No zatím naprostá spokojenost,pak uvidíme jak bude spacák sloužit.

• super komunikace a osobní řešení
    • rychlé odeslání
    • velký výběr

Objednala jsem si nějaké zboží s tím, že ho potřebuji do určitého data, Ozval se mi pán, že to nestihnou (externí dodavatel), ale sám mi navrhnul náhradní zboží a okamžitě odeslali, takže se vše stihlo. Takže moc děkuji za takový přístup a určitě doporučuji :-)

dlouhá čekací doba

• dobrá nabídka dobrých věcí, Mountain Equipment je super

• vynikající komunikace - rychlost, ochota

Obchod doporučuji, Skvělá péče o zákazníka, výborná komunikace bez prodlení.

• Parkování hned u vchodu

Naprostá spokojenost, strašně ochotný prodavač.

Velmi milá, nápomocná a ochotná obsluha v obchodě.

• Rychlost, cena, komunikace

• Rychlé dodání,super ochotný a zkušený personál

Zboží jsem si objednal asi před třemi týdny, zatím nedorazilo, ani žádná omluva od obchodu.

• perfektní komunikace mailem i sms
    • převoz ze Vsetína do Prahy ze dne na den, netuším jak toho dosahují, ale mnoho plusů za takové služby!
    • obsluha v obchodě perfektní, ještě jednou děkuji

• Rychlé dodání

• Rychlá expedice zboží dobře zabalené

Nákup a doručení - vše OK.

spolehlivý partner

Rychle dodani.

• Přehledné stránky

• výrobek jsem vrátila a čekala opravdu dlouho na peníze, špatná komunikace s e- shopem. Peníze byli vráceny.

Reakce obchodu Makalu

Dobrý den Ilono.
    Děkuji Vám za reakci. Mrzí mne, že nejste s naším obchodem spokojena. Každopádně nás každý point zákazníka, i negativní, posune, abychom mohli naše služby zlepšovat. K proplacení částky za zboží z Vaší vrácené objednávky došlo v rámci zákonné 14 denní lhůty (splatnosti dobropisu). Ale až na konci tohoto období což mne mrzí a rozhodně to není optimální a nyní proto upravujeme procesy, aby k případnému pozdnímu vracení nedocházelo. Děkuji tedy za feedback. Překvapila mne Vaše negativní zkušenost s komunikací. Budu rád, pokud se na nás obrátíte a problém více rozvinete. Na komunikaci si zakládáme a jak je z dalších recenzí patrné, tak ji zákazníci považují za kvalitní. Zákazník je u nás informován v každém procesu objednávky. Předem zná předpokládané datum doručení a má zprávu o každém kroku objednávky. V případě nestandardní situace, posunutí termínu atd, vše hned komunikujeme a mnohdy kolega Kuba volá a řeší osobně. I ve Vašem případě reagoval na Váš mail ohledně čekající platby a případ posouval na mne k vyřízení.
    Děkuji a přeji hezký den, Josef

vše v pořádku