• Výborná komunikace a ochota obchodu
    • Dobrý výběr
    • Rychlost dodání

Doporučuji. Skvělý výběr. Vstřícnost.

Rychlé, bez problémů

Dokinale

• kvalita

• OPERATIVNOST A NAPROSTÁ VSTŘÍCNOST

Zatím nevím. Zboží zatím nedorazilo.

• Rychlost

Zboží jsem od objednání obdržela do dvou dnů. Zboží dorazilo pečlivě zabalené a v pořádku.

• ..RYCHLOST I KVALITA

RYCHLOST, KVALITA , VÝBORNÁ KOMUNIKACE

rychlé vyřízení objednávky i dodání

Zdravim, nepochopil jsem kapesnicky, které byli součástí dodávky. Když už tak by měli být stejné barvy a vzoru k objednané kravatě???...

Reakce obchodu Luxusní pánská móda

právě probíhala akce Kapesníček zdarma k objednané kravatě. Proto jste také dostal tyto kapesníčky zdarma.

Barevné ladění je u kapesníčků celkem volné, drží se zásada, že by barva neměla být stejná jako barva kravaty. Můžou se však spojovat méně obsaženými barevnými prvky, např. Kravata má úzký modrý proužek, tak kapesníček může být modrý. Nebo se dá ladit k barvě saka, košile, bot, ponožek... Každopádně je vždy lepší mít kapesníček nějaký, než žádný!!:-)

• velký výběr
    • rychlost dodání

Vše perfektní,rychlé dodáni, kvalitně zabaleno. Doporučuji

• Kvalita
    • Cena
    • Sortiment

Jsem spokojen s průběhem nákupu s nabídkou i s produktem. Dnes je velkým trendem nahrazovat klasické vázací motýlky šitými verzemi, které jsou sice jednodušší na nasazení, bohužel ale neudělají tak dobrý estetický dojem jako právě zde nabízené klasické vázací motýlky. Naučit se jej vázat není až zas takový problém a proto doporučuji všem pánům aby při koupi motýlku sáhli po nějakém klasickém vázacím. Sortiment je zde široký.

• Hezke zboží, dobra přehlednost obchodu
    • Malé zásoby zboží, kravatu kterou jsem chtěly byla vyprodaná

Maximalna ustretovost. Nakup prebehol absolutne bez problemov. Doporucujem!!!!!

• super jednání, starají se perfektně o své zákazníky
    • poradily s výběrem

• Přehledné web stránky
    • Rychlé dodání
    • Kvalita materiálu i způsob zpracování je výborný
    • Je luxusní opravdu luxusní? Podle ceny bych očekávala dodání alespoň v jednoduché dárkové krabičce. Nečekala jsem, že mi přijde ve stejném igelitovém obalu (i stejnou polepkou) jako z obchodu, kde jsem kvalitavně zakoupila podobný výrobek (o polovinu levněji).

• Osobní jednání, rychlá reakce , velmi korektní přístup při řešení vzniklé situace.

• Velký výběr
    • Přiměřené ceny
    • Výborná komunikace
    • Nelze platit kartou

Nákup proběhl naprosto v pořádku, jedinou nevýhodou je nemožnost platit kartou, což v případě platby na účet prodlužuje dodací lhůtu.

• kvalitní zboží za přiměřené ceny
    • v nabídce nejsou velké velikosti

rozhodně doporuručuji :-)