• skvělé zaučení základních funkcí, milé jednání, sympatický salon - dílna

Děkujeme :)

• Můžete se spolehnout na kvalitu látek, navíc vyrobených s ohledem na životní prostředí.
    • Už několikrát jsem nakoupila látky přes internet nebo přímo v obchodě a vždy jsem byla spokojená.
    • Dvojitá gázovina je heboučká a jako peříčko. Šiju z ní šátky. Když pak ovážete maroda tímhle šátkem, hned mu bude líp. A v chladném podzimu nádherně zahřeje krk.
    • Dodání je bleskové, v kvalitním balení v malé krabičce.
    • Kvalita látek (japonská bavlna a dvojitá gázovina) ověřena několikaletým nošením. Látky jsou stále krásně barevné a hebké.
    • Můžete si zajít do prodejny látky osahat, navíc Vám třeba i poradí se šitím. Nebo můžete šít přímo v místní dílně.
    • Ano, ceny látek jsou vyšší, ale kdo se o problematiku trochu zajímá a může si to dovolit, ten ví, že se taková investice vyplatí.

Reakce obchodu Materialistic

Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Vážíme si toho. Nejen, že nás máte ráda, ale že jste si udělala čas to takhle sepsat. Děkujeme!! A dost času i energie na šití z krásných látek - přeji jako obvykle. Z Materialistic zdraví Jana

• Rychlá komunikace, ochota.

• Velmi kvalitní Zboží
    • Nádherně a s láskou zabalené
    • Velmi příjemná komunikace

Jsem nadšená, děkuji a těším se na příští nákup.

Obchod velmi doporučuji-kvalitní a ověřené zboží! Dále jsem byla účastníkem i několika kurzů a probudily ve mě lásku k šití=)

To máme moc velikou radost. Díky a brzy na vi. Za všechny holky zdraví Jana

• Osobní přístup a zaučení - tomuto nákupnímu zážitku se nic nevyrovná.

Milá Veroniko, moc děkujeme! A také držíme palce se vším. Zdraví Jana

Rychle dodání, kvalitní a krásný výběr produktů. Opakovaně nakupuji

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme, děkujeme, děkujeme! Návraty našich věrných zákaznic jsou pro nás nejvíc motorem. Hezký den z Materialistic přeje Jana

• super personál - ochotně poradí
    • rychle připraveno

Reakce obchodu Materialistic

Ano a tak to má být :) Moc děkujeme za recenzi a ať se hezky šije a dobře nosí ...

• Krásný výběr vkusných látek

Oceňuji pěkný výběr vkusných látek, kde se nehraje na kvantitu, ale na kvalitu. Cena je možná vyšší a výběr “omezený”, ale jak pro koho :-) Kdo hledá krásné, kvalitní a vkusné látky nebude zklamán.

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rády, že jste spokojena. Čtu si i neveřejné hodnocení ohledně dopravy a mrzí mě peripetie. Upřímně z naší zkušenosti je Zásilkovna nejpomalejší možnost, jak balík získat. Výdejny GLS jsou rychlejší a většinou je tam poslané druhý den, ale zas je jich dost málo ... Ale hlavně, že máte u sebe a ať něco hezkého vznikne. Z Materialistic zdraví Jana

• Rychle připravená objednávka k vyzvednutí
    • Dobrá komunikace emailem
    • Možnost vyzvednutí zdarma v prodejne

Reakce obchodu Materialistic

Všechno, jak má být :) Jen ty recenze na heuréce čteme o týden později :) Děkujeme!

• komunikace
    • rychlost

Po drobnější reklamaci, rychlá, skvělá reakce.

Jsem naprosto spokojená, krásné látky, výborná komunikace obchodu se svými zákazníky

Celkem O.K.

Můj první nákup u tohoto prodejce, on-line, před ním telefonické zodpovězení dotazů na výrobek. Milé jednání, mohu pouze doporučit.

• Rychlá a srozumitelná komunikace
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Zboží ve vysoké kvalitě

• Krásné látky! Příjemný a útulný prostor!

Absolvovala jsem kurz První něco na sebe s lektorkou Andreou. Odnesla jsem si nejen několik jednoduchých a krásných střihů, podle kterých jsem si ušila halenku, kolovou sukni a legíny, ale především spoustu užitečných "vychytávek" pro další šití a skvělý pocit. Lektorka Andrea je profesionál a zároveň velmi milá a trpělivá instruktorka šití. Všem moc doporučuji.

Reakce obchodu Materialistic

Milá Veroniko, moc děkujeme za hezkou recenzi. A hlavně jsme rády, že jsme pomohly posunout šicí skills. Andree ráda vyřídím a budeme se zase někdy těšit u nás. Z Materialistic zdraví Jana

• Vstřícnost, ochota, milí lidé, bezvadná komunikace.
    • Zaškolení k chodu stroje je velikou devízou, zvláště pokud máte starý stroj (po babičce) a kupujete si nový (hodně nový :-).

Vřele doporučuji.

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme za recenzi, máme z ní radost a ať se dobře šije!! ;)

• široký výběr
    • vysoká kvalita nabízených materiálů + zohledněná udržitelnost
    • skvělá komunikace
    • rychlé vyřízení objednávek
    • příjemný, široký zákaznický servis

• Rychlé odesláni
    • krásné materiály