Velmi kvalitní matrace, opravdu dobře se na nich spí, kupuji opakovaně jak pro nás dospělé, tak i pro děti, od žádného jiného výrobce už nekupuji!
- Komunikace
Skvělý poměr cena/výkon !
spokojenost rychlost
- výhoda - vyrobí matraci na jakýkoliv požadovaný rozměr
Kvalitní matrace, vyrobené přímo na míru. Sice se déle čeká, musí se platit dopředu což je logické, ale s výrobkem jsem spokojena. Tentokrát mi ještě matrace nedorazila - objednáno a zaplaceno před šesti dny, ale mám již dlouholetou zkušenost s firmou. Jediná výtka - při poslední dodávce matrace - někdy před dvěma, třemi lety - byl přepravce velmi neochotný a to tak, že si to dodnes pamatuji.
Dobře fungující e-shop.
Ok
- Zboží přišlo ještě dříve, než byla uvedená doba na výrobu. Obchod nás informoval,že už matrace vyrábí,že je expedují - dobrá komunikace se zákazníkem.Matrace přišly zabalené tak,že se na nich dalo rovnou spát :)
- dobrá komunikace, dobrá dodací doba
- Kvalitní zboží
- Český výrobek
- Ochota zaměstnanců
- Výborná komunikace
Česká firma se skvělými matracemi a výborným týmem lidí.
- Kvalita
Jsem nadšený, užasne madračky za více jak přijatelnou cenu. Určitě ještě koupím další.
- Rychlost dodání objednávky
- Vzhledem k dovolené, jsem potřeboval objednávku na odložené datum a bylo dodáno přesně.
Výborná komunikace obchodu, rychlé dodání od přijetí objednávky.
- Rychlost výroby, dodání a kvalita
zboží dodáno dříve než v uváděné lhůtě
- ceny
- výběr
- přístup
Na mne trochu nejasnosti na webu.
naprosto perfektní komunikace obchodu a vstřícnost se vším co jsem potřeboval domluvit. Termín dodávky byl delší na moje přání, požadované datum dopravy obchod splnil. -
- Kvalita zbozi
- Rychlost doruceni
- Možnost vyrobit matrací na míru
Matrace purtex jsou kvalitní a moc nám vyhovují. Do obchodu se vracíme. Jinde prakticky nekupujeme.