- Rychlé dodání, velmi dobrá komunikace, kvalitní zboží.
- Díky za kvalitní dodávku
- můj účet na internetu, resp. průběh objednávky se neaktualizoval, bylo to velmi matoucí, stále tam viselo že čekáte na platbu, přitom jste už vyráběli, díky
Není co dodat. Komunikace klasická vše OK.
matrace byla dorucena v terminu a o aktuálním stavu objednavky jsem byla prubezne informovana, velka spokojenost
- Skvělá komunikace s obchodníkem
- Rychlé dodání, včetně výroby
- Pečlivě zabaleno
Objednal jsem si matraci z PURTEXU, protože jsem si chtěl nechat vyrobit matraci na míru, za cenu, kterou si mohu se svou výrazně prodprůměrnou mzdou dovolit. Jde o matraci záměrně tvrdou, a takovou jsem také dostal. Včetně pěkného potahu s příměsí bambusových vláken.
Matraci již používám, a zcela splnila moje očekávání :) -
- Vse super
- První zkušenost a velmi dobrá. Kvalitní matrace, přehledný web.
Žádnou jsem nenašla.
Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost s informacemi o průběhu obchodu a o termínu doručení, kvalita matrace splnila očekávání.
Super kvalita a cena. Rozměry na míru a doprava zdarma.
Kupoval jsem několik matrací a vždy velká spokojenost.
Máme s Vámi dobrou zkušenost. Máma od Vás i postel, matrace, noční stolky (už od roku 2015). Obchod vždy vřele doporučuji.
Spolehlivost.
- Dobrá komunikace
- Skvělé matrace
Kvalitní matrace, milý personál
- Na matraci se super spí
- Poradili mi na chatu jakou matraci vybrat
- Eshop nedal vedet,ze jiz matraci posila, az prepravni služba rano sms bez casu doruceni. Pak na honem zarizovat prevzeti.
Rychlé dodání.
Obchod super, sortiment super, ovšem vše si člověk musí naštudovat, v prodejně neochota, nevěnují se vám, nic vám o matracích neřeknou, ukáží vám vybranou matraci a zmizí, při vyzvednutí opět divný přístup, neochota pomoct naložit do auta, trochu nás to tam zklamalo
Nákup zcela bez problémů. Matrace je ale dost tvrdá, kupovali jsme stejný typ před mnoha lety, a byla jiná.. rozdíl v tvrdosti překvapil. Určitě doporučuji s matraci radši vyzkoušet v obchodě před zakoupením.
Rychlé vyřízení a dodání, přestože se nestandardní rozměr 160 x 200 vyráběl. Spokojenost
- Široký sortiment
- Dobré ceny
- Spolehlivé doručení
- Dobrá komunikace obchodu
- Velký výběr
- Matrace asi ok
- Kvůli atopii a astmatu jsem vybrala potah "greenfirst" a při rozbalení neuvěřitelný zápach desinfekce. Nedalo se být v bytě několik dní a už je to 3. týden a stále je to cítit, i když matraci denně větráme. Rozhodně nedoporučuji, pokud kupujete do obyvaného bytu!