• Obchod nabízí zajimavé zboží, na pěkný fotkách.
    • Zboží vyfocené na modelce se liší od skutečného vzhledu výrobku např. legíny má modelka jako bokové a když dorazí jsou vysoké do pasu.Problém také vidím v přeceňování zboží. Jeden týden se dívám a plavky stojí 450 Kč před slevou a 360 Kč po slevě a přístí týden ty samé 890 Kč před slevou a 450 Kč po slevě. Rozhodně to ve mě nevzbuzuje důvěru.

Obchod má zajimavé a originální zboží to je jeho přednost ovšem zákazník musí počítat s faktem, že není vše tak jak vypadá.

Reakce obchodu Luxusní pánská móda

Dobrý den, děkuji Vám za Vaší recenzi ano s některými modely legín jsou problémy s výškou pasu, v každé dodávce nám přijdou jinak vysoké pasy, řešíme to s výrobcem. Co se týče plavek, tak jsme si nechali ušít na zakázku plavky s naší značkou a bohužel náklady se neočekávaně zvedly, takže jsme po přijetí dodávky museli zvednou cenu. U jiného druhu zboží jsme to zatím nebyli nuceni udělat.

s pozdravem Magda Fišerová

• zbozi ktere malo kde sezenete v CR
    • dobra cena
    • maximalne prozakaznicky pristup pani a pana Fiserovych
    • vice moznosti dopravy
    • moznost platby pres PayPal

Hodinky jsem puvodne nasla na e-bay. Na Heurece jsem nasla stejne hodinky v tomto obchode za nepatricne vyssi cenu, ale vyplati se zaplatit trochu vic a mit zaruku v CR na 2 roky. Moc potesila moznost platby pres PayPal, protoze ji davam prednost pred platbou kartou pres internet a prevodem na ucet - PayPal je zarucene bezpecny a rychlu zbusob platby. Taky mne moc potesila moznost si vybrat mezi kuryrni sluzbou a postou - pro mne je lepsi posta, protoze kuryra bych musela cekat doma, kdyzto na postu si zajdu kdykoli se mi to bude hodit. Moc dekuji pani a panovi Fiserovym za maximalne prozakaznicky pristup!

• pěkné oblečení
    • malý výběr zboží

průměr

• rychlost dodání, pěkné zboží, výbormá komunikace

• super komunikace po mailu
    • málo velikostí a sem tam nedostatečně popsány

hezká móda, perfektní komunikace

Leginy co sem objednala byly přišerne,byly mi skoro pod prsa,na fotce jsou bokovky(((

• rychlost
    • nemohu posoudit,byl to můj první nákup

Vřele doporučuji

• rychlost
    • zadne

super rychly a prehledny nakup.

• cena
    • vše

• Dobrá komunkace s obchodem, rychlé jednání.

Super :)

• Přehlednost rychlost

Pokud se nechcete toulat po obchodech toulejte se po webu!

• modwely ktere jsou financne dostupne,kvalitni a moderni

pozitivne ,hezke moderni vecicky,

• luxusní móda pro pány na společenské akce - svatbu
    • nic

super obchod, výborná komunikace po telefonu

Super komunikace,super ceny a vsem doporucuji!!!!

• Velký výběr dámského zboží, objednání rychlé přes e-shop, nemusím nikam docházet a zboží mi přivezou až do domu
    • Nenašla jsem žádné zápory a nevýhody

Výborný a určitě bych doporučovala ostatním ženám využít Váš e-shop. Rozhodně o Vás řeknu svým známým

Reakce obchodu Luxusní pánská móda

Děkujeme Vám mnohokrát za krásné hodnocení a budeme se těšit na další objednávky ;)

Magda Fišerová

• Nedošli mi žádné info sms na telefon o stavu mé objednávky, ani žádná sms, že si mám objednávku již vyzvednout.

Reakce obchodu Luxusní pánská móda

Dobrý den, pokud byl balíček odeslán přes dopravce Intime, měli by odesílat SMS i email s termínem doručení zásilky. Jestli se tak nestalo, tak nás to moc mrzí. Tato služba je garantována pro všechny balíčky, věřím, že příště to bude bez komplikací.

s pozdravem Magda Fišerová

• Rychlost
    • Kvalita
    • Bezproblemovost
    • Žádné

obchod s *****

• Luxusní zboží za přijatelnou cenu. Velmi vstřícné jednání .Informace o stavu objednávky.
    • nevím o žádné

Velmi dobrý obchod po všech stránkách.Je radost zde nakupovat. Budu se velmi ráda vracet.