Matrace byla špinavá.
- Velmi rychle dodáno.
Pro spaní velmi zapáchá,snad se časem vyvětrá.Příjemně se na ní leží.Horní část měkká.Neprohne se,ani pod 100kg.Za mě dobrý.
Matrace nebyla doručena v nabízeném termínu cc 48 hodin od objednání. Odchod dle mého používá nespolehlivého dopravce. Nejsou žádné info (mail nebo sms) o termínu doručení...
Reakce obchodu Matrace za hubičku
matrace skladem expedujeme každý pracovní den při zadání objednávky do 12:00 s předpokládaným dodání násl. pracovní den.
Vaší objednávku jste zadala ve 13:52 dne 21.6. (pátek), expedována byla hned násl. pracovní den a to 24.6., z naší strany tak bylo expedováno jak uvádíme. Emailem Vám byla zaslána informace o expedici v den odeslání zboží s číslem pro sledování zásilky.
Pokud došlo ke zpoždění doručení ze strany přepravce, za to se moc omlouváme. Používáme dopravce PPL i DPD.
Hezký den
- dlouhá dodací lhůta, která by se bez urgence protáhla minimálně na 3 dny
Reakce obchodu Matrace za hubičku
u plateb bankovním převodem se zboží expeduje vždy za 1-2 prac. dny od doručení platby, informujeme o tom zákazníky v popisu způsobu platby - který je zároveň součástí potvrzení objednávky.
Objednávky s platbou na dobírku expedujeme každý pracovní den do 12:00 s předpokládaným doručením násl. pracovní den.
Hezký den
šmejd..
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Prosíme o bližší info s čím nejste spokojen, dejte nám prosím vědět emailem na [email protected], děkujeme
Klamavá reklama 24 hodin doručení NESMYSL. Matrací, která byla skladem a měla být doručena do 24 hodin jsem objednal a zaplatil v pondělí 29.4.2024 v 6.30 hodin v pátek 3.4.2024 jsem se telefonicky dotazoval kdy bude doručena. Paní mi sdělila, že v pondělí 6.5.2024, že doručení do 24 hodin není garantováno a pokud na doručení spěchám mohu si pro ni zajet do Ostravy.
Reakce obchodu Matrace za hubičku
matrace expedujeme každý pracovní den do 12:00 s předpokládaným dodáním násl. pracovní den (24h), 90% zboží máme skladem (tj. přes 2000 ks matrací k okamžité expedici).
U plateb bankovním převodem upozorňujeme zákazníky, že k expedici zboží dojde za 1-2 prac. dny od zaúčtování platby. (je to uvedeno přímo při výběru platební metody + v potvrzujícím emailu.), Vaše zásilka byla kvůli státnímu svátku 1.5. expedována 2.5., Z naší strany jsme udělali vše pro to, aby bylo expedováno co nejdříve, samotné doručení je však v rukách přepravce a není možné jej ovlivnit. Pravděpodobně jste mluvil telefonicky s přepravcem a ne s naší zákaznickou linkou, pobočku v Ostravě totiž nemáme.
Pokud tedy na dodání spěcháte, vždy je lepší volit platbu dobírkou.
Hezký den -
- neodpovídá výška matrace
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Mrzí nás negativní hodnocení. Matrace balené v komprimovaném balení je nutné nechat alespoň 48hod volně ložené, aby se mohly vrátit do původní velikosti, tak jak je uvedeno v popisu na našich stránkách tak i v přiloženém návodu u matrace.
Pokud ani po této době matrace nemá deklarovanou výšku vč. daných tolerancí, zašlete nám prosím fotografie do emailu, zajistíme samozřejmě její výměnu.
Nicméně u objednaného typu matrace je toto první reklamace výšky (v prodeji přes 5 let), ujistěte se také prosím, že Vám nebyl dodán jiný typ matrace kontrolou výrobního štítku na matraci.
Děkujeme
- Za tu cenu mělo být jádro jen z visco pěny a ne 50 procent obyčejného puru
všechno Ok do doby než jsme vybalili matraci. Měla být vysoká 12 cm
ale ani po 48 hodinách rozbalení není vyšší než 11 cm. Matrace je na
příležitostné vyspání, ale neznamená to, že je jiná než nabízená. -
- Matrace máme 3týdny a stále strašně smrdí. Museli jsme dát z ložnice do vedlejšího pokoje, který se nepoužívá a čekáme zda se ten smrad někdy vyvětrá. Takhle jsou nepoužitelné!
Děkujeme za hodnocení.
Nově vybalené matrace mohou mít specifické "aroma novoty". Toto aroma, může být znatelné ihned po vybalení matrace a zpravidla po několika dnech vyprchá, doporučujeme matraci běžně používat a případně více větrat prvních pár dní, pokud je aroma více znatelné.
Ujišťujeme Vás, že matrace jsou vyráběny z certifikovaných materiálů a také, že veškeré výrobní procesy jsou dodržovány i s ohledem na certifikaci ISO a velmi přísné požadavky na výrobu zdravotnických prostředků, mezi které jsou matrace FAVORIT zařazeny.
Posouzení “aroma” nové matrace je však subjektivní záležitostí, pokud Vám znemožňuje její používání, zajistíme její stažení a zaslání výrobci k posouzení reklamace v souladu s naším reklamačním řádem.
Je pro nás důležité, aby byli zákazníci s našimi matracemi 100% spokojeni.
Budeme rádi, když nás budete kontaktovat, abychom mohli situaci vyřešit.
Děkujeme -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Zatím nic nedodáno,v nabídce bylo,že je zboží na skladě. Objednáno od 12.12.2023,tak nevím?????
- Neposkytuje pravdivé informace o výrobku
Matrace Topper Orginal 200x90x5 cm má ve skutečnosti po doručení pouze 190cm
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Informace u výrobků uvádíme pravdivé, nemůžeme si dovolit to tak nedělat.
V tomto případě je však možné, že Vám byl chybou ve výrobě dodán jiný rozměr případně došlo k záměně zásilky, zašlete nám prosím fotografie měření + fotografii výrobního štítku na email, zajistíme výměnu na naše náklady. Zároveň je také nutné u všech komprimovaných matrací/topperů je nechat alespoň 48 hod vybalené, aby se mohly vrátit do původního rozměru.
Děkujeme -
Sice jsem si objednala matraci výška 18 cm, ale ve skutečnosti je to 15 cm.
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Děkujeme za hodnocení. Matrace v komprimovaném balení doporučujeme nechat vybalené alespoň 48 hodin, aby se vrátily do původního rozměru (jak je uvedeno v popisu matrace tak i v přiloženém návodu v balení). Pokud ani po této době deklarovaný rozměr nemá (vč. uvedené tolerance), zašlete nám fotografie do emailu na [email protected], zajistíme na naše náklady rychlou výměnu + přidáme polštář jako omluvu.
Věříme, že budete s našimi matracemi spokojená, tak jako desítky tisíc našich zákazníků. Děkujeme -
- neochota reklamované zboží vzít zpět
matrace kterou nabízí jako tvrdou je měkká!!!! Jsem absolutně nespokojen.
- Snadný nákup rychlé doručení
- POZOR! Zboží neodpovídá očekávané kvalitě
matrace je měkká a propadá se! Rozdíl mezi Soft & hard side nějak nepocituji.. + pěna & vrstvy se rozlepují :((( potřeboval jsem tužší ale odesílání z5 již nepřipadá v úvahu.. staré eko. zlikvidovány.. Tzn Nejsem zatím vůbec spokojený s tímto obchodem. NEDOPOTUČUJI!
Uvedená výška matrace je nepravdivá.
- před objednáním zboží vstřícná komunikace
- po týdnu používání proležený důlek (při zátěži 70 kg)
- po výzvě obchodu k řešení nastalé situace neochota, nepříjemné jednání
- matrace vrácena ve 14 denní lhůtě, peníze vráceny firmou v nejzazším možném termínu (za 12 pracovních dnů po odeslání zpět)
velké zklamání
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Děkujeme za hodnocení, mrzí nás, že Vám matrace nevyhovovala.
Naší prioritou je kvalitní zákaznický servis a příjemné jednání, jak se můžete přesvědčit v ostatních recenzí našich zákazníků.
Naopak jsme velice nápomocni zákazníkům i při vrácení či výměně nevyhovujícího zboží, nejen při jeho prodeji. Pokud s Vámi někdo komunikoval neochotně velice se omlouváme a samozřejmě věc vyřešíme interně s naším týmem.
Po takto krátké době jsme ještě reklamaci na proležení neřešili - objednaného typu prodáme tisíce ks ročně.
Matraci jsme proto nechali zkontrolovat a nevykazuje žádné známky proležení, pravděpodobně se tedy jednalo spíše o nevhodně zvolený typ matrace.
Co se týče vrácení peněz - peníze byly vráceny bezodkladně po přijetí matrace a jejím zkontrolování v zákonem stanovené lhůtě.
Jan, matracezahubicku.cz -
- Matrace nemají deklarované rozměry
- Místo 90 cm šířky jsou 94 cm široké a nevejdou se nám do postelí.
Reakce obchodu Matrace za hubičku
Děkujeme za hodnocení. Matrace v komprimovaném balení doporučujeme nechat alespoň 48 hod. volně ložené aby se vrátili do původního rozměru, - tak jak je uvedeno v popisu matrace i v přiloženém návodu.
Pokud ani po této době deklarovaný rozměr nemají, stačí nám zaslat fotografie, zajistíme jejich výměnu na naše náklady.
Je také možné, že byl zabalen chybou ve výrobě jiný rozměr, jelikož takovéto reklamace řešíme velmi zřídka.
Hezký den, Jan, Matracezahubičku.cz