- Materialistic ? - šicí rodina, díky za Vaši práci dámy !
Reakce obchodu Materialistic
Ach ... škoda, že to tady nepodporuje emotikony. Kiss and hug a spoustu šicí radosti.
- Super!
Moc milí a vstřícní, snaha poradit, doporučit a posdílet zkušenosti...doporučuji
Obrovska vstricnost a ochota jak na kursu tak i v pripade objednavek
- Ochota, skvělá komunikace, profesionalita, vášeň pro obor, v němž působí, mimořádně kvalitní zboží
- kvalitné a krásne látky
- rýchle dodanie
- k látke sa mi automaticky ponúkla ladiaca niť, inak by som sa nite neodvážila kupovať podľa obrázku na internete
S nákupom som veľmi spokojná, dajú sa objednať aj samostatné vzorky, takže ak si nie ste istí, či budú dve látky k sebe ladiť, alebo si nie ste istí materiálom/gramážou látky tak je to super vec objednať najprv vzorky. Doručenie bolo rýchle.
rychlost s odesláním objednávky
- Skvělá komunikace a úžasná lektorka, příjemně strávený čas na kurzu. Dalo mi to opravdu hodně
- rychlé dodání zboží
Velmi milá obsluha, ochotná.
Jako vždy velmi krásné látky a z nichž dýchá péče. Děkuji i za krásný vzoreček viskózy. Je to velká radost vždy vybalovat tu nádheru. Oceňuji pečlivý výběr materiálu v nabídce. Už se těším na to, co z nich vznikne
Reakce obchodu Materialistic
Děkujeme za krásnou recenzi i za všechny návraty k nám. Moc si vážíme obého!! Přejeme hodně radosti - ať se dobře šije a krásně nosí. Zdraví Jana
Byl mi doručen email o dostupnosti zboží a celkově velmi rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Materialistic
To jsme rádi, tak to má být :) Děkujeme za recenzi a věříme, že budete s látkou spokojena.
- oslovilo mě portfolio kurzu, které umožňuje i začátečníkům posunout se od šití hranatých věcí a polštářků někam dál. Vyhovovalo mi, že jsme si mohli vyzkoušet různé techniky - šití na overlocku, kapsy, knoflíkovou dírku, všívání skrytého zipu apod...
- díky hlavně vstřícné milé a ochotné lektorce Andree - trpělivě nám vše vysvětlila; dohlédla, aby nám pod rukama vzniklo kvalitní dílo. Zvlášť si vážím toho, že Andrejka byla otevřená i různým variantám - díky ní jsem si mohla např. k původně bezkapsové sukni přidat kapsy, ačkoliv to pro lektorku znamenalo, že se stará o pět lidí, z nichž každý má svůj šicí projekt v různém stadiu. Přesto nás všechny zvládla s přehledem vést - klobouk dolů.
- oceňuju, že kurz je komorní, což lektorce umožnilo věnovat se jednotlivě každému účastníkovi
- potěšily mě podrobné materiály s informacemi ke kurzu, které mi po přihlášce dorazily na email
Reakce obchodu Materialistic
Milá Katko, moc děkujeme za tak podrobnou zpětnou vazbu. Vážíme si toho a máme radost, že se nám kurzy daří dělat tak, jak si myslíme, že je to správně. Andree chválu vyřídím a budeme se těšit, jestli se opět někdy potkáme. S pozdravem Jana
- Kurz vedený zkušenou lektorkou
- Dobrá komunikace
- Dílna, kde se kurz odehrával, byla dobře vybavená - různé stroje, ale i spousta střihů
V jejich prodejně/dílně v Praze jsem absolvovala kurz šití na overlocku. Byla jsem spokojená, kurz byl velmi praktický. Prodej strojů a dalších věcí z e-shopu ale nemůžu hodnotit, nekupovala jsem.
- Rychlá komunikace, krásný výběr latek
Kurz ještě nebyl absolvován.
- spolehlivost, skvela komunikace, poradenstvi s produktem
Reakce obchodu Materialistic
Děkujeme a přejeme hodně radosti při šití všem zúčastněným :)
Fantastická skúsenosť, príjemná a profesionálna komunikácia, expresné vybavenie aj doručenie. Srdečne odporúčam.
Reakce obchodu Materialistic
To jsme moc rády! Děkujeme :)
- Milý personál, ukázali mi, jak navléknout nitě, jak stroj šije.
Reakce obchodu Materialistic
Děkujeme, že jste si našla čas na hodnocení :) Přejeme hezký konec roku a dost času na šití v roce novém. Z Materialistic zdraví Jana
- Mají ty nejkrásnější a nejoriginálnější látky ze všech českých e-shopů
- Superrychlé dodání
- Věrnostní slevy
Můj nejoblíbenější e-shop s látkami.
Reakce obchodu Materialistic
Ach, děkujeme, pýříme se ... :) Hezký konec roku přejeme! Z Materialistic zdraví Jana