• ŽÁDNÉ!!!!!!!!!
    • Sliby a lži

V prosinci 2014 jsem si objednal a zaplatil činel po několika měsících slibování a přesvědčování jsem vše stornoval
    Byl jsem ujišten že peníze pošlou zpět
    Již tři měsíce naně marně čekám!!!!!
    Obchod nekomunikuje
    Předchozí nákupy bez problémů

Reakce obchodu Mapex-centrum.cz

Vaše reklamace byla vyřízena v den našeho telefonického rozhovoru. Od té doby nemáme jediný zmeškaný hovor, nebo nevyřízený e-mail! Kontaktujte nás prosím, děkujeme.

• Tak vyhody su tie že doručujete aj na Slovensko.
    • Preto lebo sa mi tovar zdal kvalitnejši ako na ostatnych strankach.
    • Malo komunikacie zo zakaznikom.
    • Nedavate možnosť pozrieť si ceny aj v €.
    • preto lebo tovar som zaplatil bankovnik prevodem už asi pred 2 tyždňami a tovar mi ešte nedorazil.
    • preto lebo dlho trva doručenie tovaru.

Nakupoval som v tom obchode prto som už raz nakupoval vo vašom obchode a tovar sa mi velmi pačil.
    Zatial som malo spokojný s doručovanim tovarom.
    Nie.
    Nie preto lebo dlho trva doručenie tovaru.

• Netuším
    • Deklaruju zboží skaldem a nemají ho

• to se mi nepovedlo zjistit
    • Totální ignorance, měl to být dárek pro syna, neustálé odkládání a slibování, teda když už se mi povedlo dovolat. Maily se vrací od 29.11.2014 dodnes (16.12.2014).

Byla koupena doprodejová dvoušlapka Mapex P710TW (byla skladem). když se týden nic nedělo napsal jsem mail, který se mi vratil, ze je plná schránka. No co, to se v předvánoční čas může stát tak jsem zavolal na číslo uvedené na stránkách. K dobru jim třeba přičíst, že mi vzali telefon v sobotu. Nicméně vyjádření, že dvoušlapku nemají a že shánějí náhradu mě sice na chvíli uspokojila, ale moou výtku že mi to mohli poslat mailem a že jim nefunguje nebrali moc vážně. Prý že příští týden by měla přijít a že mi pošlou lepší za stejné peníze. Další týden se nic nedělo...poslal jsem mail...opět (nebo stále) plná schránka. Telefon, ujištování že tento týden určitě již přijde. Následující pátek, zkouška mailu a výsledek stále stejný. Telefon - prý včera přišli a dnes je budou posílat a že pry specialně mě poušlou sms jakmile bude zásilka poslána. nic nepřišlo. v pondělí (včera) odpoledne další telefon, prý to akorát vezou na poštu, dodnes do rána jsem čekal na tracking sms od České pošty a nic. Telefon v 8:30 že prý poště to blbne a že mi pošle tracking number on přímo. od té doby mi již telefon nezvedli, ve 14:22 poslána sms s tím že chci tracking number do 15:00 jinak že objednávku ruším - bez reakce. objednáno jinde

3 ze 4 pokusu o navstevu v uvedene oteviraci dobe skoncily u zamcenych dveri - udajne kvuli dodavce zbozi jinemu zakaznikovi. Po objednani zbozi mi bylo 2x (z toho jednou po me urgenci) prislibeno, ze budu v nejblizsi dobe kontaktovan - a nic. Tenhle obchod nema rad zakazniky, nebo ho vedou naprosto neschopni frajeri.

Reakce obchodu Mapex-centrum.cz

Vážený zákazníku. Pokud byla v otevírací době zavřená prodejna, jednalo se o rozvoz zboží zákazníkovi (stavění soupravy přímo u nového majitele), nebo aktuální stěhování do nových prostor v Jičíně. Ohledně zboží jste informaci dostal a dle recenzí zde, na Heurece proti zákazníkům nic nemáme, vypadá to spíše naopak. Prosím, napište neschopným frajerům na [email protected] Vaše náměty na zlepšení, určitě si z toho vezmeme ponaučení. Děkujeme a přejeme pěkný večer. Mapex-centrum.cz

Neuveritelne! Zla komunikacia, zavadanie...

Reakce obchodu Mapex-centrum.cz

Dobrý den, bohužel v jistých momentech nedokážeme ovlivnit dostupnost zboží uvedené "na dotaz" i v případě přislíbeného dodání od dodavatele. Vaše zboží bychom Vám dodali po Novém roce, což bohužel nesplňovaly vaše požadavky a tuto informaci jsme Vám sdělili prostřednictvím e-mailu ze dne 27.12.2013.
    Pěkný den. Mapex-centrum.cz