Byl to první nákup.

Reakce obchodu Market-online.cz

velice si vážíme Vaší důvěry a děkujeme za Vaši recenzi. Těšíme se na další spolupráci.

• Rychlost dodání zboží

Naprostá spokojenost s kvalitou I cenou

Tým Market-online.cz

Všechno naprosto OK,kvalitní zboží,komunikace s obchodem...Doporučuji

• ry
    • rychle vyřízení objednávky, zboží doručeno v pořádku

Tým Market-online.cz

• Nebylo na prodejně, z e-shopu druhý den dodáno.

Tým Market-online.cz

• Měli to, co jsem poptával, za rozumnou cenu

Tým Market-online.cz

• Velmi krátký termím dodávky. Zboží včetně ceny za dopravu má velmi slušnou cenu.
    • Žádná nevýhoda

Solidní obchod i jednání

• rychlost

• Rychle dodani

Tým Market-online.cz

Rychlé dodání, dobré ceny.

Tým Market-online.cz

Okamžité vyskladnění, naprostá spokojenost.

• Okamžité dodání

Rychlost dodaného zboží a komunikace

Tým Market-online.cz

Obchod velmi dobře komunikuje a má kvalitní zboží. pozitivní přístup a snaha pomoci. Hodnotím velmi pozitivně a doporučuji ráda všem ostatním.

OK

rychlé dodání, vše ok

Tým Market-online.cz

V loňském roce jsem u této internetové firmy "Market online" objednával to samé co teď, a s mojí objednávkou nebyli žádné problémy. Zásilka mi přišla na adresu na pobočku České pošty jako normální balík, kterou jsem zaplatil a převzal. Nebyl žádný problém s tím, že zboží je v Pět kanystrech a zásilku mi normálně poslali. Letos už je určitá změna i s platební činností. Platit se může pouze bankovním převodem, ne na dobírku po převzetí zboží. Jsou lidé, kteří si nemůžou dovolit platit bankovní kartou, a mohou platit jen na dobírku, a i u většiny firem je to bohužel takto. Pokud se mi některé zboží, kdekoliv jinde zalíbí a chtěl by jsem si ho objednat, platba je pouze přes bankovní účet. Ne na dobírku s platbou při převzetí objednávky. Jinak je to super, bez problémů. Doporučuji všem. S pozdravem Jamie Scorupco Karlovy Vary Czech Republic

Reakce obchodu Market-online.cz

děkujeme za Vaši recenzi.
    Možnosti platby se nijak nezměnily, stále má zákazník možnost objednat zboží s platbou dopředu (převodem, online bankovním převodem, online kartou) nebo při převzetí balíku na dobírku (pouze u paletové přepravy není možnost dobírky).
    Vaše objednávka obsahovala Savo 4L, které se řadí mezi nebezpečné chemikálie, které lze přepravovat pouze speciální přepravou (např. na paletě) nebo je možnost osobního odběru. Běžnou balíkovou službou tyto nebezpečné chemikálie bohužel nesmíme přepravovat. Děkujeme za pochopení.

• šíře sortimentu
    • doba dodání

Tým Market-online.cz

získala jsem výrobek, který jsem dlouho marně sháněla.
    Skvělá komunikace s zákaznickým centrem, rychlé doručení.
    Výrobek předčil očekávání - lepší než na ilustračním obrázku.

• rychlé vyřízení objednávky
    • cenově výhodné nabídky

• velký výběr
    • zajímavé ceny
    • výborná komunikace
    • rychlost vyřízení a odeslání

Byl to můj první nákup a opravdu to bylo nad ,mé očekávání. Hned po objednání informativní telefonát (nebyla originální krabice) poté odeslání a druhý den dodání. Děkuji za dáreček!! Co dodat vše OK s naprostou spokojeností! Tento obchod mohu jen doporučit!