradní termín
- Vůbec nechápeme jat může takto pracující obchod fungovat
Pozdní dodávka bez omluvy a dohodnutí náhradního termínu
Nulová možnost jakékoli komunikace zákazníka s firmou (všechny e-maily a telefony bez reakce)
Z výše uvedených důvodů rozhodně nedoporučuji obchod využít, nervové vypětí zda zboží dorazí či ne za to nestojí. Měli jsme smůlu, že objednané zboží nikde jinde neměli.Reakce obchodu Maxi postele
Dobrý den paní Kocmanová, toto bude nějaký omyl, který nás bohužel poškozuje. U nás jste objednala matraci, objednávka byla námi přijata 16.3. a 17.3. doručována. Příště si prosím dobře zkontrolujte kam zápornou recenzi napíšete. Doležal, maxi-postele.cz
- Kvalitní produkty za dobrou cenu, vstřícná komunikace, dobrý dovoz.
- zatím o žádných nevím
Přesně takhle podle mě by měl nákup přes eshop vypadat, rychlé, jednoduché, v případě dotazů vstřícná komunikace. Za mě super!
- obrázek byl zavádějící,postel je velmi nízká a šuplík malý a rovněž nízký
pořádně si zvažte,zda není lepší nábytek kupovat po shlédnutí v kamenném obchodě,fotky jsou načančané a zavádějící
- objednáno a nedodáno ,dvakrát telefonicky urgováno a nic
bída
V tomto obchodě jsem objednala sedací soupravu a postel. 2 dny po uskutečnění objednávky mi bylo emailem sděleno, že sedací souprava je u dodavatele v mnou požadované barvě vyprodána a jejich chybou nebyla odstraněna z nabídky. Byla mi nabídnuta v jiných pro mě nevyhovujích barvách, takže jsem sedačku zrušila. Co se postele týče, ta sice přišla v pořádku, ale překvapilo mě, že eshop postel uvádí s dostupností skladem, ale doručena mi byla až 12. den po odeslání objednávky. Kvalita dopravy nestála za nic - dopravce mi přivezl postel, zaparkoval na rohu domu a zavolal mi, že už je před domem. Došla jsem k autu se synem, tam nám vrazil do ruky nezabalený rošt, sáček se šroubky, návod, 3 krabice a matraci, nechal si zaplatit a odjel. Předpokládala jsem, že doprava i v tomto obchodě funguje stejně jako všude jinde, kde dopravce běžně doručí zboží k prvním zamykacím dveřím tzn. ke vchodovým dveřím do domu. Já dostala zboží na rohu ulice na chodníku cca 40 metrů od hlavních dveří domu.
Přesto, že objednané zboží bylo skladem, dodací lhůta byla na můj vkus dlouhá. Když se stále po zaplacení předem nikdo neozýval, telefonicky jsem se na dodání dotazovala. Bylo mi sděleno, že zboží odešlou do konce týdne, s čímž jsem byla nespokojená, jelikož bylo zaplaceno již z předešlého týdne a měli jsme ho na pátek k narozeninám. Paní byla ochotná a že v tom případě tedy pošlou dříve. Postel dorazila tedy ve čtvrtek, avšak chyběl k ní rošt. Místo něj dorazil balík pro jiného zákazníka. Volala jsem na přepravní společnost a tam mi bylo řečeno, že se jedná o chybu odesílatele, volala jsem tedy odesílateli a tam mi bylo řečeno, že se jedná o chybu přepravní společnosti a se mi někdo ozve, špatný balík vyzvedne a doručí nový. Netuším, čí to byla ve skutečnosti chyba, ale doposud se mi nikdo neozval a je už úterý dalšího týdne! Pondělí byl sice státní svátek, takže je jasné, že tím se to protáhlo, ale stejně. Dcera tedy dostala k narozeninám postel, na které doposud nemůže ležet, zatím marně čekáme na rošt a jiní zákazníci zase na balík, který leží u nás. Chápu, že se to může stát, ale vzhledem k tomu, že pracuji v logistice, vím, že takovéto situace lze vyřešit rychleji. Takže já jsem celkově nespokojená, jelikož pokud je nějaké zboží skladem, tak já osobně jsem v dnešní době zvyklá ho obdržet obratem, v opačném případě mají na delší dodací lhůtu zákazníka upozornit, a to když ne na stránkách, tak alespoň v průvodním e-mailu. Navíc když potom nastane nějaký takovýto problém, očekávala bych rychlejší řešení, nebo alespoň zákazníka o průběhu řešení informovat. Na druhou stranu musím říci, že paní z obchodu, se kterou jsem zatím dvakrát telefonicky hovořila, byla velmi milá a ochotná. Doufám, že zítra už nám rošt tedy dovezou.
- přehlednost stránek
- nízké ceny
- nekvalitní zboží
- neodborný personál
Koupili jsme jeden z předpřipravených setů - "Postel Daila 140 cm + pružinová matrace + pevný rošt - bezbarvý", u kterého bych očekával, že bude vyladěný a všechny části do sebe budou zapadat. V průběhu užívání postele jsme však narazili na mnoho nedostatků.
- propadající se rošt, protože měl o něco menší rozměry než postelí vyžadovaných 140 cm
- rupající šoupátka u lamelového roštu, kterými se nastavuje odpor jednotlivých zón (v průběhu komunikace s obchodem jsme byli ujištěni, že ačkoliv je naše společná váha vyšší, než je deklarované maximální zatížení roštu, takže to rošt vydrží -> nevydržel)
- rozpadající se rám postele, který v jednom místě někdo zapomněl slepit
- postupem času se nám urvala lišta, na které leží rošt, jelikož byla ke konstrukci postele připevněna jen za pomocí několika vrutů
- úplně nakonec nám odešla matrace, která vydržela cca 3 roky
Sečteno podtrženo, v tomto obchodu už bych si pravděpodobně další postel nekoupil.Reakce obchodu Maxi postele
děkujeme za vyčerpávající komentář a moc nás mrzí Vaše nespokojenost. Bohužel ale není možné identifikovat, které zboží jste před třemi lety u nás zakoupil. Píšete o pevném roštu, vzápětí o lamelovém. Co se postele týká, tak pokud jste zaznamenal problém s rámem, měl se řešit ihned a tím nedopustit, aby v důsledku toho došlo k odtržení nosné lišty roštu. Jakákoliv vada se na zboží objeví, se má řešit neprodleně, nikoli po třech letech používání a přetěžování. S pozdravem maxi-postele.cz -
- Dodací lhůta dlouhá a to je zboží skladem.
Skvela komunikace,ale zbozi v sílenem stavu,jen kvuli tomu,ze jsme jiz nemeli cas na reklamaci zbozi jsme ji neprovedli,rozhodne uz zadny dalsi nakup.
- Dlouha cekaci lhut, ackoli v e-shopu bylo uvedeno ze mnou objednane zbozi je skladem.
Dlouha dodaci doba i u veci ktrre jsou skladem.
Objednala sem 22.12. postel s tim ze bude skladem za 14 dni ...cekam porad na zpravy z obchodu jak to vypada s objednavkou a zatim nevim nic.