- Pěkný výběr
- Přehlednost stránek
- Jeden z řetízků přišel rozbitý
Když jsem vracela zboží protože se mi za tu cenu ta kvalita nezdála a taky přišel jeden řetízek rozbity…pani mi do mailu napsala že ho neuzná že jsem ho rozbila při manipulaci a peníze mi nevrátí. Nelíbila se mi komunikace.
Reakce obchodu Šperky Marre
řetízek od nás rozbitý neodešel, neboť veškeré zboží před odesláním pečlivě kontrolujeme. Navíc v tomto případě jste povinna nás neprodleně po otevření balíčku informovat o tom, že zboží přišlo poškozené, stalo-li by se tak. Informaci o údajném poškození šperku jste neuvedla ani při vrácení zboží - vrátila jste zboží s tím, že odstupujete od kupní smlouvy a nikde není ani zmínka o tom, že by řetízek přišel od nás roztržený. Díky pečlivé kontrole, kterou provádíme jak při odesílání zboží, tak i při přijetí odstoupení od smlouvy, jsme si roztření všimli.
Takže bohužel v tomto případě skutečně nemůžeme za tento kus vrátit peníze.
Dále uvádíte další mylnou informaci, a to že zboží přišlo za 5 dní. Zde jsou informace dle sledování zásilky - objednala jste ve čtvrtek večer - 2.6. v 19:37, zásilka od nás odešla hned následující den, tedy v pátek 3.6. Přes víkend vám NIKDO zboží nedoručí, bylo vám tedy doručeno hned v pondělí. Rychleji to opravdu již nejde.
Martina Řezníčková -
Prsten měl moc velkou růži, náušnice ohnuté, matné, ne tak pěkné, jako na fotce, hrot na vsunutí do ušní dírky není na středu, je na kraji.
Komunikace s obchodem dobrá, rychlost dodání také. -
Asi takhle z obchodem sem byl vždy spokojen ale niní čekám na svou objednávku ktera zatím není hotova objednano dne 6.8. dnes je 25.8 a zatím nic krom emailu že potvrzuji mou objednávku, nejspyš mají hodně práce.
- Prsteny se hned zničili
Reakce obchodu Šperky Marre
v tomto případě, kdy jste dala "nedoporučuji obchod" vám já nedoporučuji koupi stříbrných snubních prstenů, ale volbu ocelových, které vám vydrží i náročnou manuální práci. Výdrž stříbrných prstýnků je VŽDY dána tím, jak se s nimi zachází. Stříbro je měkký materiál, proto je třeba jejich volbu vždy předem zvážit. Ovšem určitě zacházení s vašimi stříbrnými snubními prsteny zakoupenými u nás není jakýmkoli pochybením z naší strany.
Martina -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Zboží je v docela otřesné kvalitě. Objednané náušnice s kameny jsou olepené lepidlem, řetízek je z ostrých, řezavých článků. Vůbec nevypadají jako stříbrné, spíš jako laciná bižuterie
Reakce obchodu Šperky Marre
mrzí nás vaše nespokojenost. O stříbrné šperky se jedná, jsou puncované puncovním úřadem. Zpracování řetízku je dáno typem řetízku, který jste si vybrala. Samozřejmě nevyhovující produkty můžete vrátit, vrátíme vám peníze.
Martina Řezníčková -
Objednala jsem stříbrný přívěsek , který rozhodne není stříbrný . Nepoužitelné, kvalita nulová .
Reakce obchodu Šperky Marre
mrzí nás vaše naprosto neoprávněné hodnocení - přívěsek ROZHODNĚ JE STŘÍBRNÝ. Je to stříbrný přívěsek ČESKÉHO výrobce, důkaz máte přímo na daném přívěsku, a to v podobě ČESKÉ PUNCOVNÍ ZNAČKY, kterou na přívěsek razí pouze český puncovní úřad. Ověřit si můžete na kterémkoli puncovním úřadu.
Pokud jste byla s přívěskem tak naprosto nespokojena a byl pro vás tak naprosto nepoužitelný, mohla jste jej do 14ti dnů od převzetí vrátit zpět formou odstoupení od kupní smlouvy.
Škoda, že jste s vaší mylnou domněnkou neobeznámila přímo nás, rádi bychom vám poradili, jak situaci řešit a jak postupovat.
Martina Řezníčková -
Kvalita komunikace a celkové e-shop super, ale kvalita zboží nic moc, jeden z piercingů upadl zavit a již nejde znovu nasadit.
- Rychlé jednání
- Dobrá cena
- Velký výběr
- Zabalení zásilky bylo nedostatečné a zásilka dorazila poškozená
- Obchod nereaguje na e-maily
Reakce obchodu Šperky Marre
omlouvám se, váš e-mail jsem přehlédla.
Co se týče zásilky, přijde nám balení náušnic do plastových krabiček a bublinek dostatečné. Bohužel jsme nepočítali s tím, že pošta bude po zásilce šlapat, až praskne jak plastová krabička, tak se ohne i její obsah.
Na e-mail jsem vám poslala odpověď - samozřejmě vám zboží vyměníme a uhradíme poštovné.
- nedodání zboží
Zboží jsem do dnes neobdržela, z obchodu žádná komunikace.
Reakce obchodu Šperky Marre
zboží jste dodnes neobdržela, protože jste zboží dodnes neuhradila! Zadala jste platbu předem na účet. Podklady k platbě vám dorazily na e-mail zadaný v objednávce. V tomto případě čekáme nejdříve na přijetí platby, až poté odesíláme zboží. V případě, že chcete zboží odeslat obratem, musíte zvolit platbu na dobírku. Pak by vám dorazilo zboží druhý den.
Jelikož nedošlo k pochybení ze strany našeho obchodu, žádám vás o odstranění negativní recenze, která je v tomto případě neoprávněná.
Martina Řezníčková -
- Po měsíci barva z prstenu slezla, dle paní majitelky s ním nesmíte řídit auto a podobné běžné denní činnosti, aby se nepoškodil.
Reakce obchodu Šperky Marre
Přejímáte má slova jinak, než byla podána, což mne mrzí. Uvedla jsem příklady, kdy každý prsten je každodenně ve styku s jinými tvrdými materiály (ano, např. volant v autě, madlo v autobuse, řidítka na kole, pak větší zátěž jako činky v posilovně....). Každá taková zátěž může na prstenech udělat oděrky. I ocelový prsten je stále šperkem a vydrží pěkný tak dlouho, jak se k němu nositel chová. Tzn. na opravdu velké námahy jako třeba do posilovny sundávat, na zahradnické práce sundávat atd.
Pokud jste měli barvené prsteny, všude uvádíme, že se jedná o povrchovou úpravu a ta je samozřejmě náchylnější, protože se neodře materiál na stejný materiál, ale barvená povrchová úprava na spodní "stříbrný" materiál. -
- Zboží nepřišlo. Naštěstí jsem neplatila předem , ale i tak to mrzí .
Reakce obchodu Šperky Marre
Dobrý den, omlouvám se, technickou chybou jsme vaši objednávku přehlédli. Mrzí mě, že jste nenapsala, vše bychom obratem napravili a zboží s velkou omluvou odeslali, než psát hned negativní komentář.
- Potvrzení objednávky mi přišlo, ale šperk nedorazil.
V obchodě nikdo nekomunikuje... volal jsem / psal jsem a bez odezvy...
Reakce obchodu Šperky Marre
po pracovní době hovory nezvedáme. U objednávky jste zvolil platbu předem na účet - v tomto případě nezpracováváme před tím, než dorazí platba na účet. Jakmile platba dorazí, je objednávka vyřízena a připravena k expedici.
Naprosto zbytečné negativní hodnocení. -
- Žádné potvrzení platby nebo objednávky, žádné informace o doručení - musela jsem 2x psát e-mail, zda přijali platbu a kdy mi bude zboží doručeno. Na to mi z obchodu napsali, že ano, a dorazí to co nejdříve. No děkuji. Už je to 14 dní a stále nic.
Reakce obchodu Šperky Marre
moc nás mrzí nastalá situace. Bohužel při velkém náporu objednávek se může stát, že poslední kus zakoupí více zákazníků najednou. Pak chybějící kus obratem stahujeme od našeho výrobce či dodavatele, což nám nyní komplikuje koronavirová krize, která komplikuje chod všeho v ČR. Běžně se toto opravdu nestává. Obratem zjišťuji, kde je problém, abych vám mohla zboží odeslat, případně okamžitě vrátit platbu zpět.
Ještě jednou se moc omlouváme. Zkušenosti s opatřeními kvůli koronaviru jsou poprvé, boužel se v tomto období občas nějaká chybka může (byť by neměla) vyskytnout. -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- bez komunikace
- bez informace o stavu objednávky (přijatá platba, posíláme, atd.)
Firma, její pracovníci opětovně nereagují. Nemám žádné info o objednávce. Hradila jsem před 14 dny - mám na to doklad. Nejedná se o částku, nad kterou bych mávla rukou (1700,- Kč).
Uz je to 10dni ale zbozi stale nedorazilo
Reakce obchodu Šperky Marre
moc se omlouvám, omylem jsem zařadila vaši objednávku k objednávkám s platbou předem na účet (tedy čekající na platbu). Dnes věc napravím a objednávka bude odeslána. -
- žádná komunika
- zasláno jiné zboží
- nulová komunikace při potížích
Reakce obchodu Šperky Marre
mrzí mě komplikace, která nastala - dodavatel zaslal pod stejným objednacím kódem stříbrný přívěsek srdíčka s nepatrně jiným vzorkem, čehož jsme si při odeslání nevšimli. Samozřejmě, jak jsem řekla telefonicky, vám bude srdíčko vyměněno za správné, příp. obratem vráceny peníze na váš účet.
Ještě jednou se omlouváme,
www.marre.cz